Şimdi Ara

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
19.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unpacker linki patlamış ya bir de arkadaşlar şu virajlarda gözüken yeşil,sarı,kırmızı okları nasıl kaldırabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microgenius -- 8 Ağustos 2010; 12:04:58 >
  • Dante bana ulaşabilrimisin? pm kutun kapalı combata_@hotmail.com
  • @meff1091

dostum senin nogripracing forumdaki 1.4 versiyonu silmişlerdi. onu yollama şansın var mı?

bir de simülasyona en yakın mod hangisi? gtr2 seviyesinde bir gerçeklik?
  • nogrip deki v1.4, sharp mode ile kombine etmiştim ama adama sormadan yayınladığım için silmişlerdi. Eğer kalite bir logitech direksiyon kullanıyosan sharp mod harbiden iyi ama klavye ya da gamepad kullanıyosan gt-mod.1.4 daha iyi olur. gtmod 1.4 dlc pack için hazırlanmadı yalnız. real-gt.mod 1.1 de olupda v1.4 de olmayan dosyaları eklersen kullanılabilir olur. ama teker teker incelemen lazım eksik olanları. Çünkü dlc mod da arabalara ait dosyalar da var biliyosun. mail verirsen yollarım v1.4 ü. İyi eğlenceler.
  • benim direksiyonla ilgili bi sorunum var gaza çok hafif de olsa basınca hissediyo fakat fren tam tersi sonuna kadar basmam gerekiyo frene az ya da orta basınca hiçbir tepki vermiyo araba bu durumun düzelmesi için bi öneriniz var mı sölediklerim shift oyunu için geçerli önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  • gt mod ve real 2b artı grafik modlarını nereye yapıştırıcaz yazmıyor onlar biri açıklarsa sevinirim detaylı olarak

Edit: Modları kurdum ama oyun açılmıyor bu sefer 1.02 patch de var ama modları kurmadan cracklemiştim ondanmı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 20 Eylül 2010; 11:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Upload ettim.

Unpacker:http://hotfile.com/dl/54165049/ae2d869/Shift-Unpack.rar.html

@Furious, hacı zaten oyunun sesleri gelinebilecek son nokta.. daha napsınlar o seslere

Silinmiş

Bu arada HD Skins 1.7 Beta diye birşey indiriyorum Başka neler lazım Biraz karışmış konu ama ... Grafik için 3 mod var gözüküyor fakat sadece 2 tanesini indirebildim. Birisi uzak mesafelerdeki detayları netleştiriyor. Kısacası AF gibi birşey Diğeri nedir bulamadım

unpacker:
    http://www.nfsplanet.com/download_sel.php?file=nfsshift/files/nfsshift_unpacker.zip&key=50bff3642d89391a58a0a283c4d677a4&lang=eng

• arkadaşlar bu modlardan hangisi arabanın kaymasını engelliyor arabayı bir türlü yolda tutamıyorum direksiyon setim yok ancak logitec dual analog gamepad var.
  • ya bulaştım ben bu mod işine lanet olsun.araba yine dönmüyor arkadaş.ayrıca mod yaptıktan sonra (unpackten dolayı sanırım) yarışa girerkenki loading ekranı bayağı uzun sürüyor.
  • benim denediğim ve beğendiğim modlar
    Tv Cameras Replay - Now Perfect v1_4 by Ferrarinews (Repaly leri sonuna kadar izliyorum süper oldu, sallanma efekti filan gitmiş)
    SunMod v2_0 by jaketoox (Güneş konumunu değiştiriyor, yaklaşık 70 dderece yapıyormuş güneş açısını)
    Sharp mod for Need For Speed Shift version 5.0 (oyunu gtr 2 yaptı adeta)
    nfsshift_real_gt_mod_v1.0 (sharp mod kadar pro değil ama virajlardaki denegesizliği kaldırmış)
    CARLIGHTS MOD v0_7 by jaketoox (Tam kestiremedim incelemem gerek)
    Lighting Intensity v1_00 by YodaStar (1.2 yamalı oyundadeniyemedim "tracks\_data\weather" diye bir uzantı bulamadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

1.02 yi yükledim ama birşey değişmedi.

Catalyst 10.4 ü yükle fps sorunun kalmayacak. Ben 5770 ile 60 fps nin altını zor görüyorum. 50-55 e nadir düşüyor. Ayrıca 10.9 u denedim fps çok düşüyor onda.

Tüm detaylar yüksek 1920*1080 4xaa
  • http://www.pcgameshardware.com/aid,702083/Need-for-Speed-Shift-Better-graphics-with-texture-mods-LOD-tweaks-and-HDR-Rendering/Practice/

Bu linke tıkladığım zaman neyi indiriceğimi çözemedim,tıkladığımda alttaki mavi linkler wallpaperdan falan bahsediyo yardımm

Hallettim

Bu arabalarıda sizmi ekliyosunuz yoksa nfsde mevcutmu hepsi?Mesala yukard dante arkadaşımıs kırmızı bmw drift yapmış yada aston martin vs..Bu araçları kendimiz bulupmu ekliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 5 Ekim 2010; 4:50:39 >

• @Dante hocam HD skins betayı hangi klasöre atıyoruz bi o kaldı bulamadım nereye hangisinin içine atıcağımı
  • Dante şu ferrari paketini ekleyemiyormuyuz oyuna.
    Bi el atsan çok iyi olur
  • İlk post biraz karışık olmuş. Editlenip mod adı ve ne işe yaradıgı yazılsa cok güzel olur. Link de gerekmiyor.http://www.nogripracing.com sitesine girip basit bir üyelik işleminden sonra mod lara ulaşabilirsiniz. İşte neyin ne işe yaradıgını bilmek onemli. Herşeyi yükleyip tek tek denemek biraz uzun ve zahmetli bir iş.
  • Güzel bir konu doğrusu, insanı indirmeye teşfik ediyor , zaman bulduğumda indirip denemek sitiyorum bu oyunu halen oynayamayanlardanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Güzel bir konu doğrusu, insanı indirmeye teşfik ediyor , zaman bulduğumda indirip denemek sitiyorum bu oyunu halen oynayamayanlardanım.

Bu oyunu begenen de var begenmeyende. Sonucta zevk meselesi. Bu insanlar herkesin beklentilerini karşılayacak bir oyun yapamazlar sonucta. Simulasyon ON-OFF ya da Arcade ON-OFF diye bir secenek olamayacagına göre adamlar ne veriyorsan oynamak zorundasın. Ya da oynamazsın. Bu oyun "Oynamazsan çok şey kaybedersin" türünden bir oyun değil. Ama oynarsan eğlenirsin. Keyifli bir oyun. Yarıda bırakmıştım 3-4 gün önce tekrar yükledim. Klavye ile oynuyordum normalde şimdi gamepad in analogları ile oynuyorum daha bir keyifli oldu. Demekki direksiyon seti falan olsa tadından yenmicek :D

• gt mod gerçekten harika yapıyor oyunu. teşekkürler arkadaşım böyle bişeyi paylaştığın için. oyun çok kötü geliyordu araçların aşırı kayması yüzünden ama bu şekilde çok iyi olmuş. sadece araçlar biraz zor dönüyor virajları onun için çok fazla yavaşlamak gerekiyor. bu da çok virajlı yollarda kötü oluyor biraz. ama yine de eski halinde düz yolda bile gidilmiyordu araçla resmen buzun üstünde gidiyor gibiydi. ondan çok çok daha iyidir bu şekilde. teşekkürler tekrardan.

birde şu oyunun başındaki siyah ekran sorunu çözüldü falan deniyorda bende çözüldüğü falan yok. ekran kartım ati 4850. kısayolu win 98 uyumluluk modunda çalıştırmazsam girmiyor oyuna. o şekilde yapıncada yavaş çalışıyor haliyle. ama enteresan bir şekilde pc yi yeni açdığımda hemen 1-2 dakika içinde girersem girebiliyorum uyumluluk yapmadan. ama açtıktan birkaç dakka geçince girmiyor siyah ekranda kalıyor. acaba başka birşeyle çakışıyormu. nedir problem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 19 Ekim 2010; 9:23:39 >

• harika
  • Arkadaşlar oyunu 1.02 sürümüne güncellemek için eagames in resmi sitesinden SHIFTPCPATCHV1.02_NA adlı dosyayı indirdim, daha sonra bu dosyayı program files teki shift dosyasının içine atıp çalıştırdığımda ,bu hatayı veriyor.Bunun nedeni ne olabilir ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.