Şimdi Ara

Need For Speed Shift Mod Başlığı (Mükemmel Grafik ve Sürüş Geliştirmeleri - Yeni HD Video ve SS'ler) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
19.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

@dante

dostum dosyaları kopyalayarak modları yükledim. bu sefer de bir oyundan sonra hata verip oyun kapanmaya başladı. ayrıca direksiyon ayarı da bozuldu. çok boşluk oluyor. 15-20 derece döndürdükten sonra arabayı çevirmeye başlıyor. logitech driving force gt kullanıyorum. bunların sebebi nedir? oyunu baştan kurmadan var mı bir çözümü?

Options'ta Gameplay'de Adjust Controls bölümünden Steering Dead Zone'u %5-%3 filan yaparsan düzelir. Eğer gazla da benzer bir problemin varsa Accelerator Dead Zone'dan ayarlayabilirsin.

oyun artık hiç açılmıyor. loading ekranında atıyor. baştan kuracağım. şu unpack işi çok uzun sürüyor ya. deli olmamak elde değil. gel de uğraş baştan

• O mod enabler programından yapmış olabilir o hataları. Bence normal şekilde yükleyin. DLC paketi ile çakışıyor da olabilir.
  • gerçekten güzel bide eski ve yeni olarak resim koyabilirmisin?konuyu pek takip etmedin paylaştınmı bilmiyorumda.. Mod öncesi ve sonrası diye aradaki farkı merak ediyorum
  • Ya benim verdiğim GT mod da sağlam değil. Yine başladı bende oyundan atmalar. Ya aslında bu modlar sağlamda bir çakışma var Dante nin dediği gibi. Muhtemelen Ferrari paketi ile çakışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 10 Temmuz 2010; 1:57:34 >
  • dante öncelikler ellerine, klavyene sağlık... oyunun başından kalkamaz olduk
    hdskin ve hdr yi nereye atıyoruz veya kuruyoruz..
    birde ferrari modellerini nerden yükleyebilirim, link bulamadım.
  • HD Skin vehicles/textures içine.

HDR shader mod da effects, render, tracks ve vehicles klasörleri içine. ferrari dlc için ayrı bir topic var oyun bölümünde. ilk veya 2. sayfada olabilir.

Eski görüntüyle yenilerini karşılaştıramıyorum oyunu baştan kurmam lazım onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Temmuz 2010; 12:54:27 >
  • Bütün modları uyguladım unpackten sonra bir de Shift klasörünü defrag ettim ama yükleme süreleri acayip uzadı yok mudur bir yolu bunun?

Şu HD Skin'in orijinal dosyaları var mı ondan dolayı bu kadar uzun sürüyo galiba loadingler her yarış için de 1 dk dan fazla bekletiyor değmez zaten kokpitten sürüyorum aracın dışından bana ne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 10 Temmuz 2010; 16:39:34 >
  • Orijinalleri yok baştan kurman gerek. Bende ilk yüklemeden sonraki yüklemeler 15 saniye civarı sürüyor genelde. İlk yükleme uzun oluyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Orijinalleri yok baştan kurman gerek. Bende ilk yüklemeden sonraki yüklemeler 15 saniye civarı sürüyor genelde. İlk yükleme uzun oluyor sadece.

Ben başka mod kurmak istemiyorum belki unpack ettiğimiz gibi tekrar packliyemiyo muyuz
  • unpack ettiğin dosyaları silersen packlenmiş olur yine zaten açılmamış olan dosyaların içine ekstra bir şey koyamıyorsun yani.
  • Dante kardeş bu nfs shift ten anlıyorsun galiba bi soru sorsam da bi bakıversen konuyu oyle güzel anlatmışsın ki nfs shifti yükleyeceğim

bugunlerde oyunu yüklemeyi düşünüyorum
    1.02 patch de yükleyip
    10.6 versiyon ati driver ını yüklemem gerekiyor değilmi

max verim almak icin bi eksik varsa soyleyin.

Ati kullanıcısıyımk eskiden ciddi fps düşüşleri oluyordu bu üsttekileri yapıcınca ciddi artışlar oluyormuş(4850 kullanıcısıyım)

Cevaplarını bekliyorum dante kardeş...
  • Aynen öyle yapman gerek. 1.02 patchi en önemlisi.
  • İndirmeyi denedim ama almanca siteler çıktı ve bir sürü dosya var o sitelerde hangisini indireceğimi anlamadım Dante yardım edersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Koskoca şirketler inanılmaz işci gücü ile bir arabanın fiziğini yapmak için milyon dolarlar harcarlar.Bir kişi bir mod yapar o milyonluk şirket yapımından daha iyi olur.Gerçekten ilginç..

Orjinalizm.
  • Tugy güzel konuya el atmışsın.
    Baştan başlatıcan bana SHIFT'e(gerçi daha oyunu kapatamadım 100/100'ünü

İlk fırsatta denicem bunları.

Ayrıca, ses yaması falan var mı ? Daha gerçek araç sesleri vs. gibi.
  • nfscars ın site çalışmıyor unpacker ı başka bir site üzerinden verirseniz sevinirim
  • dostum şu enpacker programını upload edermisin bir türlü bulamadım sağol
  • ya dante herşeyi indirdim ama bu Unpacker linki ölmüş bi sana zahmet şunu upload etsen sadece o kaldı hadi bekliyoruz.
  • Upload ettim.

Unpacker:http://hotfile.com/dl/54165049/ae2d869/Shift-Unpack.rar.html

@Furious, hacı zaten oyunun sesleri gelinebilecek son nokta.. daha napsınlar o seslere
  • Eline Sağlık kardeş cok güzel bir konu avmışsın ve her soruya cevap vermeye calışmışsın dediklerini tek tek yaptım ve gercekten oyun başka bir oyuna dönüştü.

Tekrar tekrar emeklerin icin teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.