Şimdi Ara

Need for Speed:Shift PSP için Hile Kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need for speed shiftin bir sürü hile kodu var bilgisayrda falan ama psp için hile kodları hiç bir yerde

verilmemiş yada benim gözümden kaçmış.İşte bunun için PSP NFS Shift hile kodlarını bulabileceğim yerli veya yabancı

site varmı yada buraya yazarmısnız arkadaşlarda yararlanırlar.Ben google da aradım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 15 Eylül 2009; 20:58:08 >

• demek ki yok şifresi
  • arkadaşlar oyun çıkalı kaç gün oldu, hemen hile yollarını aramaya başlamışsınız.Neden bu kadar hile peşindesiniz?
    ATLI_Sipahi kişisel algılama lütfen.Mesajım tüm hile yapanlara.
    Hile yapmak oyunun zevkini azaltır.
    Oyunlarda elinizden geldiğince hile yapmamaya çalışın.
  • Hile bencede oyunun zevkini azaltıyor ama noise bombun 1 aşamasını bitirdim drifti geçemiyorum tüm

bölümler arablar açılsa daha zevkle oynarım.Bölümlerin hepsi açık olsa mesela arablarda açık olsa bu

bölümü atlarım ama şimdi bu bölümü atlarsam araba açılmayacak diye atlayamıyorum.adamın bmw si

drifte uygun değil sokaklar da dar kaydıramıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 16 Eylül 2009; 1:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI_Sipahi

Hile bencede oyunun zevkini azaltıyor ama noise bombun 1 aşamasını bitirdim drifti geçemiyorum tüm

bölümler arablar açılsa daha zevkle oynarım.Bölümlerin hepsi açık olsa mesela arablarda açık olsa bu

bölümü atlarım ama şimdi bu bölümü atlarsam araba açılmayacak diye atlayamıyorum.adamın bmw si

drifte uygun değil sokaklar da dar kaydıramıyoruz

Yeşil BMW den bahsediyorsan onun dirfti baya yüksek.

• Drifti yüksek olabilir benim elime uygun değil ben o arabayla beceremiyordum dün geçtim.Bu sefer drift

turnuvasında takıldım arka arkatya 4 drift yarışı vardı 3ünü geçtim sonuncuyu hangi arabayla denediysem

geçemedim.Hile olsa daha rahat olur geçemediğim bölümü atlarım ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 16 Eylül 2009; 19:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

arkadaşlar oyun çıkalı kaç gün oldu, hemen hile yollarını aramaya başlamışsınız.Neden bu kadar hile peşindesiniz?
    ATLI_Sipahi kişisel algılama lütfen.Mesajım tüm hile yapanlara.
    Hile yapmak oyunun zevkini azaltır.
    Oyunlarda elinizden geldiğince hile yapmamaya çalışın.

İşte benim kafadan bir arkadaş Patapon 2 de 20 tane divine stew yapmak ne kadar zor biliyonmu sen.Demirciden silah çıkartmak...

en kıl olduğumda gta vice cityde hile yazıp önüne gelen aracı patlatanlara herifler o kadar büyük harita yapmış görev yapmış sen gidip 2-3 adam öldürüp oyuna hakaret ediyorsun resmen sanki bana rampage(mayhem) yapıyor kıl oluyorum gta gta diyip anca silahla adam öldürenlere görev yok bişey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hile arayana kadar oyun bitti %100 tamamladım tüm arabalar şeritler yollar yarışlar açıldı bwm m3 den

bahsetmiyorum bile bugattiide açıldı.Artık hileyede gerek yok zaten...

Ayrıca patapon 2 de ejderhalı bölümü bi geçemedim çok zor patapon 2 yaaa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 18 Eylül 2009; 15:38:10 >
  • ATLI_Sipahi
    kardeş bana psp için shiftin savegameni yollıyabilirmisin en son elite 3 yarış kaldı bir türlü biteremiyorum
  • ben oyunu dün bitirdim hilesiz. bugatti geliyor en sonunda. hileli olunca hiç zevki çıkmıyor
  • bn pc de oynuyomm 47 lvl im bugatti var fakat hile bazlara yazık diyorum. her oyunun hilesi cıkarmı:)biraz cıkarmayın hileleri sölemeyin :S herkes hile hile
  • ya ben daha şu ilk bölümü geçemedim siz nasıl oynuyorsunuz 125 120 ve 120 sn de geçilen bölüm off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.