Şimdi Ara

Need for Speed : Shift , PSP: OYNADIM, İNCELEMEM.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de oynamaya başladım oyunu. Öncelikle oyunun boyutu çok fazla kalitesine göre
    Oynanabilirlik çok kötü yön tuşuna çok az bile bassanız araba dönüşlerde sürekli kayıyor. Sonra bir yerlere çarpıp paramparça oluyor.
    Infrastructure desteği yok.
  • ya malum sitlereden birinde 650 mb.
  • BOYUTUNA HİÇ UYMADI. REZİLLİK. KOTA PARALARINI GERİ VER LAN EA!
  • Psp için piyasada bir çok rezil araba yarışı varken Shift yinede iyi duruyor.Sıkılmanız uzun sürmüyor belki ama sırf online modu yok diye bu kadarda un ufak edilecek bie oyun değil NFS Shift.
  • sempaticks çıkmadı diyordun ama indirip oynamışsın bile helal sana
  • quote:

sempaticks çıkmadı diyordun ama indirip oynamışsın bile helal sana

sabah bir sitede buldum. e sende tepki verseydin ama
  • 1.7 gb bu oyunun kalitesine göre çookkk fazla.grafikler idare eder.oynanabilirlik iyi değil.world tour modundanda bişe anlamadım
    yani need for speed : SHiT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 12 Eylül 2009; 19:09:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_dark_knight

1.7 gb bu oyunun kalitesine göre çookkk fazla.grafikler idare eder.oynanabilirlik iyi değil.world tour modundanda bişe anlamadım
    yani need for speed : SHiT

Güzel yorum. Oyunda daha bir yarış yaptım ama bilmiyorum pek ilgimi çekmedi. Tabii yorum yapmak için çok erken
  • 4gb hafıza kartım var zaten sildim oyunu
  • Bu oyun FIFA10'nunda Online Desteği olmadığının habercisi OLMASIN
  • online desteği tabi olmaz pc için NFSWO bir çeşit moor oyun yapacaklar diğerleriyle uğraşmadılar o yüzden....
  • herkes 1.7 gb diyorda neden cso haline getirmiyosunuz .cso su 983 mb kaplıyo.bide online desteği falan bulmuşunuz bir sorun .psp de kaç tane online oyun varki online olmamasını eleştiriyosunuz.
  • bu oyun online olmalıydı. resmen baştan savma yapılmış..

bu arada neden türkiyede pahalı bu oyunlar anlamıyorum. Almanyada 10 le 20 € arasında değişiyor fiyatlar ..millet su alır gibi alıyor. Bizde ise lükse giriyor.
  • Onlar eski oyunlar evet yurtdışında yeni çıkan oyunlar Türkiye'ye göre daha ucuz ama abartılacak kadar yani senin dediğin miktar kadar değil Türkiye'de 120 lira ya da üstü bir oyun yurtdışında ilk başlarda 40-50 euro arası satılır tabii şöyle birşey var bu oyunun çıkmasından 1 sene sonra oyunun fiyatı yurtdışında 20 euroya düşmüştür ama Türkiye'de hala 120 liradır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 14 Eylül 2009; 23:55:01 >
  • multi yoksa baştan sildim listeden bu hayvani yer kaplayan oyunu terliksi oyun
  • ya 1,7 gb lık shifti nerden buluyorsunuz hayret bişey ben en fazla 950 lik buldum 650 likde var ayrıca

menüde de MULTIPLAYER diye birşey var host join host falan diyo nasıl diyosunuz ki multisi yok????

Ayrıca abartmışsınınz yerden yere vurmuşsunuz shifti şu ana kadar pspde oynadığım en iyi garfikli yarış

oyunu hem eğlencelide sıkmıyor insanın kaptırdımı insan kopuyor.Multisini kullanamıyorum çünkü net yok

buralarda ama nasıl multi yok dersiniz yaa menüde multiplayer yazıyor yuh artık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 15 Eylül 2009; 20:51:38 >

• sanki oyun çıkarmak zorundalarmış gibi oyun çıkarıyor yine kimse beğenmemiş.ben deneyecem genede
  • multi belki 2psp içindir .. ARkadaslar netten oynananndan bahsediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATLI_Sipahi

ya 1,7 gb lık shifti nerden buluyorsunuz hayret bişey ben en fazla 950 lik buldum 650 likde var ayrıca

menüde de MULTIPLAYER diye birşey var host join host falan diyo nasıl diyosunuz ki multisi yok????

Ayrıca abartmışsınınz yerden yere vurmuşsunuz shifti şu ana kadar pspde oynadığım en iyi garfikli yarış

oyunu hem eğlencelide sıkmıyor insanın kaptırdımı insan kopuyor.Multisini kullanamıyorum çünkü net yok

buralarda ama nasıl multi yok dersiniz yaa menüde multiplayer yazıyor yuh artık!!!

linkini vereyim indireceksen 1.7 gb

• Bi deneyelim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.