Şimdi Ara

Need for Speed : Shift , PSP: OYNADIM, İNCELEMEM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need for Speed: Shift. İlk bakış. Sempaticks tarafından yazıldı.

Yapım: EA Games
    Dağıtım:EA Bright Light
    Tür: GT / Street Racing
    Çıkış Tarihi: Sep 22, 2009

Yorum:
    Oyun Xbox 360, PS3 ve PC ile birlikte PSPye çıkacak. Bu gelişmiş platformların yanında PSPninde olması insanı duygulandırıyor. Unutadabilirlerdi (!)

Gerçek Kapak Resmi

Kapağı bile heyecanlandırdı değilmi?... Need For Speed: Shift ! Çok yakında PSPde...

Ek bilgi ve tahminler:
    EA Games'in sunduğu Need For Speed: Shift: PC, PS3, PSP, Mobil Telefonlar ve iPhone'a çıkacak. Bu Seriyle birlikte gelen Need for Speed: Nitro ise Nintendo'nun sunduğu Wii ve DS'e çıkacaklar. Bu oyunların yanında EA Games ücretsiz olarak bir oyun daha sunacak. Merakla bekleniyor...
    Şuan TeknoSA Teklonoji Mağazasında Need for Speed Undercover 120 YTL'ye satılırken, bu oyununda aynı fiyata satılacağı bekleniyor.
    Şimdilik bunlardan başka Need for Speed: Shift'in PSP versiyonu ile ilgili hiçbirşey bulunmamakta. Gelişen gelişmeleri buraya aktarmaya devam ediceğim. Sempaticks.

Resim Galeri ve Videolar (Trailer/Gameplay):
    Yine eskisi gibi beğenmediğimiz NFS Shift bizi bekliyor gibi. Belki enazından oyunda arabanın içinden bakış modu olsaydı pek çok kişinin almasını sağlayacaktı. Trailerde göstermiyorlarsa büyük bir ihtimalle yok demektir. Diğerlerinden farkı olmayacak, rezalet.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İNCELEME:

+LAR

- MENÜ TASARIMI HARİKA ÖTESİ
    - GRAFİKLER FENA GÖZÜKMÜYOR. AMA GÜZELDE GÖZÜKMÜYOR (AMA ASLINDA PEK BİRŞEY DEĞİŞMEMİŞ) ARABA OYUNDA DAHA YAKINDAN BAKIŞLA OYNANILIYOR
    - OYUNA BAŞLAYINCA REHBER SİZE OYUNU ANLATIYOR. TABİİKİ BUDA OYUNUN 1.7GB OLMASINDA BÜYÜK BİR ROL OYNUYOR. KOTANIZA YAZIK. BENCE İNDİRMEYİN :)

-LER

- INFRASTRUCTURE (ONLINE MOD) YOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    - OYNANABİLİRLİK HOŞ DEĞİL MESELA SAĞA GİTMEK İSTEDİNİZ SAĞ TUŞA BASINCA ÇOK HIZLI DÖNÜYOR!

NOT: (3.2)

açıklama:

Online Modu bile olmayan oyundan birşey beklemeyin. Kotanıza yazık arkadaşlar. Oyunun başlangıcı cidden çok çekici ve güzeldi, ancak online modu herşeyi mahfetti. Tasarım bakımından fena sayılmasada online modu benim için herşeyi mahfetti. Online modu olsaydı oynanabilirdi. EA Sana Koca bir YUH VE . PSPYE BİDAHA OYUN ÇIKARMA
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 12 Eylül 2009; 16:21:58 >

• NFS serileri PSP'de hiç bir zaman tutulmamıştır.. Tutulması içinde zaten hiçbir sebep yoktu berbat grafikler berbat kullanış şekli.. Ummalımda bu sefer doğru dürüst birşey gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 19 Nisan 2009; 15:27:39 >
  • Hiç heyecanlanmadım valla. sırf psp ye çıkardıkmı çıkardık demek için yapılan bi oyun...

Ayrıca grafikleri pspdeki carbon gibi olucaksa hiç çıkmasın daha iyi. pspde gördüğüm en rezil grafikli oyunlardan biri nfs serisi. konsol ve pclerdeki nfs iğrençti, psp dekiler iğrençliğinde ötesine geçmeyi başardı.

Ben gene saçma sapan baştan savma bi psp oyunu bekliyorum ea'den.

(Pspde oynanabilecek kaliteli 3 araba yarışı vardır. Juiced 2, Test Drive Unlimited ve Burnout gerisi çöp)

(Gözün kör olsun gran turismo bi çıkmadı, bizi oynamak zorunda bıraktığı araba yarışlarına bak "nfs : shift" pehhh..........)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Nisan 2009; 16:09:22 >
  • aslında psp için çıkan Nfs oyunlarından en iyisi Most Wanted idi bence,
    nfs artık baymaya başladı beni,serinin son iki oyununu 10 dk dan fazla oynayamadım,bu oyunu da beğeneceğimi zannetmiyorum.
    psp de bugüne kadar en çok araba yarışı oynamışımdır.O kadar oyun içinde hiçbir oyunda Ridge Racer daki gibi eğlenemedim, oyun Arcade mantığıyla oynandığı için heralde..
  • Formula 1 var yahu.. ondan kimse bahsetmiyor..
  • Midnight club los angeles remix var..bence cok iyi unutmayalım.........

• NFS hiç tutunamadı PSP'de.
    Sırf laf olsun torba dolsun diye."Baak,oyunu her platforma çıkardık!!"demek için.
    Kapağı da çok renkliymiş,gözüm kamaştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • most wantedin hakkını yemeyelim onun grafikleri gayet güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

NFS hiç tutunamadı PSP'de.
    Sırf laf olsun torba dolsun diye."Baak,oyunu her platforma çıkardık!!"demek için.
    Kapağı da çok renkliymiş,gözüm kamaştı.

her plaforma olması daha çok ticari sebeplerden dolayı, EA bunu neredeyse her oyununda yapyor.
  • evet kesinlikle most wanted serideki en güzel oyundu. Hala oynuyorum ve çok beğeniyorum, gayet güzel, o başarıyı devam ettiremediler maalesef. Bundanda çok ümitli değilim ya neyse.
  • Görüyorumki çoğu kişi NFSye nefret duyuyor, kin besliyor... garip? en çok tutulan oyun olarak blirdim nfsyi...
  • psp için diye arattım bu resimler çıktı ama bu ps3 grafigi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 20 Nisan 2009; 20:42:48 >

• umarım bu da patlamaz
  • kapağı böyle bırakmazlar bence.. bu sadece pre-boxart'tır heralde..bu arada bedava sunulacak oyuna bi seçenek kalıyor o da ; "nfs world online" .. oda MMOSRG mi olcak yoksa læ ?
  • NFS Carbon psp grafikleri ve oynaması çok kötü bir oyundu .kimseye ud yi alıp oynamayı yada indirp oynamayı önermem
  • Pardon bu daha önce söylendi mi bilmiyorm 1.sayfadan direk yazdım:

PSPye çıkmıyor. Haber çakma.

EDİT:Pcyede çıkmıyor sanırım. Online bir nfs çıkabilir. DS ve Wii içinse ayrı dandirik ,iğrenç ve harab edilecek bir isimde mal bir oyun çıkıyor!(wiiyi çok severim xD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogac1234 -- 27 Nisan 2009; 22:34:09 >
  • süper bir yarış oyunu daha geliyor desenize....

need for speed serisi giderek ve katlanarak güzelleşiyor :)
  • quote:

Pardon bu daha önce söylendi mi bilmiyorm 1.sayfadan direk yazdım:

PSPye çıkmıyor. Haber çakma.

EDİT:Pcyede çıkmıyor sanırım. Online bir nfs çıkabilir. DS ve Wii içinse ayrı dandirik ,iğrenç ve harab edilecek bir isimde mal bir oyun çıkıyor!(wiiyi çok severim xD)

Kendini kasma güzel kardeşim . PSPye çıkıyor. Ben EA Sitesinin yalancısıyım. Ne adamlar var ya..
  • şimdi güzle geliyor ama oyun içi resimlerini görünce biraz hevesim kaçıcak gibi.gran trorismo çıkmıcakmıı bilen varmı
  • yorumları bekliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.