Şimdi Ara

Need for Speed : Shift , PSP: OYNADIM, İNCELEMEM.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: th3_dark_knight

1.7 gb bu oyunun kalitesine göre çookkk fazla.grafikler idare eder.oynanabilirlik iyi değil.world tour modundanda bişe anlamadım
    yani need for speed : SHiT

• Shift mi indireyim Juiced mi ?
  • juiced 2
  • 1.7 gb bu oyuna oldukça fazla.Burnout'tan şuanda memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_dark_knight

juiced 2

Sağol Juiced 2 indirdim ama yer yok diğer oyunlar bitsin.
  • 1.7gb lik versiyonunu indirdim izlenimlerim;

-grafikler son derece basit,bina ağaç vs kutu gibi
    -araba seçimi yapamıyorsunuz, ne çıkarsa onunla devam ediyoruz
    -modifiye etap geçtikçe otomatik olarak yapılıyor müdahele şansımız yok
    -bazı etaplarda gözü kapalı birinci olabiliyorken bazı etapları bitirmek işkence

vs vs bırakın orjinaline para verip almayı kopyasını indirmeye bile deymez bnm verdiğim puan 10 üzerinde 3.5
  • Biraz oynadım: oyun grafikleri çok iyi olduğunu söyleyemem , bunun sebebi psp nin ekranin danda kaynaklanıyor , pspnin ekranının cozunurlulugu cokmu iyiki oyunun grafikleride iyi olsun , ne kadar para o kadar köfte
  • Sınırsız İnternet + 8GB M.S. var. 1,7 GB boyut hiç önemli değil bence. Ben oynadım memnun kaldım. Gayet güzel, hoşuma gitti. 40 kere oynadığım yarış oyunlarını oynamaktansa yeni çıkan bir oyunu oynarım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.YUNUS

herkes 1.7 gb diyorda neden cso haline getirmiyosunuz .cso su 983 mb kaplıyo.bide online desteği falan bulmuşunuz bir sorun .psp de kaç tane online oyun varki online olmamasını eleştiriyosunuz.

Bu oyuna kadar psp'ye çıkan tüm Nfs oyunlarında online desteği vardı.
    Görünüşe bakılırsa önceki birkaç oyunun sunucuları da kısa bir süre içinde kapatılabilir.
    Bugüne kadar psp de NFS oynamamın tek sebebi infrastructure (online) mode seçeneğinin bulunmasıydı.
    Zaten niyetim yoktu ama bunu da öğrendikten sonra bu oyunla zaman kaybetmeyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Biraz oynadım: oyun grafikleri çok iyi olduğunu söyleyemem , bunun sebebi psp nin ekranin danda kaynaklanıyor , pspnin ekranının cozunurlulugu cokmu iyiki oyunun grafikleride iyi olsun , ne kadar para o kadar köfte

Bunun Psp'den kaynaklandığını düşünüyorsan şu oyunları da bizahmet oynayıver.
    -Juiced 2
    -Midnight Club 3 : Los Angeles Remix
    -Ridge Racer 2

• Psp'de kokpit kamerası yok(zaten sevmiyorum ama)bence olması gerekli
  • vallahi kusura bakmayın yaklaşık 2 haftadır her akşam oynuyorum...gayette iyi oyalıyor...bazı arkadaşlar elindeki cihaza bakmadan ps3 performansı bekliyor sanırım...hem oyundan hem cihazdan hemde ekran çözünüğürlüğünden filan...akıl var mantık var...oyunu sevmemek var oyunu sevmemek için bahane üretmek var...
    bir çok site residante 2 oyununa 9 puan verdi ben oynadıktan 1 saat sonra bıraktım...çünkü aklımda ve elimde bu oyunun ps3 versiyonu kalmıştı...sonra kendi kendime sen ne ile kıyas yapıyorsun ki dedim...
  • Görüntü kalitesi iğrenç NFS serileri PSP'de çok kötü gerçekten
  • açıkçası çok beklenti ile oynamadım ve sanırım bu yüzden beni bir süre oyaladı, bence o kadar da kötü bir oyun değil...
  • grafik kalitesini eleştirmicem.2004 yılında cıkmıs bi konsolda güncel oyun oynuyosunuz bunun bilincinde olarak yorum yapın.
    herneyse.oyunda bi dengesizlik var,baya bi yarıs geçip ilerledikten sonra 1.ler resmen kendini god mod'a alıyor :F
    yani basta nitroyu koyuyorum 2.yide geçiyorum arabamda oyunun o an verdiği en iyi araba ama her ne hikmetse 1.uçuyor adeta,yetismek imkansız.yarısın ortalarına geliyorum köşelerde yavaslamayıp driftle dönmüşüm kaza falan yapmamısım arkama bakıorum 3.görünmüyor bile o derece kopmusum ama önümde bende 1.yi göremiyorum o da o derece kopmus :)kardesim eliden geleni yapmısım 3.yü yaylaya göndermişim hala arada 6 saniye fark diyosun daha ne yapam oha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 17 Ekim 2009; 5:16:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.