Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bence güzel olmus en azında diğer serilere göre hikaye olarak öne cıkmıs .
  • beğenmedim
  • o kadar gb indirdik kurduk xp kullandığımız için açamadık sitemimiz felanda yetiyor ha tek sucumuz xp kullanmak.
  • Artık XP kullanmayı önermem çok eskidi.Bu yüzden 7 diye geçin derim.
  • biri yardımcı olursa çok sevinirim

controll ile kafam karıştır gamepad ile oynuyorum nedense istediğim yada alışık olduğum gibi değil yoksa ben mi geri kaldım yada alışamadım

yane normal hılzı gitmek için hep gaz hemde gear up a mı basmak gerekiyor yane sadece gaza bastım mı çok yavaş gidiyor fren zaten çalışmıyor gibi neyse sadece şu hızlı gitme konusunda yardımcı olursanız sevinirim yane gear up hep basılı mı tutmam lazım birde onu otomatik ayarlanamıyor mu
  • G.I. Joe: The Rise of Cobra filmini izlerken lan bu adam bir yerden tanıdık geliyor dedim meger bizim eleman G.I. Joe takımındanmış

• Hp core duo 2 2.53ghz işlemcili 4 gb ramli ve 1 gb ati mobility radeon hd4650 ekran kartlı laptopum var. Oyunun skidrow cracklisini torrentden indirdim. Fakat oyunu açtıktan yaklaşık 30 saniye sonra oyun donuyor ve oyundan atıyor. Acaba oyunla ilgili bir sorunmu yoksa laptop ın özelliklerimi kaldırmıyor oyunu ?

Yakın zamanda yeni pc toplayacağım 1-2 haftalık zaman geçirirdim en azından çalışsaydı

• Oyunu yeni bitirdim genel olarak güzeldi Most wanted sonrası çıkan oyunların en iyisi diyebilirim bence tek sıkıntı araç değişimi hakkında oldu benzinlik olmasa araç değiştiremiyoruz saçmalık ve ayrıca son yarıştaki aksiyon daha öncelerde de olsaydı. Yarış oyunu öneriniz varmı ?
  • Valla Kardeş sana en iyi olarak forzayı öneririm yok ben onu sevmiyorum diyorsan sana birde dirt 3 öneririm
  • merhaba acil cevap almam lazım bana yardımcı olun lütfen bilgisayarım

Toshiba Satellite L505-13W özelliklerinden pek anlamam

Toshiba Satellite L505-13W
    İŞLEMCİ
    Intel Core i5 cpu -430M @2.27 ghz
    RAM 4 GB
    64 bit işletim sistemi
    windws 7 home premium

ARKADASLAR BİLGİSAYARIM BU SİZCE NFS THE RUN OYUNUNU ÇALISTIRIRMI NE OLUR ACİL CEVAP
  • Selamlar, Race Driver:Grid'den aldığım zevki hiçbir yarış oyunundan alamadım.Grand Turismo hariç o da pc de olmadığı için oynama fırsatım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smite666

merhaba acil cevap almam lazım bana yardımcı olun lütfen bilgisayarım

Toshiba Satellite L505-13W özelliklerinden pek anlamam

Toshiba Satellite L505-13W
    İŞLEMCİ
    Intel Core i5 cpu -430M @2.27 ghz
    RAM 4 GB
    64 bit işletim sistemi
    windws 7 home premium

ARKADASLAR BİLGİSAYARIM BU SİZCE NFS THE RUN OYUNUNU ÇALISTIRIRMI NE OLUR ACİL CEVAP

http://forum.donanimhaber.com/m_42780649/tm.htm

Bu başlıkta ekran kartınız 51. sırada çok kötü bir ekran kartı değil ama nfs run dedinmi duracaksın

(5650-gt540 ekran kartlı notebooklar forumda kullanıcısı bolca mevcut genelde oyun için en az bu kartlar tavsiye ediliyor

• 1:40 dan sonra çalan müziği biri söylesin bir haftadır arıyorum oyun dosyalarına da baktım hiç bir yerde yok
  • Beyler oyun sırasında sabit 30 fps alıyorum high da fakat ara videolarda takıla takıla gösteriyor nedeni neden olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

http://www.youtube.com/watch?v=tPlhRmRLxeU

çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler oyun sırasında sabit 30 fps alıyorum high da fakat ara videolarda takıla takıla gösteriyor nedeni neden olabilir acaba ?

son patchleri kurdun mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

1:40 dan sonra çalan müziği biri söylesin bir haftadır arıyorum oyun dosyalarına da baktım hiç bir yerde yok

Kim oynadıysa çok kötü oynamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler oyun sırasında sabit 30 fps alıyorum high da fakat ara videolarda takıla takıla gösteriyor nedeni neden olabilir acaba ?

son patchleri kurdun mu.

Sitede yoktu patch(zamunda).
    Sildim oyunu zaten, karlı bölümde çok kastı.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.