Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla çok beğendim, oldukça sürükleyici olmuş. Haritalar falan da çok güzeldi, 8.5 puan veririm ben beni memnun etti.
  • Kara kutuyu indirdim kurdum şimdi deniyecem ama girmeden direk AA yı fulleyecem SS'lerden belli oluyorki ultra falanda olsa AA yalan olmuş resmen öylede oynanmaz yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

ya arkadaslar gaza basma ve durma fonk.ları ok tusları ile oluyordu. dun girdim oyuna ileri geri çalışmıyor daha sol yapıyor. w a s d ile ile oynadm yav sol elle.... oyun korsan oldgu icin midr??

dostum yanlış hatırlamıyorsam num lock a bastıktan sonra yön tuşlarını atayabiliyodun gaz ve fren e istersen bi de onu dene
  • yeni patch ve kürek çıktı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Sein beceriksizliğin.

Türkçe yazamaman da sein beceriksizliğin olsa gerek.
    Zaten yukarıda yazmışım çok iyi kullanamıyorum diye.Ben zaman geçirmek için oyun alıyorum.Aldığım oyun böyle çıkınca da tabii sinirleniyorum.Tabii hayatında kaç tane oyun aldın da oynadın bilmiyorum fakat hayali oyunlar oynadığına göre pek para vermiyorsun.

Ben oynarken gayet zevk alıyorum ve hiç küfür etmiyorum.Sen oyuna söveceğine kendine geliştir demek istedim.Ve Sen hangi hakla bana hayali oyun oynuyorsun dersin.Bende bütün battlefield serisi oyunlarının kutulusu var.Bir (2142) yok oda en kötü oyunu zaten.Run da orjinal benim.

İmzana göndermeydi.Ama tartışma çıkarmaya çalışmıyorum.Sadece sinirliydim o zaman.İçimi dökmek için yazdım bişiler işte.

Pardon hocam ama sinirli olduğun için ozaman tuhaf şeyler yazmışın.Bu yüzden sana söledim senin beceriksizliğin diye yani ben oynuyorum gayet iyi bir şekilde klavyeyle.

• Tüh keşke sayfa 30 a gelseydi.
  • need for speed kabak tadı vermeye başladı artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

need for speed kabak tadı vermeye başladı artık..

ben ikinci 10 dakikada sıkıldım. need for speed artık adam gibi bir yenilik yapılmadığı sürece aynı klişe üzerinde böyle dönüp gider. the run bence yılın en kötü oyunu seçilmeliydi.
  • oyunun pc için patch ve küreği çıkmadı mı daha ?
  • Origin is not installed.. diye başlayan bir hata alıyorum arkadaşlar.Yardımınıza ihtiyacım var..
  • tüm nfs serilerinde olduğu gibi pek anlayamadığm o kadar yarışçı varken tüm polislerin bana abanması
    başka yarışçımı yok

en önemlisi de
    oyunun hikaye modu çok kısa olmuş
    3-4 saatte bitti
    nfs nin most wanted dışındaki tüm serileri yalan oldu
    para verip alsaydım heralde kahrımdan ölürdüm
  • nfs serilerini heyecanla takip eden biri olarak söyleyeyim..

Nfs serisi bu oyunla benim için artık bitti Bi heves kurdum 14 gb lık oyundan çıka çıka bebek oyunu çıktı vakit geçirmek oyalanmak için bile oynanmaz o kadar kötü bir oyun dayanamadım 1,30 saat kadar oynadım kapattım...
    Nerde most wanted gibi oyun halen açar oynarım yinede zevk alırım o kadar eski oyun olmasına rağmem...

Bu ne arkadaş adam gibi oyun yok ya skyrim oynuyacam :) onada sağlam ingilizce gerekiyor...
  • 14gb 2 günde zor bela indi, içinden hayatımda ki en kötü araba yarışı oyunu çıktı.

2 saat zor dayandım, %100 save indirdim birazda öyle takıldım, sıkıntıdan patladım böyle bi oyun yok resmen hüsran oldu benim için, HP daha iyiydi hatta nfs 1 bile daha eğlenceliydi bu ne yaa.

shift+delete.
  • ben ilk çıktığı günden beri söylüyorum. tam bir rezalet bu oyun. bence shift serisine ağırlık versinler. walla ben 15 dk dayanabildim bu oyuna.
  • Arkadaşlar bir daha oyunu puana göre alalım 8 in üzerinde ise deneriz bu rezaltten de kurtuluruz.
  • Yıllardır NFS oyunları oynarım ve bunu da beğenerek oynadım. Bu beğenmeyen arkadaşlar niye beğenmediklerini söyleseler de biz de anlasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 22 Mart 2012; 21:58:27 >
  • oyun a'dan z'ye klişe dolu daha ne olsun.
  • Arkadaşlar benim de bu oyundan umudum vardı fakat nedense beğenmedim.Eğer benim gibi beğenmeyenler varsa 2010'da çıkan Hot Pursuit öneririm.Bu oyundan sonra ilaç gibi gelecektir.Özellikle Bugattiler ile dümdüz yolda adamları sollamanın hazzı NFSU2'de bile yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

oyun a'dan z'ye klişe dolu daha ne olsun.

Film değil oyun bu, klişe olsa ne olacak? Hikaye için mi oynuyorsun yarış oyununu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Yıllardır NFS oyunları oynarım ve bunu da beğenerek oynadım. Bu beğenmeyen arkadaşlar niye beğenmediklerini söyleseler de biz de anlasak.
    Aynen yahu. Hot Pursuit 3 gibi dandik bir oyuna şahane dersiniz, buna rezalet dersiniz. Bu ne yaman çelişkidir?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.