Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

hot pursuit daha iyi bu oyuna göre

Zevk tabiki karşı çıkmıyorum

Ben run dan müthiş haz aldım h.p de oynadım aynı zamanda ikiside yüklüydü

Run da tam istediğim kontrol tipi var

h.p de ise aracı yönlendirdiğimizde küçük bir hareketle aracın arkası çok fazla savruluyor kontrol basit geliyor. Aracın yoldaki hali sanki içkili biri kullanıyor

Run da ise aracı yönlendiricinde arkanın savrulması yok çok hafif şekilde yolda kayıyor

Kötü yönleri yokmu tabiki var ea nın tüm oyunlarında mutlaka birşey eksiktir.

ilk kez underground dan sonra adam akıllı oyun çıktı şahsen uzun yıllar sonra nfs oynadım

haklisin the run o konuda daha iyi. hatta ani manevralarla araclar arasindan siyrilmanin tadi bi ayri oluyor. birde bi yaris vardi karli daglarda kayalar yuvarlaniyor falan neydi o arkadas öyle

Run daha iyi hpden bence.

• Nfs World te ki modifiye seçeneği bu oyunda olmadığı için satın almadım. Bir oyunu da tam yap EA.
  • arkadaşlar ben de yol etrafındaki coğrafya hiçbişekilde gözükmüyor özellikle şu karlı bölümde, etrafta kar tepeleri olması gerekirken sanki su varmış gibi oluyor, su üstünde takla atıp devriliyo araba, ya da ne biliyim desert hills teydi galiba yarışın başında bi tepeye çıkıyosun, orada bildiğin yol kendiliğinden havaya kalkıyo gibi oluyo :s grafik mrafik yalan oluyo bi tek yol ve arabalar var konuyla ilgili görüşü olan varsa bi yardım etsin bi zahmet...

ayrıca most wanted ile prostreet i bitirmiş biri olarak son derece sıkıcı geldi, 2-3 yarış tipi var dolap beygiri gibi dön babam dön aynı şeyler.. arada yeni arabalar çıkıyo falan.. bi çıkacak arabaları bi de sonunda ne olacağını merak ettiğim için devam ediyorum oynamaya.. yoksa bi arkadaş demiş tamamen çöp diye. hakkaten de çöp.

• sa arkadaslar nfs the run oynamak istiyorum ama hata alıyorm cd korsan diye sanırım origin hatası lutfen acil cvp verin pcmın ozellıkleri sunlar

Time of this report: 9/15/2012, 15:19:54
    Machine name: WINDOWS-7
    Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120330-1504)
    Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer: Pegatron
    System Model: Pegatron
    BIOS: Default System BIOS
    Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz (2 CPUs), ~2.9GHz
    Memory: 2048MB RAM
    Available OS Memory: 2048MB RAM
    Page File: 1524MB used, 2570MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
    DWM DPI Scaling: Disabled
    DxDiag Version: 6.01.7601.17514 32bit Unicode

Card name: ATI Mobility Radeon HD 5400 Series
    Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc.
    Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x68E1)
    DAC type: Internal DAC(400MHz)
    Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_68E1&SUBSYS_3003148C&REV_00
    Display Memory: 1273 MB
    Dedicated Memory: 505 MB
    Shared Memory: 767 MB
    Current Mode: 1920 x 1080 (32 bit) (60Hz)
    Monitor Name: Genel PnP Monitör
    Monitor Model: CASPER
    Monitor Id: CAS2160
    Native Mode: 1920 x 1080(p) (59.616Hz)
    Output Type: HD15
    Driver Name: aticfx32.dll,aticfx32.dll,aticfx32.dll,atiumdag.dll,atidxx32.dll,atiumdva.cap
    Driver File Version: 8.17.0010.1132 (English)
    Driver Version: 8.980.0.0
    DDI Version: 11
    Driver Model: WDDM 1.1
    Driver Attributes: Final Retail
    Driver Date/Size: 6/11/2012 20:24:58, 924160 bytes
    WHQL Logo'd: Yes

• lutfen bi cvp cok acilll
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

okadar uğraştım hala çözemedim şu oyunun ekrandan taşma sorununu okadar indirmek için uğraştık oynayamadan silecez

kardes ayarlarda 19:6 , 4:6 ws gibi birşey onunla oyna (değiştir) belki olur.
  • Şu konuyu bir hortlatayım hele.....

Uzun süredir arşivimde duran bu oyunu oynamaya karar verip yükledim. Vakit geçirmelik idare ediyor deyip etapları teker teker geçtikten sonra Rocky daglarındaki 6 check pointli yarışa geldim. Fakat o da ne... güle oynaya oynadıgım oyunun bu etabı nedense çoook zor. Oyunun araç degiştirme sistemi her etapta olmayan bir benzinciye yarış sırasında girmeyi gerektiriyor. Etapta araba degişimi için benzinci yok, bende Lamborgini Gallardo var, karlı bir yola pek uygun degil, başka araba alma imkanı yok, önceki etaplara da dönemiyorsun, takılıp kaldım bu etapta. Bol küfürler eşliginde yaklaşık 2.5-3 saat ugraşarak etabı geçebildim.

Sonuç: Böyle denyoluk olmaz kardeşim.... Hard zorluk seviyesinde yaklaşık 3 dakika süren bir etabın neredeyse %95'ini sıfır hata tam gaz gitmen gereken bir etap olur mu. Üstelik etabın büyük bir kısmı çift şeritli yogun trafik olan karlı ve kısmen buz tutmuş bir yol. İnsanı oyundan sogutuyor resmen. Bir de klavye tuş ayarlarının oyundan çıktıktan sonra resetlenmesi ve her seferinde yeniden ayarlanmasının gerekmesi ayrı bir dert. Nette araştırdım, bir çözüm bulamadım. Çok stresli son etaptan sonra bir süre ara verip daha sonra gittigi yere kadar oynayacagım. Genel itibarı ile orta karar bir oyun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 25 Şubat 2017; 21:57:6 >

• Askerdeyken tek sokaklık çarşıyı ilk haftadan gezip bitirince sıkıntıdan internete gider kendimi oyuna verirdim. Run ile 150. sıradayken virajlarda birkaç deneme yaptıktan sonra çıktım. Havalar ısındı ve tatilciler istilaya başlayınca çarşı bitimine kadar bilgisayardan kalkmadım. Araba presinden kurtulup oyunu bitirinceye kadar vakit geçti. Çocuklar bile başıma toplandı. Biraz da sohbet ettik. Oyunu bitirince save dosyasını e-posta hesabıma kaydettim ve saklamaya devam ediyorum.

Arabaya hakimiyeti beğendim. Uğraştıran bir bölüm vardı ama dağlık mıydı yoksa vadi içi miydi hatırlamıyorum. Orada zorlandım ama toparladım. En zorlandığım araba da Audi Quattro oldu. Aslında o arabanın en iyisi olması lazımdı. Polis kuşatmasından kaçmak için araba çalma bölümünü çok beğendim.

Hot pursuit ve Most Wanted oynadım ama o zamanlar direksiyon hakimiyeti Run kadar sarmadı. Bilgisayarı yükseltirsem yükleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.