Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _yasintopcu

Arkadaşlar nfs the run'u multi oynayanlar yokmu.. ben daha oyunu yeni oynadım çok hoşuma gitti multi videolara baktım heveslendim internetten cd key aldım oyunu originden tekrar indirmekteyim şu anda. ama nedense hiç bir yerde multi oynayanlara raslamadım bir yorum okuyamadım iyimi kötümü diye. multiplayeri hiç güzel değilmi tutulmadımı anlamadım.. oynayan arkadaşlar varsa özelden mesaj atabilirlermi hem bir kaç sorum olacak.

Bende var multi zevkli oluyor başta.Özellikle supercar araba yarışları harika adamı her an geçebilir yada geçilirsin diye heyecan veriyor.Fakat 6 oyun modu gibi gösterip farklı araçlarla yapılan yarışları oyun modu diye yutturuyorlar.Ama kimi kekliyor bunlar.
    Genel:Multi zevkli ama bir yerden sonra sıkmaya başlıyor(Bunlar benim görüşüm)

• arkadaşlar ben stage 3ü bitirdim ama stage 4 bi türlü açılmadı defalarca oynadım ama yine bişey olmadı nedenini bilen var mı lütfen yardım

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.kemal5

arkadaşlar ben stage 3ü bitirdim ama stage 4 bi türlü açılmadı defalarca oynadım ama yine bişey olmadı nedenini bilen var mı lütfen yardım

şimdiden teşekkürler

oyun korsan mı?
  • illa direksiyon mu almak lazım...

bu oyunun kontrol ayarları halen düzeltilmedi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

illa direksiyon mu almak lazım...

The Run? Direksiyon? Öyle daha da kötü. Arcada oyunlar direksiyonla çok zor oynanır, ani tepki verme filan gerekir ama direksiyonla yapılamaz bu pek. En iyisi Gamepad ile oynamak. Ben ek bir ayar yapmadan öyle bitirdim alıştıktan sonra zorlanmadım hiç. Tabi ilk tuş atamaları filan sorun çıkarıyordu ama bir şekilde düzeldi o da neden ben de bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

The Run? Direksiyon? Öyle daha da kötü. Arcada oyunlar direksiyonla çok zor oynanır, ani tepki verme filan gerekir ama direksiyonla yapılamaz bu pek. En iyisi Gamepad ile oynamak. Ben ek bir ayar yapmadan öyle bitirdim alıştıktan sonra zorlanmadım hiç. Tabi ilk tuş atamaları filan sorun çıkarıyordu ama bir şekilde düzeldi o da neden ben de bilmiyorum.

onun kurallarına alışmak lazım diyorsun

ben alıştım sol elde gaz fren, sağ elde direksiyon, sağ sol... şeklinde oynamaya... buna alışmak uzun sürer...alışmaktansa oynamicam galiba

• quote:

quote:

quote:

onun kurallarına alışmak lazım diyorsun

ben alıştım sol elde gaz fren, sağ elde direksiyon, sağ sol... şeklinde oynamaya... buna alışmak uzun sürer...alışmaktansa oynamicam galiba

Bu tür oyunlarda gamepad çok daha verimli oluyor. Mesela Hot Pursuit'te klavye ile gamepad arasında dağlar kadar fark vardı. Hem gamepad daha rahat oynanabilirlik sunduğundan (istediğin mesafaden oynuyorsun, eğilme derdi yok, eller hep serbest, işe yaramayan yanlış basılacak tuş yok vs.) hem de oyunlar hep konsol port olduğundan haliyle gamepade göre dizayn edilmiş olduklarından alışsan fena olmaz aslında. Run için değmez ama birçok oyunda daha eğlenceli ve kolay bir oynanış sunuyor gamepad. Ben de yılların NFScisi olarak klavyeden gamepade geçmeye çok zor yanaştım ama şu an ikisiyle de güzel oynuyorum, yani gamepade alışınca klavyeyi filan da unutmuyorsun, her oyunda akıyorsun

• quote:

Bu tür oyunlarda gamepad çok daha verimli oluyor. Mesela Hot Pursuit'te klavye ile gamepad arasında dağlar kadar fark vardı. Hem gamepad daha rahat oynanabilirlik sunduğundan (istediğin mesafaden oynuyorsun, eğilme derdi yok, eller hep serbest, işe yaramayan yanlış basılacak tuş yok vs.) hem de oyunlar hep konsol port olduğundan haliyle gamepade göre dizayn edilmiş olduklarından alışsan fena olmaz aslında. Run için değmez ama birçok oyunda daha eğlenceli ve kolay bir oynanış sunuyor gamepad. Ben de yılların NFScisi olarak klavyeden gamepade geçmeye çok zor yanaştım ama şu an ikisiyle de güzel oynuyorum, yani gamepade alışınca klavyeyi filan da unutmuyorsun, her oyunda akıyorsun

benim derdim gamepadle değil hocam... run sorunlu

yoksa ben de gamepadle oynamayı daha çok severim... hot pursuit 2010 gamepadle bitirdim ve çok iyiydi...
    hot pursuitte istediğim gibi ayarlıyorum tuşları, hatta analog kolu... sol kol ileri geri, sağ kol sağ-saol yaparak çok rahat oynadım...
    run ise oynanmıyor işte öyle, denemediğim emulator kalmadı ama halen istediğim gibi ayarlanmıyor.

• quote:

quote:

benim derdim gamepadle değil hocam... run sorunlu

yoksa ben de gamepadle oynamayı daha çok severim... hot pursuit 2010 gamepadle bitirdim ve çok iyiydi...
    hot pursuitte istediğim gibi ayarlıyorum tuşları, hatta analog kolu... sol kol ileri geri, sağ kol sağ-saol yaparak çok rahat oynadım...
    run ise oynanmıyor işte öyle, denemediğim emulator kalmadı ama halen istediğim gibi ayarlanmıyor.

Ben komple yanlış anlamışım. Aslında aklıma geldi başta yanlış anladığım da analogla oynadığını düşünmek yerine klavye A-Z Yukarı-Aşağı diyorsun sandım
    Ben arcadelerde analog kullanmıyorum ok tuşlarını kullanıyorum. The Run2ı da öyle bitirdim sağ-sol yön tuşları, gaz-fren üçgen-çarpı (PS kolu için, hangi tuşları kullandığımı anlatabilmek adına). Hiç sorun yaşamadım açıkçası sadece arada ayarlarım siliniyordu, sıfırlanıyordu. Neyse sorun sadece The Run'daysa değmez oynama zaten. Diğer oyunlarda akıver

• quote:

Diğer oyunlarda akıver

oyun kalmadı ki hocam

beğenerek oynadıklarım :

Burnout Paradise™
    GriD
    NfS - 1 Most Wanted
    NfS - Carbon
    NfS - 2 Hot Pursuit 2010
    Test Drive UnLimiTeD
    Test Drive Unlimited 2

undercover ve shift i sevmedim...
    sırada run vardı ama o da olmuyor...
    başka var mı önerebileceğin

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Bu kasımda yeni NFS çıkacağını biliyoruz, ancak bu yeni NFS'in Most Wanted 2 olup olmayacağı belli değil ve ortalıkta henüz bir resmiyet yok. Dereyi görmeden paçaları sıvamamak, "Most Wanted 2 geliyor" diye daha şimdiden havalara girmemek lazım.

Hocam sen bilirsin most wanted 1 araba nasıl değiştiriliyor açıklarmısın.Bu konuya gelirsen sevinirim.http://forum.donanimhaber.com/m_62110150/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62110150
  • arkadaslar oyunu oynadım bence cok berbat hotpursuit bile daha güzel
  • Reklamlarda çıkan bu değil miydi? Gerçekten müthiş. Gerek grafik gerek arabalar.
  • MediaMarkt'ta 2 dk deneme fırsatı bulmuştum. Onun dışında videolarını izledim. Fena değil oyun.
  • Oyunda bulunan arabaları yazabilir misiniz? Ya da audi r8 var mı

Bi de arkadaşlar oyunun 4gb lık versiyonu da var 8gb olanı da. Ne farkı var biliyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

Oyunda bulunan arabaları yazabilir misiniz? Ya da audi r8 var mı

Bi de arkadaşlar oyunun 4gb lık versiyonu da var 8gb olanı da. Ne farkı var biliyor musunuz

R8 mevcut tabii ki de
  • hot pursuit daha iyi bu oyuna göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

hot pursuit daha iyi bu oyuna göre

Zevk tabiki karşı çıkmıyorum

Ben run dan müthiş haz aldım h.p de oynadım aynı zamanda ikiside yüklüydü

Run da tam istediğim kontrol tipi var

h.p de ise aracı yönlendirdiğimizde küçük bir hareketle aracın arkası çok fazla savruluyor kontrol basit geliyor. Aracın yoldaki hali sanki içkili biri kullanıyor

Run da ise aracı yönlendiricinde arkanın savrulması yok çok hafif şekilde yolda kayıyor

Kötü yönleri yokmu tabiki var ea nın tüm oyunlarında mutlaka birşey eksiktir.

ilk kez underground dan sonra adam akıllı oyun çıktı şahsen uzun yıllar sonra nfs oynadım

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

hot pursuit daha iyi bu oyuna göre

Zevk tabiki karşı çıkmıyorum

Ben run dan müthiş haz aldım h.p de oynadım aynı zamanda ikiside yüklüydü

Run da tam istediğim kontrol tipi var

h.p de ise aracı yönlendirdiğimizde küçük bir hareketle aracın arkası çok fazla savruluyor kontrol basit geliyor. Aracın yoldaki hali sanki içkili biri kullanıyor

Run da ise aracı yönlendiricinde arkanın savrulması yok çok hafif şekilde yolda kayıyor

Kötü yönleri yokmu tabiki var ea nın tüm oyunlarında mutlaka birşey eksiktir.

ilk kez underground dan sonra adam akıllı oyun çıktı şahsen uzun yıllar sonra nfs oynadım

haklisin the run o konuda daha iyi. hatta ani manevralarla araclar arasindan siyrilmanin tadi bi ayri oluyor. birde bi yaris vardi karli daglarda kayalar yuvarlaniyor falan neydi o arkadas öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayrına benim kelime ilaç verebilecek varmı
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.