arkadaslar need for speed underground 2 oyununu oynuyorum ama %25 e geldikten sonra kariyer modunda yarıs cıkmadı ve yeni bisey de cıkmadı yarısları bitirdim ama yine böyle cıktı sadece geziyorum sadece car lot performance shop falan var ne yapmalıyım ?
İstersen google amcamızdan yeni yarışları bulman adına yardım alabilirsin.
gizli yarış değil. arabanın modifiyesini sona daya. belli bir yıldız seviyesini geçtikten sonra dergiden çağrıyolar seni. resim çektirdikten sonra yeni yarışlar çıkıyor
tesekkürler arkadaslar ama malesef param da yok gizli yarıslar bildigim kadarıyla bitti benımkinde modifiye yapmaya calısıcagım
Gizli yarış olayı değil. Arabanın görselliğini yükseltmelisin. Modefiyeyi arttır yıldızın yükselince yeni etaplar acılır. Baska yolu yok.
U2 oynayasım geldi çok güzel oyun ama.üstüne tanımam
suv yarıslarını bitirdim gizli yarıslar da bitti ama yine aynı sey oldu yarıs cıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: onur1297
suv yarıslarını bitirdim gizli yarıslar da bitti ama yine aynı sey oldu yarıs cıkmadı
para kazanıp şu mavi-kırmızı-sarı vs. garajların hepsini gezip aracı modifiye et, cicili bicili neonlar falan tak değişik tasarımlar yarat. Yıldız seviyen artınca yeni yarışlar kendiliğinden çıkıcaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme