Şimdi Ara

Need For Speed UG 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar need for speed underground 2 oyununu oynuyorum ama %25 e geldikten sonra kariyer modunda yarıs cıkmadı ve yeni bisey de cıkmadı yarısları bitirdim ama yine böyle cıktı sadece geziyorum sadece car lot performance shop falan var ne yapmalıyım ?

• güncel.
  • Hatırladığım kadarıyla haritada görünmeyen yarışları bulman gerekiyorduemin değilim bayadır oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

Hatırladığım kadarıyla haritada görünmeyen yarışları bulman gerekiyorduemin değilim bayadır oynamıyorum

Aynen öyle. Haritada görünmeyen, gizlenmiş yarışları bulmalısın.

İstersen google amcamızdan yeni yarışları bulman adına yardım alabilirsin.
  • gizli yarış değil. arabanın modifiyesini sona daya. belli bir yıldız seviyesini geçtikten sonra dergiden çağrıyolar seni. resim çektirdikten sonra yeni yarışlar çıkıyor
  • tesekkürler arkadaslar ama malesef param da yok gizli yarıslar bildigim kadarıyla bitti benımkinde modifiye yapmaya calısıcagım
  • Gizli yarış olayı değil. Arabanın görselliğini yükseltmelisin. Modefiyeyi arttır yıldızın yükselince yeni etaplar acılır. Baska yolu yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • U2 oynayasım geldi çok güzel oyun ama.üstüne tanımam
  • suv yarıslarını bitirdim gizli yarıslar da bitti ama yine aynı sey oldu yarıs cıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1297

suv yarıslarını bitirdim gizli yarıslar da bitti ama yine aynı sey oldu yarıs cıkmadı

para kazanıp şu mavi-kırmızı-sarı vs. garajların hepsini gezip aracı modifiye et, cicili bicili neonlar falan tak değişik tasarımlar yarat. Yıldız seviyen artınca yeni yarışlar kendiliğinden çıkıcaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.