Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
4
Favori
281.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Pro Street Mayis'ta duyurulmustu

muhtemelen E3 konferansında açıklayacaklar
  • öhö öhö... nfs, grid'i ezer mi? bak wildlove sana bu konuda katılamayacam
  • Her sene yeni çıkaracaklarına adam gibi bir oyun çıkarsınlar bizi 3-5 yıl götürsün
  • adamların gözlerini para bürümüş aynı hardtruck davasına döndü bu olay isim değiştirip piyasaya sürüolar maksat para kazanmak...saf millet yeni die bi alıo, b*k çıkıyo mal...
  • most wanted 2 olsa süper olurdu ama aynı konudan devam etse carbonda konunun devamıydı ama çok fazla uçukluklar vardı konunda
    şu ana kadar en iyi grafik pro streette vardı en iyi oynanış ve akıcı konu mw de vardı bunları birleştirip çıkarsalar hakkaten güzel olur
  • Yeni Nfs için geniş bir harita tasarlayan yapımcılar, bu haritanın içerisinde yarışlara katılarak kariyerimizi geliştireceğimizi belirtiyor. Ayrıca otoban yarışlarının da ekleneceği oyunda, bu yarışlarda çarpışmaların ön planda olacağı söyleniyor. Yeni oyun için açıklanan bilgiler, yapımın hem Burnout hem de Test Drive Unlimited'e benzeyeceği yönünde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: şilelignç

ilk oynadığım nfs high stakes ti onuda ps 1büyük kasada oynamıştım yıl 98 o oyunun tadını başka hiçbir oyun vermedi bi klastı ozamnlar o oyun mclaren ve mercedes clk gtr kapalıydı ozaman açmak için amma uğraşmıştım hiçbizaman açamadım:D 3 tane tuning vardı birinci ortadan çif şerit yada tek şerit çizgi çekiodun ilk başlarda bmw z4 varbide merc. nese ikincide sanırsam rüzgarlık 3.de ön ve arkaya bide ortaya ufak tampon birazda aşağıya iniodu araba okadar güzel duruyoduki araba okadar küçük şeyle hele polislerden kaçmak ayrı bi fenaydı vede zordu oyun şimdikiler çok kolay 1 saatte oyun bitio...electronik art bence bi devrim yaratmalı Kİ eski severlerini kazanabilsin çok gözden düştü nfs.NFS 5Porsche ta unutulmaz hele 1950 lilerin müzikleri bide yavaş yavaş giden vosvos tarzı arabalar,dağ manzaralı tünelli münelli acayip bi havası vardı..teknoloji girdi mertlik bozuldu valla bence değişik konseptlere gidilmeli yada eskiyi yeni grafiklere dökmek...eniyi kalkınma planı Bence Budur!!!!

Heyt be.. Ne oyundu ama.. O şeritli upgrade bayılıyordum

• bu saate kadar bi acıklama yoksa NFS, dirt - grid'den sonra kesin bi bomba patlatacak.. ben nfs'ye her zaman güvenirim son oyununda pro streette yanılttı bizi sadece o kadar.
  • Eski oyunlara geri dönülmeli artık yaylalarda bayırlarda çayırlarda sürmek istiyorum NFS 3-4 ve Posrche unleashed gibi...
  • underground 2 gibi agresif bir oyun olsun yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu Underground akımı NFS'cileri ikiye böldü. Underground öncesi ve Underground sonrası. Underground öncesi NFS'ciler Underground akımının devam etmesi sebebiyle NFS'i bırakıp başka oyunlara yöneldiler. Geriye Underground sonrası NFS'ciler kaldı. Underground serisinden yıllar sonra çıkan ProStreet, çoğunlukta olan Underground sonrası NFS'cilere göre değildi. İşte EA'nın hatası buradaydı.

Bundan sonra EA bence boş yere yeni NFS çıkararak kendini yormamalı. Çünkü NFS'in devri çoktan geçti. Hem Criterion Games Burnout Paradise'ı PC'ye çıkarıyor. Underground sonrası NFS'ciler yeni bir NFS yerine Burnout Paradise'ı beklerlerse yararlarına olacaktır. Underground öncesi NFS'ciler ise Test Drive Unlimited ile çoktan muratlarına erdiler bile.

Altına imzamı atarım.
    Underground öncesi NFScilerden biri olarak NFSden uzun süre önce ümidimi kesmiştim zaten.
    Arcade yarış tarzında zaten bu saatten sonra Burnout serisinden daha iyi bir seri çıkacağını sanmıyorum dolayısıyla Burnout Paradise çıktıktan sonra kimsenin PCde bir daha kolay kolay NFS serisinin yüzüne bakacağını sanmıyorum. Millet o zaman Underground serisi devam etsin demeyi keser.

Ah ah nerede nf3ler nfs5ler , bir NFS3HP remake yapsalar o bile yeter bana başka araba yarışı oynamam o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 4 Haziran 2008; 15:13:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Yeni Nfs için geniş bir harita tasarlayan yapımcılar, bu haritanın içerisinde yarışlara katılarak kariyerimizi geliştireceğimizi belirtiyor. Ayrıca otoban yarışlarının da ekleneceği oyunda, bu yarışlarda çarpışmaların ön planda olacağı söyleniyor. Yeni oyun için açıklanan bilgiler, yapımın hem Burnout hem de Test Drive Unlimited'e benzeyeceği yönünde...

Demek hem Burnout hem de TDUya benzeyecek, iki oyunu bir arada düşünemiyorum ve EA bunu nasıl becerecek merak ediyorum. Galiba iyice yerle bir edecekler seriyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 4 Haziran 2008; 15:26:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

NFS nin en iyi oyunu nfs 1 ve nfs2 se idi

sonra nfs hot pursuit ti

sonra most wanted iyiydi

ondan sonra bozdu artık takip etmez oldum nfs yi pro streeti hiç kurmadım indirmedim bile.

artık tdu cu oldum üstüne tanımam

Laflarının sonuna kdr yanındayım.Aynı düşünceler içindeyim.Hatta aklımı okumuş gibisin hocam
  • Ben olsam çağ atlatacak bir oyun yapardım.Şöyle
    Oyun GTA gibi bir şehirde oynanacak.
    Oyun Online olacak.
    Oyunda en başta başlarken taksicilik,kamyonculuk,otobüscülük gibi meslekler bulunacak.

Nasıl ?

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

+ gran turismo

Nerdeee....
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu Underground akımı NFS'cileri ikiye böldü. Underground öncesi ve Underground sonrası. Underground öncesi NFS'ciler Underground akımının devam etmesi sebebiyle NFS'i bırakıp başka oyunlara yöneldiler. Geriye Underground sonrası NFS'ciler kaldı. Underground serisinden yıllar sonra çıkan ProStreet, çoğunlukta olan Underground sonrası NFS'cilere göre değildi. İşte EA'nın hatası buradaydı.

Bundan sonra EA bence boş yere yeni NFS çıkararak kendini yormamalı. Çünkü NFS'in devri çoktan geçti. Hem Criterion Games Burnout Paradise'ı PC'ye çıkarıyor. Underground sonrası NFS'ciler yeni bir NFS yerine Burnout Paradise'ı beklerlerse yararlarına olacaktır. Underground öncesi NFS'ciler ise Test Drive Unlimited ile çoktan muratlarına erdiler bile.

Beni tarif etmişsin @nForcer Güzel bir tespit yapmışsın bu arada

tespit güzel , ama bence nfs daha farklı bişiyler yapabilir, tüm oyunları harmanlayıp serbest modda çok farklı işler başarabilir, tdu nun serbestliği, gece gündüz hava şartları değişimi, polislerin olması, ranking sistemi, drift , grid vb yarışlarda uzmanlaşmak isteyenleri de dahil edilebileceği, içerisinde ince küçük hikayeler barındıran arabalarımızın ve yarışçımızın rpg özelliklerini ekleyen, online sistemi tdu tarzı ama daha gelişmiş olan geniş bir nfs güzel olmaz mı ?

Ben bu fikri çok sevdim keşke böyle yapsalar ama nerdeee

• arkadaşlar bizimkisi aç tavukla arpa ilişkisi...her sene bu dönemler herkes nfs hakkındaki fantazilerini beyan ediyor ama bunu EA maalesef duymuyor,duymicakta,sonrası hep hayal kırıklığı..ama bu bence nfs nin toparlanmak için son şansı,rakipleri o kadar güçlendiki,bir fiyasko daha olursa nfs yi adı bile kurtaramaz.Black Box ın miadı doldu,yeni fikirleri olan yeni bir ekip bulsunlar,kimse yemiyor artık evirip çevirip aynı yemeği önümüze sürmelerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Haziran 2008; 17:44:18 >
  • NFS nin en iyi oyunu

> MOST WANTED <
  • En iyi NFS:

> PORSCHE UNLEASHED <
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.