Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
4
Favori
281.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu Underground akımı NFS'cileri ikiye böldü. Underground öncesi ve Underground sonrası. Underground öncesi NFS'ciler Underground akımının devam etmesi sebebiyle NFS'i bırakıp başka oyunlara yöneldiler. Geriye Underground sonrası NFS'ciler kaldı. Underground serisinden yıllar sonra çıkan ProStreet, çoğunlukta olan Underground sonrası NFS'cilere göre değildi. İşte EA'nın hatası buradaydı.

Bundan sonra EA bence boş yere yeni NFS çıkararak kendini yormamalı. Çünkü NFS'in devri çoktan geçti. Hem Criterion Games Burnout Paradise'ı PC'ye çıkarıyor. Underground sonrası NFS'ciler yeni bir NFS yerine Burnout Paradise'ı beklerlerse yararlarına olacaktır. Underground öncesi NFS'ciler ise Test Drive Unlimited ile çoktan muratlarına erdiler bile.

EA NFS yi biz proflara bıraksın. Klavye hamallarına da lütfen Burnout' u çıakrsın. Doya doya klavyeye ellerini yapıştırıp sağa sola çarpa çarpa dönebilirler. Araba patlıyor gerçi ama olsun tekrar başlatıyor. Artık NFS' den beklentimiz üst seviye de ayrıca. Gran turismo olmadı bir Nfs Porsche dadında oyun yapsınlar hiç değilse.

• quote:

Bu Underground akımı NFS'cileri ikiye böldü. Underground öncesi ve Underground sonrası. Underground öncesi NFS'ciler Underground akımının devam etmesi sebebiyle NFS'i bırakıp başka oyunlara yöneldiler. Geriye Underground sonrası NFS'ciler kaldı. Underground serisinden yıllar sonra çıkan ProStreet, çoğunlukta olan Underground sonrası NFS'cilere göre değildi. İşte EA'nın hatası buradaydı.

Bundan sonra EA bence boş yere yeni NFS çıkararak kendini yormamalı. Çünkü NFS'in devri çoktan geçti. Hem Criterion Games Burnout Paradise'ı PC'ye çıkarıyor. Underground sonrası NFS'ciler yeni bir NFS yerine Burnout Paradise'ı beklerlerse yararlarına olacaktır. Underground öncesi NFS'ciler ise Test Drive Unlimited ile çoktan muratlarına erdiler bile.

Beni tarif etmişsin @nForcer Güzel bir tespit yapmışsın bu arada

• bence pırostret 2 çıkar
  • bence nfs nin en güzel versiyonu need for speed underground 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Beni tarif etmişsin @nForcer Güzel bir tespit yapmışsın bu arada

tespit güzel , ama bence nfs daha farklı bişiyler yapabilir, tüm oyunları harmanlayıp serbest modda çok farklı işler başarabilir, tdu nun serbestliği, gece gündüz hava şartları değişimi, polislerin olması, ranking sistemi, drift , grid vb yarışlarda uzmanlaşmak isteyenleri de dahil edilebileceği, içerisinde ince küçük hikayeler barındıran arabalarımızın ve yarışçımızın rpg özelliklerini ekleyen, online sistemi tdu tarzı ama daha gelişmiş olan geniş bir nfs güzel olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 2 Haziran 2008; 0:01:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asphodel

Allah aşkına Pro street'in neresi güzel?

Şimdi diyeceksiniz ki kişiden kişiye değişir. Ben grafiklere, oyun modlarına, arabalara, modiyie sistemin kötü demiyorum zaten.
    Kontrollerin bu kadar gerizekalı olduğu, Multiplayer Menüsünün ve Modunun bu Kadar Zırva ve Sefil olduğu bir NFS oyunu ömrüm hayatımda ne gördüm ne duydum.
    Yanarım yanarım, gittim bide orjinal aldım netten oynarım diye. Nerdeeeee, allah belanı versin EA diye gecenin körü küfürler savurdupumu hatırlıyorum.
    Size ne abicim simulasyondan akılları sıra arcade+ gerçekçi sürüş tarzına kasmışlar. Yüzlerine gözlerine bulaştırmışlar.
    Kaza olayını sokmuşlar oyuna, hasar alma kuşbeyinli ötesi bir sistem eşliğinde işliyor.
    KING moduna aldık oyunu zorlaşsın diye, Yapay zeka tam bir BEyinsiz zeka oldu.

EA yüzüne gözüne bulaştırıyor NFS serisini. Porsche'tan örnek almalılar. Porsche'un oynanışı hem güzel bir Arcade+simulasyon harmanıydı, hem de Hızı size hissettiriyodu, arcade oynanışın manyaklıkları vardı, ama asla gerçekçilikten kopmamaya çalışıyordu oyun. Hasar modeli güzeldi yeterliydi.
    Hem pist yarışları vardı hem trafik vardı.
    Her oyuncuya uymalılar. Ben aynı drag pistini 3 kere oynamak zorunda değilim veya zorla drift yapmak zorunda değilim. Zerra kadar driftten haz almayan eğlenmeyen birisi olarak bana drift dayatması yapılması oyuncu olarak beni çileden çıkarmaktan başka birşey değil. Örnek, Pro street oyun sonu tüm yarışları 1 seferde geçip drifti 2 gün boyunca deneyen oyuncu...

Otoban yarışıda olmalı, pist yarışıda olmalı, driftte olmalı, dragda olmalı, şehir kapışmasıda olmalı. Salak bir sistemide olmamalı. Şehirde kapışıyosan ona göre bonusları handikapları, pistte yarışıyosan ona göre düzenlemeleri olmalı.
    Birde düzelmesi gereken en önemli şey, hızlı gitme hissini sağlamk için buz pisti olayını yok etmeliler. Yavaş giderken araba resmen yolun üstünde buzda kayar gibi kayıyor. Tekerleklerin yola sürtünmesi gibi bir his 0 NFS'de. Bunu düzeltmedikten sonra şehir içinde free roam koysa bile pek birşey değişmez.
    Test Drive tarzı sürüş yapmaya çalışmışlar pro streette ama becerememişler. umarım düzeltirler.

+1

• Hayret, Haziran oldu ama yeni bir NFS duyurulmadı daha.
    Normalde Mayıs ayı içerisinde yeni NFS duyurulmuş olurdu.
  • İsmi ne olacak acep?

Need For Speed: Need For Sale
  • NFS III ' ün üzerine NFS tanımam...
  • nfs'nin ölüsü grid'i ezer.codemasters önce nfs porsche ayarında bi oyun yapabilsin de sonra zidik yarıştırsın..
  • Altın yumurtlayan tavuk kesilir mi ?
  • quote:

güzel bir oyun olursa herkes oynar. çok fazla detaya gerek yok bence.
    yalnız yeni oyunun sistem gereksinimleri pro streetten fazla olacaksa nfs olayı benim için biter. hayatta oynanmaz. sizce nasıl olur. prostreeti zorla oynuyorum takıla takıla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 2 Haziran 2008; 12:39:57 >

• ilk oynadığım nfs high stakes ti onuda ps 1büyük kasada oynamıştım yıl 98 o oyunun tadını başka hiçbir oyun vermedi bi klastı ozamnlar o oyun mclaren ve mercedes clk gtr kapalıydı ozaman açmak için amma uğraşmıştım hiçbizaman açamadım:D 3 tane tuning vardı birinci ortadan çif şerit yada tek şerit çizgi çekiodun ilk başlarda bmw z4 varbide merc. nese ikincide sanırsam rüzgarlık 3.de ön ve arkaya bide ortaya ufak tampon birazda aşağıya iniodu araba okadar güzel duruyoduki araba okadar küçük şeyle hele polislerden kaçmak ayrı bi fenaydı vede zordu oyun şimdikiler çok kolay 1 saatte oyun bitio...electronik art bence bi devrim yaratmalı Kİ eski severlerini kazanabilsin çok gözden düştü nfs.NFS 5Porsche ta unutulmaz hele 1950 lilerin müzikleri bide yavaş yavaş giden vosvos tarzı arabalar,dağ manzaralı tünelli münelli acayip bi havası vardı..teknoloji girdi mertlik bozuldu valla bence değişik konseptlere gidilmeli yada eskiyi yeni grafiklere dökmek...eniyi kalkınma planı Bence Budur!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: SoldieR_TR

Pro Street pc kurdum ve kurduktan 15 dk sonra hemen sildim hayatımda gördüğün en berbat NFS serisi.
    Most Wanted tarzında yaparla oyun kesinlikle tutar.Ve Eski Populer günlerine geri döner NFS.

+ 1907

Most wanted'ı geliştirip seriyi 2'ye bağlamalarını umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 2 Haziran 2008; 20:31:06 >
  • Boyuna NFS çıkıyor bu ne kardeşim daha Pro Streeti almadım yaff
  • Düşünsenize Porsche unleashed gibi Ferrari Unleashed çıksa ilk ferrariden günümüz enzosu f430 u 599gtb si falan Ama hayal tabi sanmıyormu öyle birşeyin gerçekleşeceğini. Gerçi ferrari challenge var ama nfs den görmek bambaşka olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 2 Haziran 2008; 16:35:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Pro Street faciası sonrası adam akıllı oyun çıkartırlarsa iyidir yoksa oyuncuların gözünde NFS diye bir yarış seri olmaycaktır.

• nfs gelecegını dusunuyorsa klavyeyle oynanan yarıs oyunun modundan vazgecmelı oyunda gercekcılık ıstıyorlarsa bunu ancak simülasyonla basarbılırler simülasyonda klavye ıle oynanmaz ıyı bır dıreksıyon setıne ıhtıyac vardır satıs piyasasını düşünürsek bunu göze alamıyorlar cunku herkesde ıyı bır dıreksıyon setı yok karar onların klavyenın sağ tusuna basınca dıreksıyonu tamamen saga donen bır araba ıle kımse yarısmak ıstemez ne kadar cevırırsen o kadar donecek bunu basarabılmelerı ıcın cesur olmaları lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

pro street bitirmediğim tek nfs serisiydi.

benımde oynamadığım tek nfs oyunu

bence en ıyısı ug2
  • Most Wanted Unlimited çıkarsınlar bakalım Türkiye delisiyle dolsun o zaman
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.