Hasar olayı olmayınca oyun gerçekçi olmuyor.NFS'de bu hiç yok nedense.140'la duvara tosluyom dümdüz.arabanın maşallahı var ama.Bi tek çizik bile yok.Ne iş bende anamadım.O yönüyle saçma biraz.
işin özü şu araba firmaları hasara izin vermiyor,versede pist yarışları gibi legal yarışlara veriyor izni,sokak yarışı olupta hasar olan oyun olduğunu sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: at_anger
quote:
Orjinalden alıntı: patlican001
Hasar olayı olmayınca oyun gerçekçi olmuyor.NFS'de bu hiç yok nedense.140'la duvara tosluyom dümdüz.arabanın maşallahı var ama.Bi tek çizik bile yok.Ne iş bende anamadım.O yönüyle saçma biraz.
işin özü şu araba firmaları hasara izin vermiyor,versede pist yarışları gibi legal yarışlara veriyor izni,sokak yarışı olupta hasar olan oyun olduğunu sanmıyorum
yeni demosu çıkan grid de arabalar tamamen parçalanabilir.mesela san francisco sokaklarında mustangleri parçalayabiliyoruz yada tokyo sokaklarında nissan.
hayır .dikkat et,onlarında etrafı çevrili,yani onlarda kapalı alan pist yarışları,ben tamamen özgür sokaklardan bahsediyorum,ona izin vermiyorlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: patlican001
Neden izin vermiyorlar ki?
beyler Bence yeni nfs de Şu özellikler olmalı:
Polis BLacklist(most wanted deki gibi olmasada olur) pro street deki sürüş kontrolleri
Pro street tam bi fiyaskoydu bence hiç gerek yok burn out paradise pc ye gelsinde siz ozaman yarış oyunu görün
race driver grid deki drift ten sonra nfs ile kandırıldığımızı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
kardeş sen baya takıldın bu grid e helal olsun
quote:
abi harbi bağımlılık yaptı oyunun drifti.ben en fazla 1.200.000 yapabildm ama
quote:
Kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Kesinlikle
hedef 50 milyon ama yardımları kapattıkça oyun simulasyona giderek kayıyor ve zorlaşıyor
ama hakkaten öğrendikçe giderek zevkli oluyor drift özelliği
griddeki drift ten sonra nfs deki drifti açayım dedim inanın tad vermedi...
ayrıca direksiyonla oynuyorum muhteşem oluyor.
umarım yeni nfs daha iyi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 19 Mayıs 2008; 3:03:50 >
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Kesinlikle
hedef 50 milyon ama yardımları kapattıkça oyun simulasyona giderek kayıyor ve zorlaşıyor
ama hakkaten öğrendikçe giderek zevkli oluyor drift özelliği
griddeki drift ten sonra nfs deki drifti açayım dedim inanın tad vermedi...
ayrıca direksiyonla oynuyorum muhteşem oluyor.
umarım yeni nfs daha iyi olur
X33 mü
bir kaç ay içerisinde geliştirilip tasarlanan oyun ne kadar yaratıcı olur ben biraz şüpheliyim,ben razıydım bu sene oyun çıkarmasalardıda,önümüzdeki yıl adam gibi bir oyun çıkarsalardı
Ahh bir TDU-2 gelse.
nfs pro street tek bitirmediğim nfs serisidir.Hiç beyenmemiştim bu oyunu ne arcade ne simulasyon kontroller berbat tabi klavyede oynuyorsanız.İnş yeni çıkacak oyunu boyle arada kalmış bir şey olmaz.
Ayrıca yukarıda bazı ark lar demiş işte pist dısında gecen oyunlarda niye hasar olmaz diye de bunun acıklamasını bir yerde firmaların kendi araçlarının hasar almış şekilde görüntülenmesini istemedikleri şeklinde okumuştum.bkz tdu...
quote:
Orjinalden alıntı: liarda
nfs pro street tek bitirmediğim nfs serisidir.Hiç beyenmemiştim bu oyunu ne arcade ne simulasyon kontroller berbat tabi klavyede oynuyorsanız.İnş yeni çıkacak oyunu boyle arada kalmış bir şey olmaz.
Ayrıca yukarıda bazı ark lar demiş işte pist dısında gecen oyunlarda niye hasar olmaz diye de bunun acıklamasını bir yerde firmaların kendi araçlarının hasar almış şekilde görüntülenmesini istemedikleri şeklinde okumuştum.bkz tdu...
tamam araçlarının hasar almış halde görünmesini istemiyorlarda,pist yarışlarında niye izin veriyorlar orası tuhaf.sonuçta o da hasar o da hasar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: liarda
tamam araçlarının hasar almış halde görünmesini istemiyorlarda,pist yarışlarında niye izin veriyorlar orası tuhaf.sonuçta o da hasar o da hasar
Bence pistte aracların hasar alması dogal oldugu için ve pro street de de deikkat ederseniz aracların sadece modifiye yapılmış kısımları kopuyor farlar şasi yinede yerli yerinde kalıyor.Sonuçta firmaların politikaları nolacak sanki oyunda arabasını hasarlı görünce.
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
kesinlikle NFS Most Wanted 2 cikmali !
harbiden hacı mw 2 çıkmalı tadı damağımızda kaldı
Most wanted tarzı tabi daha gelişmiş haritaler ve marka seçenekleri birde polisler tabi daha ne istenirki...Pro street tam bir fiyasko olmuş beklenenlerin gerisinde kaldığı için bir çok kişi oyunu istemeyerek oynama durumunda kaldı gb hiçbir yenilik yok neredeyse...
umarım yasal olmayan sokak yarışlarına geri döneriz pist fazla sarmıyo be...