Şimdi Ara

Need For Speed Undercover [PSP] ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Need For Speed Undercover PSP'ye çıkmıştır sonunda hepimize hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: pamandar

Evet arkadaşlar Need For Speed Undercover PSP'ye çıkmıştır sonunda hepimize hayırlı olsun

psp versiyonu bence oncekılere gore daha zevklı olmus

• ps2 ye alışınca görüntüsü kötü geliyor ister istemez.ama psp ye göre grafiği iyi.şu benim hafıza kardı gelsede torentle indirip atsam.hafıza kardı ve şarj aleti gelecek perşembe bakalım nasıl şu psp denen şey.
  • psp versiyonunda free roaming ozelligini kirpmislar.
    hosuma gitmedi.
    sanirim psp'de midnight club los angeles'i tercih edecegim.

xbox 360 'da ise tam tersi ; NFS undercover kesinlikle daha iyi.
  • ne yani şimdi bu oyun undergraund 1 gibimi? sokakta gezemicezmi araba ile...
    offff ya yarıştan yaraşa geçicez desene
  • Gereksiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

ne yani şimdi bu oyun undergraund 1 gibimi? sokakta gezemicezmi araba ile...
    offff ya yarıştan yaraşa geçicez desene

valla ben gezemedim. gezebilen varsa nasıl oldugunu bana da anlatsin...
  • Pro street diğer platformlarda berbattı, psp de daha da berbattı. Sanmam ama inşallah durum tersine dönmüştür
  • Ne yani dandirikmi.kırpınca cso kaç mb. oluyor.sanırım yarısı video.yarına perf. değerlendirmesi yaparız.
  • Şimdi kırptım 800küsür mb lı cso çıktı.grafikler gıcık ama oyun sardırıyor.hele kasisden zıplayıp polis arabasının üzerine düştüğüm an süperdi.
  • İyi kırpamamışsınız demekki
    Ben tüm ingilizce haricindeki ses ve videoları çıkarınca 300 küsür mb cso yaptım
  • Bilader videonun içinden kırpınca max 457mb oldu başka nerdden kırpıcaz
    Sen 300mb la oyunu oynayabildiğine eminmisin
  • bendeki 7z li hali 50 mb'tı, iso da 190mb olması lazım, tam kotalılar için ideal bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamandar

bendeki 7z li hali 50 mb'tı, iso da 190mb olması lazım, tam kotalılar için ideal bi oyun

Ben şu an PSP ye atıyorum ve 1.3 gb
  • Ben oyunu ripli oynamam, o yüzden boyutuna(1.4 gb civarı) göre pek sevmedim, "LA" mı "bu" mu deseler, "LA" derim, üsteleseler "hani len" derim, "ne diyon len" deseler, ağzına ağzına vururum.Oyun hiç özen göstermeden yapılmış gibi, LA gibi uğraşmamışlar belli...
  • Benim indirdiğimde 90 mb falan.

Oyun gerçekten güzel olmuş.

Herkes denesin bence.

• Arkadaslar bence hiç biri juiced in yanına yaklasamaz . LA dediğiniz Yani MC ya resmen şok oldum igrenc ötesi bir oyun 5dk bile oynamadım dayanamadımki oynayayım.Grafikler saymıyorum bile heleki sürüş hissi ... aman Allah'ım tam bir rezalet sağa çevirir çevirmez 360 derece dönüyor cok ama cok kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 19 Kasım 2008; 19:14:10 >
  • Sürüş hissi ve eğlence olarak çok iyi.Adam gibi bir hikayesi de var.Grafikler güzel.Puanım 8/10 hele MC:LA rezaletinden sonra çok iyi geldi.Multiplayer çok zevkli ayrıca.Buluşalım bi ara
  • Sınırsız olmama rağmen oyun, verdiğim elektriğe deymez.
  • Yanlızca ingilizce hariç diğer dilli videolar değil, ses dosyalarını da sildiğinizde 300 küsür mb oluyor. Evet rahat oynuyorum.
    Hiç bir eksiği yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.