Şimdi Ara

Need For Speed Undercover [PSP] ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dkz

quote:

Orjinalden alıntı: MpeggaV

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Oyun oldukça güzel.Değmez,Etmez diye konuşan arkadaşları KINIYORUM!!!!

Grafikler yeterli

Hikaye ve eğlence üst düzeyde

Multiplayer çok eğlenceli

Araba çeşitliliği çok fazla

Sürüş fiziği oldukça iyi.Bu oyun MC değil.Çekin oynayın.Zaten korsan kullanıyorsunuz bir de utanmadan naz yapıyorsunuz.Oynamadan yorum yapmaya gerek yok.

Utanılacak birşey yaptığımı düşünmüyorum zira utanılacak fiillerin ne derecede olabileceklerini bilebilecek kadar sosyo-kültürel erginliğe ulaştığımı düşünüyorum, cümlelerimizi ve kelimelerimizi daha özenle seçsek iyi olmaz mı? Herneyse, insanların beklentileri farklı olabiliyor, mesela ben Nfs Undercover dan cok şey bekliyordum(en azından free ride), grafikler daha iyi olabilirdi(nitekim eski ve grafikleri daha güzel yarış oyunlarıda var) , oynanışı güzel, daha öncede dediğim gibi fazla özen gösterilmemiş gibi ki, videolar da diğer konsollara yapılan Nfs Undercover ın videolarıysa, sözlenecek pek fazla bişey kalmıyor.Gerekli izlenimleri sağlamadan eleştiri yapılamaz...

utanılacak fiil be hafız ? peki ye sosyo - kültürel erginlik ? vahey vahey ahey ...

:D Utanılacak fiile örnek, çalmak.Fiilin isim kullanımına örnek, kötü fiil (işlemek). Dahada açarım ama bilmiyorsan araştırıver biraz.

Yada burdan bakıver:http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF3FB36B5C02E7607F&KELIME=fiil
    1. Anlamı : iş,davranış(Benim kullandığım anlamı).

Erginlik için ise:http://tdkterim.gov.tr/?kelime=erginlik&kategori=terim&hng=md
    Anlamı : rüsd(olgunluk).
    Kelimelere dikkat etmen çok güzel ama biraz araştırsan faydalı olacaktır...

Oyuna dönecek olursak, bu oyunun ismi var, bir süre oynadıktan sonra silmeme rağmen, garip bir şekilde tekrar oynamak istiyorum, eksiklik gibi hissediyorum, keşke daha iyi yapsalardı :( .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MpeggaV -- 21 Kasım 2008; 12:45:30 >

• bence hiçbiriniz oyundan anlamıyorsunuz :D

psp için en iyi araba yarışı oyunu : formula 1 'dir.. açın oynayın..
  • Tırt oyun Bu oyuna iyi, güzel diyen arkadaşları KINIYORUM
    http://psp.ign.com/articles/932/932841p1.html
    5.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 22 Kasım 2008; 10:05:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Tırt oyun Bu oyuna iyi, güzel diyen arkadaşları KINIYORUM
    5.5

Boşuna verme.O zaman da IGN anlamıyor, ben şunun değerlendirmesini beklerim falan diyorlar

• amaaaan çok da tın beleş yha kötü-güzel olması neme lazım nfs batmış neyime...diğer oyunlar da var onları oynarım baya bi kırparım az yer de kaplar diğerlerine de yer kalır bunu indirdiğim sıra başka işlerimi de hallettiğime göre hiçbir masraf katmıyor bana güzel olsa ne değişirdi ki...
  • pspde bugün oynadım biraz ama çok kötü ya
    ps3 e almıcam
  • oynadım 1.4gb lık versionunu izlenimlerim şöyle ; bi işe yaramaz berbat bi oyun :D nfs fanları bana kızcak ama yani aç burnout u oyna kardeşim resmen iğrenç bi oyun bu ...başta bi video giriyo ne bi atraksion var ne başka bişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 22 Kasım 2008; 17:01:41 >
  • oyunu en sonunda bitirdim bence süper bir oyun olmuş. keşke bitmeseydi :(
  • Ben oyunu oynadım baya, hiç güzel değil IGN'in değerlendirmesi gayet mantıklı.

Bir kere AI kesinlikle aptal, aynı zamanda hile yapıyor. Aynı arabalarla benden daha fazla top speed yapıyor.

Grafikler rezalet, pspye gow gibi final fantasy gibi grafiklere sahip oyunlar yapılabiliyorsa adam gibi nfsye grafikli yapılabilirdi.

Trackler yani pistler güzel değil, hep birbirine benziyor sürekli aynı yerde yarışıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.

Çok fazla fizik hatası var, tamam arcade oyunu ama bu kadar da abartılınca cılkı çıkıyor.

Videolar filan güzel değil aptalca videolar koymuş, nerde nfsnin eski videoları.

NFS serisi bitmiştir arkadaşlar, bir efsanenin daha sonu geldi. EA rezil etti tüm oyunları.
  • Polis görevleri ise başlı başına saçmalık. Bir görevde 4 polis arabası patlat diyor, çok hızlı gidince polisler geride kalıyor, ara sokaklara girince sizi kaybediyor, 3 dakika gibi bir zaman veriyor. 70~80km ile gidip hasar vermeye çalışıyorum, nasıl bu kadar sıkıcı bir nfs olmuş hayret ediyorum.

Diğer arkadaşların da gözlemlediği gibi diğer arabalar sizden çok hızlı. Daha ilk oyun, ne nos var, ne motor upgrade seçeneği, son gaz ile hiç bir yere çarpmadan gidiyorum ama geçemiyorum. Ancak bullet time ile köşelerde avantaj sağlayarak bir kaç yarış kazanabildim.

Burnout dominator'dan sonra hem grafikler kötü gözüküyor hem de fizik çok kötü. İkisi de arcade ama nfs most wanted PSP'de çok daha başarılıydı diye düşünüyorum.
  • kimse beğenmez ama gene 10 milyon insan oynar bitirir bi sorun yok yani ea games için buarada most wanted gibi bir oyun cıkmaz diyorum ama daha bunu denemedim bakıcaz la remix i kimse övmesin bana burda hatalrını anlatırsam sayfa yetmez
  • İlk Nfs oyunlarında hep oyuncak araba idare ediyor hissi ve aracın yolda sanki kayarak gidiyor gibi yansıtılan görüntüsü beni çok rahatsız ediyordu, oyun konusunda da bir duraklama döneminde satmıştım. merak ettiğim konu hala aynı tas aynı hamam mı?.. Yoksa ilerlemeler var mı?..

PSP'nin gücü budur dendi mi artık..

PES 2009'u da bu konuda merak ediyorum, keza artık sadece aynı oyunları tarihi veya adı yenilenmiş şekilde oynamaya başlamıştık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Tırt oyun Bu oyuna iyi, güzel diyen arkadaşları KINIYORUM
    5.5

• Kesinlikle Midnight Club L.A Remix oynanmalı. PSP'deki en güzel grafikli araba yarışı oyunu , oynanabilirlik ve kontrolleride iyi. Free Roam gibi seçenekleriniz var , ayrıca görev görev gidiyorsunuz.

Juiced da iyi ama ben sevemedim bir türlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Polis görevleri ise başlı başına saçmalık. Bir görevde 4 polis arabası patlat diyor, çok hızlı gidince polisler geride kalıyor, ara sokaklara girince sizi kaybediyor, 3 dakika gibi bir zaman veriyor. 70~80km ile gidip hasar vermeye çalışıyorum, nasıl bu kadar sıkıcı bir nfs olmuş hayret ediyorum.

Diğer arkadaşların da gözlemlediği gibi diğer arabalar sizden çok hızlı. Daha ilk oyun, ne nos var, ne motor upgrade seçeneği, son gaz ile hiç bir yere çarpmadan gidiyorum ama geçemiyorum. Ancak bullet time ile köşelerde avantaj sağlayarak bir kaç yarış kazanabildim.

+1923
  • bu oyundan bende yükledim psp ye oyun çok kaliteli ve güzel fakat pc için olnanında yeni megane coupe vardı fakat psp versiyonunda yok sanırım ben göremedim.
  • Bende çok sevmedim ama her ea oyununda olduğu gibi müzikleri çok güzel sırf müzikleri dinliyorum tracklistten o yüzden bir süre silmem sanırım oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cırık

quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Need For Speed serisi bu oyundan sonra tamamen devrini kapatmıstır.Yeni oyunun cıkacağı süpheli , telif hakkını satma ihtimalide var.
    Cıkarsa Tırt For Speed fln cıkar herhalde.Yazık tarihe Gömüldü nfs toparlayamazlar artık.

NFS serisi bana göre Undergraound 2 ile kapandı.O zamanın en iyi grafiğine sahip oyunuydu üstüne üstlük o modifiye seçenekleri hala hiç bi oyunda yok ondan sonra çıkan NFS oyunları zaten rezillik!!!Zaten PSP versiyonlarının üstüne hiç düşülmedi...

NFS Most Wanted'i harcamışsın bana kalırsa.. NFS Serisinin en iyilerindendi.. PsP versyonlarının üzerine düşülmedi demişsin buna kesinlikle katılıyorum. Ama bizim psp'lerde bi yere kadar, sony radikal bir karar alarak işlemci&grafik açısından gelişmiş bir psp çıkarmadıkça(PSP-3000i saymıyorum bile) bütün oyunlar bu şekilde grafikleri kısılarak sunulacak. İşte sorunda burada ortaya çıkıyor. Biz hep daha iyi grafikler bekliyoruz. (Haa bu arada ben sony'nin yeni psp çıkarmasını istemiyorum, daa dorusu psp mi çöpe atmak istemiorum.)
    Nfs Undercover ise bu kriterler göz önüne alınarak 'fean diil' diyorum. Oynar bitiririm yani ben bunu :)

• :D yaw ben bitirdim oyunu cıktıgın günden itibaren 2günde bitti ama %92 :D O para toplama dalgası için ugrasmadım ya :D neymiş 4dk da 300000$ carparak kazancak hep oynadım :D 250i gecemedim sorada oynamayı bıraktım :D Bornuot daha güzel bana göre ama diyerlerine göre daha iyi Undercover
  • undercoverı oynadım hoşuma gitti oyun güzel...ama bide burnoutu deniyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.