Şimdi Ara

Need For Speed Undercover [PSP] ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cso. dosyalarını nasıl kırpıyorsunuz? Bir yol gösterin biz de kullanalım.
  • su an oyunun en ripli hali kaç mb? (bu arada psp-3000 için pandora battery yapilmis)
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

su an oyunun en ripli hali kaç mb? (bu arada psp-3000 için pandora battery yapilmis)

Anlamıyorsunuz. Oyunu riplemedim.Sadece istemediğim dildeki ses ve video dosyalarını sildim o kadar.Yani oyun full.Ayrıca cso dan değil iso dan işlem yapabiliyorsunuz sonra cso ya çeviriyorsunuz.Araştırın bulursunuz
  • oyunda sunset hills'ş gecen var mı bütün yarısları oynadım hepsi de dominated olarak geciyor fakat diger adaya gecemiyorum ne bicim istir bu?
  • Kırpılınca 300mb'a kadar düşmesi çok iyi, denerim.
  • inceleme için tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Yanlızca ingilizce hariç diğer dilli videolar değil, ses dosyalarını da sildiğinizde 300 küsür mb oluyor. Evet rahat oynuyorum.
    Hiç bir eksiği yok

Bir rehberde, video ve ses dosyalarını silmeyin diyor? bir de ses dosyası siliniince oyunu sessiz mi oynuyorsunuz? Bunları silince pek bir şey değişmiyor mu?
  • Oyun oldukça güzel.Değmez,Etmez diye konuşan arkadaşları KINIYORUM!!!!

Grafikler yeterli

Hikaye ve eğlence üst düzeyde

Multiplayer çok eğlenceli

Araba çeşitliliği çok fazla

Sürüş fiziği oldukça iyi.Bu oyun MC değil.Çekin oynayın.Zaten korsan kullanıyorsunuz bir de utanmadan naz yapıyorsunuz.Oynamadan yorum yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Oyun oldukça güzel.Değmez,Etmez diye konuşan arkadaşları KINIYORUM!!!!

Grafikler yeterli

Sürüş fiziği oldukça iyi.Bu oyun MC değil.Çekin oynayın.Zaten korsan kullanıyorsunuz bir de utanmadan naz yapıyorsunuz.Oynamadan yorum yapmaya gerek yok.

Utanılacak birşey yaptığımı düşünmüyorum zira utanılacak fiillerin ne derecede olabileceklerini bilebilecek kadar sosyo-kültürel erginliğe ulaştığımı düşünüyorum, cümlelerimizi ve kelimelerimizi daha özenle seçsek iyi olmaz mı? Herneyse, insanların beklentileri farklı olabiliyor, mesela ben Nfs Undercover dan cok şey bekliyordum(en azından free ride), grafikler daha iyi olabilirdi(nitekim eski ve grafikleri daha güzel yarış oyunlarıda var) , oynanışı güzel, daha öncede dediğim gibi fazla özen gösterilmemiş gibi ki, videolar da diğer konsollara yapılan Nfs Undercover ın videolarıysa, sözlenecek pek fazla bişey kalmıyor.Gerekli izlenimleri sağlamadan eleştiri yapılamaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: MpeggaV

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Oyun oldukça güzel.Değmez,Etmez diye konuşan arkadaşları KINIYORUM!!!!

Grafikler yeterli

Utanılacak birşey yaptığımı düşünmüyorum zira utanılacak fiillerin ne derecede olabileceklerini bilebilecek kadar sosyo-kültürel erginliğe ulaştığımı düşünüyorum, cümlelerimizi ve kelimelerimizi daha özenle seçsek iyi olmaz mı? Herneyse, insanların beklentileri farklı olabiliyor, mesela ben Nfs Undercover dan cok şey bekliyordum(en azından free ride), grafikler daha iyi olabilirdi(nitekim eski ve grafikleri daha güzel yarış oyunlarıda var) , oynanışı güzel, daha öncede dediğim gibi fazla özen gösterilmemiş gibi ki, videolar da diğer konsollara yapılan Nfs Undercover ın videolarıysa, sözlenecek pek fazla bişey kalmıyor.Gerekli izlenimleri sağlamadan eleştiri yapılamaz...

utanılacak fiil be hafız ? peki ye sosyo - kültürel erginlik ? vahey vahey ahey ...

• Pek Hoşuma Gitmedi Benim Bu Oyun
  • sürüş fiziği yetersiz...
    atmosfer başarısız...

bu oyunu beğenen arkadaşlara bir de ridge racer2 oynamalarını tavsiye ederim..
  • oyun harika...
  • Need For Speed serisi bu oyundan sonra tamamen devrini kapatmıstır.Yeni oyunun cıkacağı süpheli , telif hakkını satma ihtimalide var.
    Cıkarsa Tırt For Speed fln cıkar herhalde.Yazık tarihe Gömüldü nfs toparlayamazlar artık.
  • Psp olsada denesem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Need For Speed serisi bu oyundan sonra tamamen devrini kapatmıstır.Yeni oyunun cıkacağı süpheli , telif hakkını satma ihtimalide var.
    Cıkarsa Tırt For Speed fln cıkar herhalde.Yazık tarihe Gömüldü nfs toparlayamazlar artık.

NFS serisi bana göre Undergraound 2 ile kapandı.O zamanın en iyi grafiğine sahip oyunuydu üstüne üstlük o modifiye seçenekleri hala hiç bi oyunda yok ondan sonra çıkan NFS oyunları zaten rezillik!!!Zaten PSP versiyonlarının üstüne hiç düşülmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 20 Kasım 2008; 21:58:49 >
  • Ben pek beğenmedim.
  • Bence oyun oldukça güzel ve de sürüş fiziği bakımından gerçeğe yakın denilebilir, ayrıca jucied2 de grafiklerden başka ne olduğunu anlayamadım bu kadar övülmesinden, jucied2 de insan 3-5 yarıştan sonra sıkılıyor Undercoverda şu ana kadar öyle bir sorunum olmadı, elbette ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama insanların emeğine karşı biraz da olsa saygı duyulmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dampire

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

Yanlızca ingilizce hariç diğer dilli videolar değil, ses dosyalarını da sildiğinizde 300 küsür mb oluyor. Evet rahat oynuyorum.
    Hiç bir eksiği yok

Bir rehberde, video ve ses dosyalarını silmeyin diyor? bir de ses dosyası siliniince oyunu sessiz mi oynuyorsunuz? Bunları silince pek bir şey değişmiyor mu?

Açıkladım ya. Oyundan hiç bir şey eksilmiyor.Ne video ne ses nede başka bir şey.Yanlızca ingilizce dışındaki her şeyi çıkarınca bu kadar ufalıyor.Çoğu psp oyununda bunu yapabilirsiniz aslında.

• quote:

Orjinalden alıntı: B-veritas

Bence oyun oldukça güzel ve de sürüş fiziği bakımından gerçeğe yakın denilebilir, ayrıca jucied2 de grafiklerden başka ne olduğunu anlayamadım bu kadar övülmesinden, jucied2 de insan 3-5 yarıştan sonra sıkılıyor Undercoverda şu ana kadar öyle bir sorunum olmadı, elbette ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama insanların emeğine karşı biraz da olsa saygı duyulmalı

dogrudur haklısınız oyun yinede fena degil saygı duyulmalı diyorsunuz da ea games'te birseyler yapmalı ki bu kadar cok elestriyi, ratingleri dikkate almalı ki bizde alalım indirelim vs. naparsak guzel guzel oynayalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.