Şimdi Ara

need for speed Underground Yardim Edermisinz Gerçekten çok acil!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaşalr ben bugun need for speed Underground CD'sini aldim ilk olani Ama Yükleme yapamiyorum şifre istiyor bu şifre Sizlerde Varsa Buraya yazarmisiniz CD'nin heryerine baktm yok Biri Dedi Devianceye bak oda hata werio sizlerde varsa lütfen yazalim çok acil

• Buraya yazamayız kural dışı oyun kurallarını oku önce kardes ama o arkadasın dedigi dosyada mutlaka olması lazım
  • Dosya Var Zaten ama açilmiyor hata Veriyor Hemde kural dişi degil çünkü bu hile degil yüklemem için gerek şifre yani biliyosan özelede yaz tam 5 saattir ugraşiyorum:(
  • Cdkey , serial ve crack paylaşımı yasaktır.İstersen kurala bir gözat aşağıdan :

6-) Oyun Bölümünde hack, crack, serial number, key-gen, cd-key, adult, warez gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır. Buna her türlü korumalı oyunun korumasını kırmak da dahildir.
    Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir...

Kurallar--->http://forum.donanimhaber.com/m_4473880/tm.htm

• internetten çok rahat bulabilirsin buralarda yasaktır.yazzzzzzzzzzzz gooogle bul
  • cd key istemek yasak kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.