''Tamamen Çevrimiçi oynanacak oyun ücretsiz olacak'' kısmını yanlış anladım,pardon. Şimdi gözüme daha güzel gözüktü
Betaya kayıt oldum kesin seçerler anket bölümünde hep EA oyunlarını övdüm Sistem de iyi daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: OCB
quote:
Orijinalden alıntı: steven spielberg
quote:
Orijinalden alıntı: OCB
Çok güzel gözüküyor.Orjinal alabilirim.
oyun ücretsizmiş zaten. tıklayıp indiricez direk.
''Tamamen Çevrimiçi oynanacak oyun ücretsiz olacak'' kısmını yanlış anladım,pardon. Şimdi gözüme daha güzel gözüktü
illa orjinal olsun istiyorsan parayı bana yolla, dvd ye çekip yolliyim sana. janjanlı kapak felanda koyarım mis gibi oynarsın. ama orjinal oyun parası vericen bana yoksa o havayı yakalayamayız
Bende kayıt oldum betaya. Umarım oynama şansı bulurum betayı
ortam aynen nfsmw hatırlatıyor
betaya katılan var mı?
bakalım tutcakmı insanlar mw mw diye ölüyorlardı beğenmezler ise sorarım onlara
quote:
Orijinalden alıntı: muratNFS
quote:
Orijinalden alıntı: NIKEmRe
grafikler bana göre çok iyi olmasada online tabanlı oyun için gayet yeterli
bu yol most wanted da vardi
Pistler dikkatinizi çektiyse, mw,carbon ve diğer nfs oyunlarından alınmış.Anlaşılan bunların hepsinin bi kombinasyonunu yapmışlar.
Baştan zaten söylendi, nfs carbon, nfs mw den alınacak yollar ve çevre grafikleri düzenlenip yeni oyuna aktarılacak diye. Hem ücretsiz, hem online daha neyi tartışıyorsunuz ki.
Betaya katıldım.Bakalım kabul edecekler mi ?
ben de betaya katıldım bakalım nolucak
betaya kaydımızı yaptık umarım alırız
evet arkadaşlar betya kabul edildim şu anda 774 mb lık bir dosya indiriyor. oynadıktan sonra yorumlarımı paylaşacam....
Evet bende kabul edildim leyn bugün bu ikinci oluyor ilk önce Mytheon'unki geldi şimdi bu gerçi o oyundan atıyo ama
beni niye kabul etmediler len
quote:
Orijinalden alıntı: alpkopat
evet arkadaşlar betya kabul edildim şu anda 774 mb lık bir dosya indiriyor. oynadıktan sonra yorumlarımı paylaşacam....
Heyecanla bekliyoruz. SS 'da bekliyoruz.
Laptopda denedim hata veriyor namussuz oyun ya
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Laptopda denedim hata veriyor namussuz oyun ya
Eğer hatanın senin bilgisayarındaki donanımsal veya yazılımsal bir sorundan kaynaklanmadığına eminsen, bu durumu bildir. Tester olan sensin.