Şimdi Ara

NEFRETİN HER RENGİNİ TATTIM- İNTİKAM NE PAHASINA OLURSA OLSUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün odamda bilgisayarda oyalanıyordum bi kaç gündür konuştuğumuz naklimi değiştirme meselesi vardı. annem odama gelip "hadi hazırlan görüşmeye gidiyoruz" dedi.

bir kurumun okuluna kayıt yaptırmaya okula gittik. son senem ve dershaneler kapatılıyor onun yerine temel liseler açılıyor. fakat biz onun yerine koleje kayıt yaptırmaya gittik. gittiğimiz yerde insan kaynaklarıyla görüşüyorduk orada da temel lise varmış (yan binayı temel liseye dönüştürmüşler). “İsterseniz anadolu lisesine isterseniz temel liseye kayıt yaptırın ama temel lise daha çok üniversite üzerine anadolu kısmı ise daha çok sosyal etkinlik üzerine” dediler. anadolu lisesinin fiyatı daha yüksekti. fakat ben oraya daha çok sevdim. daha sonra temel lise kısmına geçtik oradaki müdür bize temel lise hakkında bilgi verdi. bende anlattıkları kadar iyiyse neden kolejin daha pahalı olduğunu sordum. annem(yalnızca biyolojik) “yaaaa ne için olacak tamamen para tuzağı” dedi. ordaki utanç biyana. babam(yalnızca biyolojik) “senin derdin üniversiteyi kazanmak mı yoksa kolejli oluyim millete hava atıyimm?” dedi. oradaki utanç biyana. bunları müdürün önünde yapıyorlar. ondan sonra ben “tamam buraya kayıt yaptıralım” dedikten sonra bu sefer bir düşün koleji mi istediğine burayı mı istediğine dediler. ben “koleji masaya koyduğumda saldırmaya başladınız” dedim. bu sefer gene aynı şeyi söyledi “sen üniversiteyi kazanmak istiyosan buraya gideceksin yok amacın başka şeyse bilemem”. bende “madem bu tepkiyi vericeksin neden koleji düşün diyosun tamam burası iyi” dedim.
    o sırada annem(y.b) "geçen gelişimizde 1 milyar düşük söylemiştiniz. -niye indirimden faydalanamayacakmışız. -o zamanda indirim yapcakmısınız? “ diye iyice beni rezil ediyodu. adam “belki yanlış bir bilgi almışsınızdır.” dedi annem “ahaha hiç sanmıyorum” dedi. resmen adama sahtekar diyor.

sonra çıktığımızda dininiz imanınız para olmuş dedim. arabaya bindik. o iki insan tarafından duyduklarım.
    -bizim paramızla en pahalı okula gitceksin yok ya
    -baban da seni sevmiyo ben kandırıp buraya getirttim.
    -senin amacın üniversiteyi kazanmak mı ****LİK yapmak mı?!!!
    -siktir git evimizden senle yaşamak istemiyorum
    -yurda yazdır şunu
    -pislik senden tiksiniyorum beş para etmezsin.
    -sana hiç bir şey vermiycem.
    -biz senin iyiliğini düşünüyoruz (!!!????) yoksa istediğin yere git.

annem (y.b) bunları sayarken yüzümü tırmalayıp tokat atıp üstüme çullandı.

babam(y.b) arabayı durdurup kapımı açmaya çalışıp “siktir git lan in in eve de gelme git nerede kalıyosan kal” dedi. bende kapıyı kilitledim yanımdaki o kadında kilidi açmaya çalıştı. sonra dedem arabaya bindirdi.

evet bide bütün bunlar yılda 2 günlüğüne İstanbul’dan buraya gelmiş dedemin yanında yaşandı.

ÖDEYECEKLER...

• Allah sabır versin ne diyeyim yaşını söylersen belki tavsiyede bulunabilirim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteyi kazandığında güzelce giydir onlara ve arkana bakma. Ne biçim insanlarmış. Bu kadar mı kötü niyetli olunur? İletişimin hiç olmasın, haketmiyorlar. Maddi destek al mümkünse fakat konuşma kesinlikle. Bir de sakin ol, başın derde girmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 10 Mayıs 2015; 7:24:31 >
  • Yalnızca biyolojik olarak söylüyorum bence kaç kurtar kendini

• Temel lisenin parasını mı ödeyecekler

• Öz anne ve baban değil mi? Bir anne ve baba evladına böyle davranması oldukça mantıksız. Ya sen anne ve babanı kızdıracak bir hareket yaptın ve bunun sonucunda da böyle davranıyorlar, ya da öz anne ve baban değil o yüzden böyle davranıyorlar. Allah yardımcın olsun. Ayrıca da intikam filan almaya çalışma, diğer taraftan sende zarar görürsün.
  • yeterince zarar gördüm artık dibe batarken onları litosferin altına götürücem.

• drbulderdimebircare D kullanıcısına yanıt
    kardeşim asilik yapma
    eğer onların kurallarından hoşlanmıyosan
    beraber yaşamak zorunda değilsin gidip işe girer çalışırsın
    kendi hayatını kurarsın
    ama onlarla beraber yaşıyosanda onların sözünü dinlemen gerek
    yok intikam mış şuymuş buymuş sen ailene ne verdinde ne bekliyon
    annen ve baban sana bukadar sövdüyse vardır bi sebebi diyorum
  • cok mantıksız durduk yere o kadar küfür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.