Şimdi Ara

Nefsi müdafaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nefsi müdafaa ile ilgili anayasada neler var acaba bir avukat veya bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Ayrıca nefsi müdafaa örneği gören duyan bilen varsa paylaşırsa çok iyi olur. Teşekkürler. Bunu sormamın nedeni yaşadığım yer İstanbul'un en kötü semtlerinden ve daha bu gün bıçak çektiler. Benimde burama kadar geldi artık gittim bir çakı aldım kendime tabiki sadece korunmak amaçlı. Örneğin bu gün karşıma gelen serseri bunu sana 2 cm saplasam sakat kalırsın dedi. Ben buna çekseydim bıçağımı koluna bacağına neresine gelirse saplasaydım nefsi müdafaaya girer miydi? Tam olarakda doğru şeyden mi bahsediyorum emin değilim ama nefsi müdafaaydı sanırım bunun adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverMindYo -- 7 Ağustos 2014; 0:53:43 >

• Kimi öldürdün
  • girmez ama siz boğuşurken bıçak saplarsan nefsi müdafa olabilir
  • Hocam size saldırmaya kalkarsa siz bıçağınızı konuşturabilir bıçakla dans edebilir bıçakla öpüşebilir bıçağınızla karaoke oynayabilir bıçağınıza evlilik teklifi edebilirsiniz.Hepsi nefsi müdafa ya girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki saldırıcakmışcasına çıkartıp böyle sallayıp sallayıp dursa bende ani refleksle bıçağımla öpüşmeye başlasam ne olur ?
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyleseydin.

• Hemen 2 arkadasını çağır polisi ara bıçağı atmadıgına dikkat et beni öldürmekle tehtit etti de.. çık mahkemeye aynı şekilde ifade versin şahitlerinde.. bıçak üstünde yakalanıp ifadeler tutarsa zaten devlet o bıçağı monte eder.. bulaşma boşuna..

Edit : gaspın suçuda ağır öldürmekle tehtit edip paramı almaya calıstı dersen güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollandHolland90 -- 7 Ağustos 2014; 1:00:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMindYo

Peki saldırıcakmışcasına çıkartıp böyle sallayıp sallayıp dursa bende ani refleksle bıçağımla öpüşmeye başlasam ne olur ?

Çocuk olur

Yapmasaydim olmazdı

• umute. kullanıcısına yanıt
    Vallahi 4 kişilerdi bir tanesi ayaktaydı işte bıçağı çıkartmış hadi bakıyım seni gasp ediyorum filan dedi bende ayıp birader dedim sonra bu ceplerini ters çevir lan dedi bendede 10 lira ve telefon vardı ceplerde çevirdim 10 lirayı istedi o sırada oturanlardan biri şş tamam lan hadi git dedi bende döndüm gittim bıçağıda böyle göğsüme göğsüme tutuyordu. Zaten onda bıçağı sokacak yürek yoktu onu anlamıştım girsem girerdim ama 4 kişiler diye sustum, kaldıki bende onurum kırıldığı için açıkcası hakkımı bu şekilde arıyıcam bundan sonra.
  • Yok mu bunun anayasadaki yerini bilen
  • NeverMindYo kullanıcısına yanıt
    Yani öyle yapıcakki siz diceniz ahanda şimdi sokuyor ama sokmayacak o zaman refleksle bıçağınızla öpüşebilirsiniz bıçağınızla sevgili olup sabah akşam mesajlaşabilir birbirinize sevgilim aşkım diyebilirsiniz hatta konuyu ileriye taşıyalım şunu bile yapabilirsiniz bıçağınızla .
    Hepsi nefsi müdafa
    Edit hocam adamı öldürmeyin yaralayın sadece ki ceza yeme oranınız %10a kadar düşsün.Öldürürseniz ceza yeme şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 7 Ağustos 2014; 1:12:13 >
  • Çok teşekkürler hocam aydınlandım sayılır birde anayasada yerini öğrensem şu şeyin arkadaş koca forumda avukat yok mu bir tane
  • Konu dışında aramanız hata hocam burda işsizler doluşuyo ben gibi

• O değil de çakı,kelebek taşımak suç mu, bir tane çakı satın almayı düşünüyorum savunma amaçlı. Yakalanırsam bir sorun çıkar mı ?
  • Çıplak elli birine bıçakla saldıramazsın, bıçaklı birine silahla saldıramazsın. Adam sana bıçak çektiyse sen de bıçağı çekip adama saplayabilirsin. Ama gidip silahla vurursan adamı bu suç olur.
  • Up ben de merak ediyorum
  • Avmlere bıçakla girme yeter onun dışında sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: adalar42

Avmlere bıçakla girme yeter onun dışında sorun yok.

İyiymiş, eskiden bıçağın uzunluğu işaret parmağından uzun olmayacak falan diyorlardı umarım doğru değildir yakalanırsak boş yere başımız yanmasın.
  • Ben silah taşıyorum fakat sadece bulundurma ruhsatım var.Yani yaptığım suç ama böyle tipler İstanbul'da nasıl çoksa Adana'dada o kadar çok.

Ben can derdine düşersem yani beni o duruma sokarlarsa alacağım cezadır felan sonrasını düşünmem,çeker sıkarım ama ufak olaylar için de gerek yok böyle şeylere.Sanırım mizacın çocuksu veya özgüvensiz boş bir tip olduğunu düşündüler.

Adana'da olan bilir,halen polisler duruyor şuan.Lemankültür'ün orda öyle bir çatışma çıktı ki şimdi,adamlar uzun namlulu silahlarla birbirlerine sıktılar,texastan farksızdı,tam apartmanımızın önünde kaçan kişinin vurulma anına da tanıklık ettim.

Yani canınızı seviyorsanız bu devirde boş gezmeyecek,korkak olmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 7 Ağustos 2014; 1:43:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.