Şimdi Ara

Neill Blomkam's Robocop Returns

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Neill Blomkam's  Robocop Returns

Daha haber bugün düştü , imdb sayfası dahi yok net bilgiler geldikçe ekleyeceğim.Şu an kısaca Neill Blomkamp yönetecek , oyuncu olarak Michael Shannon un adı geçiyor.(Murphy mi olacak yoksa kötü villan mı bilemiyorum) Ama eğer bir terslik olmaz ise Blomkamp çekiyorsa inanılmaz savaş robotları göreceğimiz kesin.Ve orjinaline sadık olarak çekilecek.

"" 2014 yılında çekilen RoboCop filminde yaşanan hayal kırıklıkları sonrasında yepyeni bir devam filmi çekileceği duyuruldu. Çok başarılı isimler tarafından çekilecek filmden beklentiler şimdiden oldukça yüksek.
    Evet yanlış duymadınız, yeni bir RoboCop filmi geliyor. District 9 , Chappie , Elysium gibi filmlerin yönetmeni Neill Blomkamp, Paul Verhoeven tarafından 1987 yılında çekilmiş ilk RoboCop filminin devamı niteliğinde yepyeni bir film çekiyor. Çekilecek yeni filmin, 2014 yapımı RoboCop filminin senaryosu ile de uzaktan yakından ilgisi olmayacak. RoboCop Returns adı ile vizyona girecek film için Justin Rhodes, orijinal film senaryosunu yazan Ed Neumeier ve Michael Miner'ın senaryolarını yeniden yazıyor.

Neill Blomkam's  Robocop Returns

Çift, orijinal filmi yazdıktan sonra devam filmi için bir senaryo daha yazdı ancak Verhoeven’in bunu yapma konusundaki ilgisizliğinden dolayı hiçbir zaman film çekilemedi. Filmin hikayesi ile alakalı olmayan 2 devam filmi ve 2014 yılında yeni bir Robocop filmi çekildi. Hikayeye hayat veren Neumeier, verdiği demeçte: " Michael ve ben bir taslak hazırladık ve Barbados'ta bir röportaj verdik ve bence okuyan tek kişi Neill Blomkamp oldu ve bunu o harekete geçirdi ”dedi.

Çekilecek yeni filmin konusu ile ilgili, anarşinin hüküm sürdüğü ve Detroit'in kaderinin RoboCop'un suç ve yolsuzlukla savaşmak için geri dönüşü ile değişeceği söyleniyor. Ancak, bunun doğrudan hikayenin sonu mu yoksa yeni bir hikayenin başlangıcı mı olduğu bilinmiyor. Fakat görüşler her iki türde senaryo yazılacağı konusunda yoğunlaşıyor. Filmin 1990 ve 1993 yıllarında iki farklı devam filmi çekildi ve 2014 yılında 100 milyon dolar harcanan yeni bir RoboCop filmi çekildi fakat beklenen gişe rekorlarını kıramadı. Umuyoruz bu yeni film hem hikaye hem de gişe anlamında tüm beklentileri karşılar. ""

16.07.2017

İmdb sayfası geldi

İlginç bir bilgi düşelim , 1. filmi yazan kişi Edward Neumeier.. 1. filmden sonra 2. filminde senaryosunu yazıyor ama hiçbir zaman çekemiyorlar.. 2. filmi yazan başkası.. İşte bu film Edward Neumeier ın yazıp da çekilemeyen senaryo üstünden yapılacak.

21 Agus 2019 güncellemesi: Neill Blomkamp projeyi bıraktı. Yeni yönetmen açıklanınca yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 21 Ağustos 2019; 15:18:7 >

• Evet Neill Blomkamp da öz önce instagramından haberi duyurdu..

• Peki o zaman geçen yıl kısa film olarak yayınladıkları Zygote'un uzun metrajını kim çekecek ?

Eski Robocop serisini 1-2 çok severim lakin habere hiç sevindiğimi söyleyemeyeceğim. Her ne kadar sinema da bilim kurgu korku filmleri yönündeki çabasını takdir etsemde Verhoeven gibi de çekebileceğini sanmıyorum. Bizim bilmediğimiz birşeyler çekseydi daha mutlu olurdum.

Umarım bizi şaşırtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Temmuz 2018; 14:36:59 >
  • Son zamanlarda dağ gibi yığılan berbat film yığınları arasında bu konuyu görmek beni mutlu etti. Her ne kadar ilk film dışındaki filmleri sevmesem ve özellikle 2014 yılındaki yapımda çok büyük bir hayal kırıklığı yaşasam da Neill Blomkam imzasını taşıyacaksa bu filme güveniyorum, beklentim var yani. Umarım 2014 yapımındaki gibi rezalet bir şey ortaya çıkmaz ve hatta güzel bir bilim-kurgu-aksiyon filmi çıkar da doyasıya izleriz.
  • bugun yine paylaşım yaptı yönetmenimiz..

" Ofisimde bulunan Ed-209 maketi artık daha anlamlı benim için"

Her ne kadar en sevdiği filmlerden biri Aliens olsa da , Blomkamp'ın robocop hastası oldugunu da biliyoruz.Zaten filmlerinde tasarladıgı tasarımlara bakarsanız ilk robocop daki Ed-209 modelinden esinlendiğini anlarsınız..

Robocop 1 - Ed-209

Chappie - Moose

District 9 - MechSuit

Yani bizi müthiş robot tasarımları ve robot kavgaları bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

bugun yine paylaşım yaptı yönetmenimiz..

" Ofisimde bulunan Ed-209 maketi artık daha anlamlı benim için"

Her ne kadar en sevdiği filmlerden biri Aliens olsa da , Blomkamp'ın robocop hastası oldugunu da biliyoruz.Zaten filmlerinde tasarladıgı tasarımlara bakarsanız ilk robocop daki Ed-209 modelinden esinlendiğini anlarsınız..

Robocop 1 - Ed-209

Chappie - Moose

District 9 - MechSuit

Yani bizi müthiş robot tasarımları ve robot kavgaları bekliyor
    Bu Ed-209 rüyalarıma girerdi, kâbusum olurdu. O yüzden benim için de anlamı büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Temmuz 2018; 22:4:45 >

• Birde aslan kükremesi gibi bir kükremesi varya 2. filmde ki KANE de tırstırırdı beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Peki o zaman geçen yıl kısa film olarak yayınladıkları Zygote'un uzun metrajını kim çekecek ?

Eski Robocop serisini 1-2 çok severim lakin habere hiç sevindiğimi söyleyemeyeceğim. Her ne kadar sinema da bilim kurgu korku filmleri yönündeki çabasını takdir etsemde Verhoeven gibi de çekebileceğini sanmıyorum. Bizim bilmediğimiz birşeyler çekseydi daha mutlu olurdum.

Umarım bizi şaşırtır.
    Zygote çekilmeyecek şu an.. Kendi sayfasında hangi kısa filmimi çekeyim diye anket yaptı Rakka birinci oldu.. Rakka nın uzun metrajı çekilecek.Umarım ileri bir tarihte Zygote yi de görürüz sinemarda.
  • Son çekilen Robocop filmi tek kelime ile rezaletti. Hiçbir şekilde ana senaryoya sadık kalmayan ve villain yoksunu bir filmdi. En iyi tarafı Keaton'du.

Bu sefer yapılacak en iyi şey. İlk filme sadık kalarak yeniden çekilmesi. Villain olarakta ''Clarence J. Boddicker'' karakteri kesinlikle filmde yer almalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Zygote çekilmeyecek şu an.. Kendi sayfasında hangi kısa filmimi çekeyim diye anket yaptı Rakka birinci oldu.. Rakka nın uzun metrajı çekilecek.Umarım ileri bir tarihte Zygote yi de görürüz sinemarda.

Alıntıları Göster
    tarih vermediler ancak normal şartlarda Zygote çekilecek diye biliyoruz benim görmediğim bir gelişme olduysa o başka. Ancak ortada robocop varken baya uzayacak gelmeleri...

https://twitter.com/NeillBlomkamp/status/957365393223401472
    https://www.oneangrygamer.net/2018/01/zygote-horror-movie-script-worked-oats-studios-neill-blomkamp/50159/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 13 Temmuz 2018; 17:51:46 >

• Seyir zevki açısından bayağı haz aldığım bir seridir. Umarım batirmadan gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

tarih vermediler ancak normal şartlarda Zygote çekilecek diye biliyoruz benim görmediğim bir gelişme olduysa o başka. Ancak ortada robocop varken baya uzayacak gelmeleri...

https://twitter.com/NeillBlomkamp/status/957365393223401472
    https://www.oneangrygamer.net/2018/01/zygote-horror-movie-script-worked-oats-studios-neill-blomkamp/50159/

Alıntıları Göster
    o tweet çok eski ocak ayından.. bundan birkaç ay evvel anket yaptı yanlış olmasın ya rakka yada firebase çıktı onu yapıcam dedi.Zaten verdiğin linki tam okusan orada yazıyor

The latter of the three short films is set to receive crowdfunding starting this February, where Blomkamp announced that they would be sourcing funds to turn Firebase into a full feature length sci-fi horror film.Blomkamp also noted on social media that if funding for Firebase goes over well in February, they will be looking to crowdsource funds for Rakka and Zygote as well.

"" Firebase i yapıcakmış önce (halktan toplanan yardım ile) sonra firebase işi iyi giderse daha sonra yine seyirci yardımı ile toplanan paralarla Rakka ve Zygote yapabilirmiş.. ""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 13 Temmuz 2018; 19:50:23 >

• mükemmel bir haber. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
    Son film ne yazık ki eski Robocop tadını arayan çoğu insanlar için kötüydü.
    Eğer yönetmen eski filmlere sadık kalacaksa bu cidden ben ve benim gibi çoğu Robocop fanının rüyalarının gerçek olması demektir. Heyecanlandım şimdiden :)
  • imdb sayfası geldi bugün
    https://www.imdb.com/title/tt8688550/?ref_=nm_flmg_dr_1

İlginç bir bilgi düşelim , 1. filmi yazan kişi Edward Neumeier.. 1. filmden sonra 2. filminde senaryosunu yazıyor ama hiçbir zaman çekemiyorlar.. 2. filmi yazan başkası.. İşte bu film Edward Neumeier ın yazıp da çekilemeyen senaryo üstünden yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 16 Temmuz 2018; 0:54:27 >
  • Bugün bir haber gördüm tesadüfen öğrendim bu filmi. Yönetmenden dolayı beklentim var ama District 9 ile çıtayı o kadar yukarı çıkardıki devam filmleri hayal kırıklığı oldu benim açımdan. Chappie gibi can sıkıntısından çektiği "robotlu" bir film çekecekse hiç çekmesin. İlk film tadında aksiyon ve şiddet seviyesi yüksek olsun. Son çıkan filmi sevmemiştim zaten. Blomkamp iyi bir Robocop filmi çekebilir ama Chappie den dolayıda pek güvenemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    zevkler renkler diyorum ama chappie bence harika bi filmdi. kesinlikle güzeldi en çok da insan dünyasında kendisine yer arayan robotun macerasının çok güzel işlendiğini düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chappie süper bir yapım nesi beğenilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Son çekilen Robocop filmi tek kelime ile rezaletti. Hiçbir şekilde ana senaryoya sadık kalmayan ve villain yoksunu bir filmdi. En iyi tarafı Keaton'du.

Bu sefer yapılacak en iyi şey. İlk filme sadık kalarak yeniden çekilmesi. Villain olarakta ''Clarence J. Boddicker'' karakteri kesinlikle filmde yer almalı.
    Ben de o filmi baya beğenmiştim.

• Neill Blomkam's  Robocop Returns
  • Gears of War sonrası çıkardığı oyunlarda şansı pek iyi gitmesede Cliff Bieszinski oyun dünyasının Neill Blomkamp'ı sayılır benim gözümde. Attığı bu mesajlada filmden beklentiyi özetlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 28 Ocak 2019; 9:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.