Şimdi Ara

Neler hayal ettik, ne bulduk, neden sevemedik? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Lumia 620 kullanıyorum. Yani bende de ram 512 ama sorunun ram ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çoğu uyguluma atka planda çalışmıyor. Mesela forumda bir sayfayı okurken sms ya da whatsapp ile yazışmak gerektiğinde eğer işim uzarsa explorer'a geri döndüğümde sayfayı yeniliyor, bıraktığım gibi bulamıyorum.

Yine Get Them All diye bir program kullanıyorum youtube'dan video indirmek için. Bir indirme işlemi devam ederken ortadaki windows tuşuna basıp ana ekrana dönersem ptogram kapanmadığı halde arka planda öyle bekliyor. Programa geri döndüğümde indirme işlemi kaldığı yerden devam ediyor.

Bunlara yine de katlanıyorum çok mızmız etmeden ama 1 yıldır nasıl videoları ileri sarmayı halledemediler onu anlamıyorum. Hatta sarma tuşuna basınca ya da elimizle çekerek sardırma olayını nasıl olur da yapmazlar? Şu her basışta 30 saniye ileri almayı akıl eden zeki arkadaşla tanışmayı çok isterdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• l820 kullanıyorum androiddeki kasılmalar sebebiyle geçtim. Biraz pişmanlık var uygulama, oyun olarak. Popüler uygulamalar var desekte, en basitinden bir subway surfers yok. Sarj çok sıkıntılı bir günü zor götürüyo. Video izliyecekken biri size mesaj atıyor mesaja bakıyorsunuz bir bakmışsınız video başa sarmış. Telefonda çok offline hissediyorum bide bu var Androidde her dakka facebook sohbeti rahat rahat kullanıyodum bildirimler falan geliyordu, wpde bir kere bildirim gelmedi bana Facebook sohbeti kullanamıyoruz zaten e-mailinize bağlayın falan filan diyor yaptım ama çok işlevsiz mesajlarımı göndermiyor daha. Ve telefonum donmaya başladı gerçekten donuyor. Şu androidteki gibi üstten çekip indirdiğimiz yer olsa çok iyi olurdu. Kısacası her yerinde ufak tefek sorunları var telefonun daha 1-2 yılı var ben kimseye önermiyorum en azından şu zaman.

• Arkadaşlar benim pdf okumada beklentim daha iyi olması yönündeydi ama sd carddan okuma yapabilen adobe reader 35 mb dosyayı açınca zoom yaparken atıyor. 175 mb lık bir dosyayı ise ne sd carddan ne de telden açmadı. PDF reader açıyor bu 175 mb dosyayı ancak kasıyor. Bundan daha iyisi olabilirdi.

İkincisi Microsoft Office mobilde dosya oluşturacağım. Latin harfleri dışında rusça veya arapça olsun uzun bir metni e postadan kopyala yapıştırla kaydedemiyorum. Kaydediliyor deniyor sonuç yok. One note kaydediyor hemen ama işime yaramıyor işte.

İnternet Explorer da daha iyi olabilirdi. Arka plandaki sekmeleri yüklemiyor açmadan. En fazla 6 sekme kötü ve kullanşsız.

Video oynatmada sıkıntı yaşamıyor benim için mkv olsun avi olsun oynatmasına gerek yok . Tel bu televizyon değil ne gerek var onlara bence. Neyse.

Tel Özellikle Amberden sonra sıyırdı iyice. Lumia 620 kullanıyorum. Telefon çalarken açamıyorum kilid tuşu aç kapa yla düzeliyor. Bazen telefonun dokunmatiği takılıyor yine kilit aç kapa yapıyorum. Bazen uakınlık sensörü takılıyor. Yani iş iş İŞŞŞŞŞ. Böyle olacağını bilseydim bu telefonu hayatta ALMAZDIM.

Kullanım kolaylığı sunacağına işimi zorlaştıran bir rehberi var. rehberde arama yapmak numaraya göre arama yapmak istiyorum ama yok öyle bir şey. Ayrıca başka prog var ama kullanışlı ve hızlı değiller.

Mesajlar içinde e postada olduğu gibi arama yapamıyoruzz !!!

Arama tuşuna basınca internette değil de telefonda arama yapsa internette istiyosak seçsek gibi bir şeyler falan olsa fena olmazdı..

sonrasın efendim şimdi telin kamerasında foto çekme butonu yok hızlı foto çekmek istiyorum tuşa basarken de titriyor olmuyor bir buton olsa çok iyi olurdu..

Müzik çalarda şarkılara geçmesi uzun sürüyor yada bir albüme girmesi çoook bekliyorum. çoktan kastım yani tak diye girse ne güzel olurdu zaman kaybı her yerde telefonda. Olmaz böyle..

çook aradığım app ler eksik mesela turkcell tv, turkcell müzik .. vs yeter bu kadar aklımada gelmiyor zaten dahası.. Eklemek isteyen ya da yanlışımı düzeltmek istiyen alıntı yapsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

l820 kullanıyorum androiddeki kasılmalar sebebiyle geçtim. Biraz pişmanlık var uygulama, oyun olarak. Popüler uygulamalar var desekte, en basitinden bir subway surfers yok. Sarj çok sıkıntılı bir günü zor götürüyo. Video izliyecekken biri size mesaj atıyor mesaja bakıyorsunuz bir bakmışsınız video başa sarmış. Telefonda çok offline hissediyorum bide bu var Androidde her dakka facebook sohbeti rahat rahat kullanıyodum bildirimler falan geliyordu, wpde bir kere bildirim gelmedi bana Facebook sohbeti kullanamıyoruz zaten e-mailinize bağlayın falan filan diyor yaptım ama çok işlevsiz mesajlarımı göndermiyor daha. Ve telefonum donmaya başladı gerçekten donuyor. Şu androidteki gibi üstten çekip indirdiğimiz yer olsa çok iyi olurdu. Kısacası her yerinde ufak tefek sorunları var telefonun daha 1-2 yılı var ben kimseye önermiyorum en azından şu zaman.

Tam doğru olan yorum ... HER YERİNDE UFAK TEFEK SORUNLAR VAR.. Bence tamamiyle haklısınız. Ve tel bence de donuyor yani harbiden donuyor. Belki yüklü uygulamalardan olsun belki başka bir şeyden donup kaldığını uygulamayı açmadığını çok gördünm. MİCROSOF tun resmi uygulamalarında bile oluyor. Hiç yoktan yere uygulamadan atıyor olmaz böyle yani..

• hani stabildi donmuyordu kasmıyordu? kasıyormuş ya la
  • Wp8 de multitasking diye birsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 13 Ekim 2013; 4:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Dediğini yaptım ve bir çalma listesi oluşturdum, cidden çok sevinmiştim hemen bir tane daha yapayım derken karşıma müzik çaların yine bir başka mallığı çıktı. Biliyorsun bu işlemin yapılabilmesi için müzik çalarda hiçbir şeyin çalışıyor olmaması lazım. E ben ilk playlisti hazırlarken şarkı çalmaya başladığı için yeni playliste ekledim şarkılar da onların altına ekleniyor. Yani telefonda müziği DURDURMA özelliği yok :) Telefonu yeniden başlatıp öyle yaptım. Bu işlemi yaparken yanlışlıkla elim bir şarkıya çarptığı için telefona tekrar reset atıp tekrar baştan uğraşmam gerekti. Dediğim şey de tam olarak bu. Çok basit bir şekilde tak tak işaretleyerek yapmamız gereken bir playlist için bile tek tek şarkılara basılı tutarak seçme yöntemini kullanıyoruz. Yine de en azından playlistim var teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckysprite

Dediğini yaptım ve bir çalma listesi oluşturdum, cidden çok sevinmiştim hemen bir tane daha yapayım derken karşıma müzik çaların yine bir başka mallığı çıktı. Biliyorsun bu işlemin yapılabilmesi için müzik çalarda hiçbir şeyin çalışıyor olmaması lazım. E ben ilk playlisti hazırlarken şarkı çalmaya başladığı için yeni playliste ekledim şarkılar da onların altına ekleniyor. Yani telefonda müziği DURDURMA özelliği yok :) Telefonu yeniden başlatıp öyle yaptım. Bu işlemi yaparken yanlışlıkla elim bir şarkıya çarptığı için telefona tekrar reset atıp tekrar baştan uğraşmam gerekti. Dediğim şey de tam olarak bu. Çok basit bir şekilde tak tak işaretleyerek yapmamız gereken bir playlist için bile tek tek şarkılara basılı tutarak seçme yöntemini kullanıyoruz. Yine de en azından playlistim var teşekkür ederim.

Evet pratik yollarla playlist oluşturulabilirdi ve diğer bir şey içinse "insider" adlı programı kullanarak müziği durdurabilir, sonra yeni bir playlist oluşturabilirsiniz. Böylece birbirine karışmaz listeler. :)

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/insider/d9b7989e-1592-4f25-a556-4755c06bf2e9

ya da sadece müzik durdurma uygulaması var,
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/stop-music/5af99f41-879e-4233-b2d6-8936247669d2

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.eye

l820 kullanıyorum androiddeki kasılmalar sebebiyle geçtim. Biraz pişmanlık var uygulama, oyun olarak. Popüler uygulamalar var desekte, en basitinden bir subway surfers yok. Sarj çok sıkıntılı bir günü zor götürüyo. Video izliyecekken biri size mesaj atıyor mesaja bakıyorsunuz bir bakmışsınız video başa sarmış. Telefonda çok offline hissediyorum bide bu var Androidde her dakka facebook sohbeti rahat rahat kullanıyodum bildirimler falan geliyordu, wpde bir kere bildirim gelmedi bana Facebook sohbeti kullanamıyoruz zaten e-mailinize bağlayın falan filan diyor yaptım ama çok işlevsiz mesajlarımı göndermiyor daha. Ve telefonum donmaya başladı gerçekten donuyor. Şu androidteki gibi üstten çekip indirdiğimiz yer olsa çok iyi olurdu. Kısacası her yerinde ufak tefek sorunları var telefonun daha 1-2 yılı var ben kimseye önermiyorum en azından şu zaman.

Tam doğru olan yorum ... HER YERİNDE UFAK TEFEK SORUNLAR VAR.. Bence tamamiyle haklısınız. Ve tel bence de donuyor yani harbiden donuyor. Belki yüklü uygulamalardan olsun belki başka bir şeyden donup kaldığını uygulamayı açmadığını çok gördünm. MİCROSOF tun resmi uygulamalarında bile oluyor. Hiç yoktan yere uygulamadan atıyor olmaz böyle yani..

Optimus g ile takasa girsek nasil olur acaba l820 kullaniyorum

• Normal basmalı telefonum vardı bir tane akıllı telefona geçeyim dedim , haziranda lumia 920'ye geçtim geçtiğim günden beri sıkıntılı.
    Böyle genel tümden bir sıkıntı yok ama her yerinde her uygulamasında o kadar çok ufak ufak sıkıntılar var ki , bazen , aslında çoğu zaman , diyorumki ulan yaptığım en kötü harcama bu 1,300 liraya gidip ayfon alıp kafa dinleyeydim şuna bak diye.
    Beğenmediğim özelliklerden gireyim.

Whatsapp kaç ay , yıl oldu oturamadı.
    Twitter son güncelleme ile azıcık adam gibi oldu.
    Foursquare hala hiç bir işleyişi kolaylığı yok.
    Facebook eksik bir çok basit iş yapılamıyor.
    Telefonda gereksizce aptalca tuşlar var geri tuşu ve arama tuşu ne zaman birine bir şey gösterecek olsam adamların eli bunlara değiyor hop bir daha uğraş ama bir değil iki değil 30 kişide de aynı sorun olduğunu gördüğümde anladım tasarımda bir sıkıntı var.
    Kasa çok büyük ekran ona kıyasla küçük.
    Kasa çok kalın , tamam sağlam duruyor da arkadaş telefon bu niye bu kadar kalın .
    Ön kameranın şu an kendinizi çekmek dışında işlevi yok.
    Uygulamadan çıkmak sorun , hele 4-5 uygulama varsa başka işinizi yaparken geriye abanın çıkıyor o zamanla.
    Uygulama arası geçişler kötü , multitasking denen olay yok , uygulamaları rahat kapatma yok.
    Kimi zaman ses patlamaları çatlamaları oluyor , mesaj yazarken müzik dinlerken filan "çat pat" sesler çıkıyor neden anlamadım.
    Kimi birileri arıyor ekran gidiyor açamıyorum öyle tıklanamıyor neden bende anlayamadım
    Titreşim olayı sıkıntı , biri arayınca neden üç kere titriyor ya bunu kim düşünüp neden yapmış ? Niye var ben istemiyorum!
    Telefonun sesi ve Müzik sesi ayrı değil , hoparlörden müzik dinleyeyim dediniz sesi kıstınız müziği kapattınız ardına biri sizi aramış ama hissetmediniz neden çünkü zil sesi de kısılıyor
    Uygulamalara girmek bile istemiyorum , evet iş görecek şeyler var ama ama ama eksik işte , aylardır en iyi uygulamalar değişmiyor neredeyse hep aynı şeyler en üstte duruyor

Kendi lumiamda da ayrı sorunlar var , garantiye verdim güncelleyip geri verdi babası bilinmezler.

Etrafımdaki kimseye önermiyorum şu an bu telefonu , hayatımda yaptığım en kötü harcama diyebilirim.
    Şimdi de atsan atılmaz satsan satılmaz.

Ama olsun kamerası cidden iyi

• Ha yenisi belki ben bilmiyorumdur ama.
    Telefon ile bilgisayara mı oturdunuz. Facebooktan yazışıyor musunuz ? Telefonu sessiz alın karşıdaki yazdıkça vızır vızır ötecek o
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    l820ye optimus g vericek biri bulduysan durma takasla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jporta kullanıcısına yanıt
    Yurtdisi pasaport kayitli olsa denk gelmez mi kafa kafaya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.