Şimdi Ara

NEMESISTHEMIDGET SENI SEVIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWT ARKADASLAR BU YAZIYI YAZMA GEREGI DUYUYORUM VE TUM ARKADASLARA OZELLIKLE EXTREME DE OYNAYAN ARKADASLARA BURAYA ILGINIZI RICA EDIYORUM...

NEMESISTHEMIDGET........

OOOOOOOOO bir cüceeeee hemde neşeli herzman oynayannnn
    OOOOOOOOO bir yardım severrrr asla hiç birşeyi kimseden esirgemedi
    OOOOOOOOO bir s grade cüceeee hemde ROBE giyen bir cüceeeee
    OOOOOOOOO bir extreme kahramanı bütün saatlerini ench. harcayan ve sonunda bulan +16 basmayı başarabilenn fakat daha iki günlük GM ye banlanan bir cüceeee...
    OOOOOOOOO kime sorsam bana sırf onun arkadaşıyım diye deli gibi yardım eden insanlarla dolu server'in mükemmel karakteri...
    .....daha nedesem saymakla bitmezz....

şimdi EXTREME ben bu karakteri tekrar açmaları için foruma anket açıcam ve siz gönüllü extreme oynayan arkadaşlara biraz bu karakteri gören bilen varsa tekrar geri dönmesi için GM'lere yazı atarsanız sevinirim..

Ben TheCreeD BD71 akşamları işten vaktim kaldığı kadar oynayabiliyorum NEMESiS değilim sadece onu seven bir DOSTUYUM ....

Herkese iyi oyunlar.....

NEMESiSTHEMiDGET seni unutmayacağız

• ehuehuehuehueh

GUZELLLLL

• o kım laaa ama kardese yardımcı oluruz cuce nasıl olsa topluma karısmesı lazım bı yerde

• Kesin dupcu cucenin teki.Kardes bosune deneme acmazlar banını dupeden ban yediyse cunku ben denedim acmıyorlar.Ne oldu diyorum banlanmısın diyorlar.Ac diyorum acmıyorlar.Ama shmee nin bi diyalogunu okmustum.Kızsan 1 kere verince acıolar yada Para karsılıgı Baska yolu yok banı actırmanın.

Ban yemeden once charimin son hali:

http://img203.imageshack.us/img203/9113/wtfhappned4up1ec.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypNoTiQ -- 10 Şubat 2006 20:15:04 >
  • BENDE DESTEKLIYOM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.