Şimdi Ara

Neo 100 TL chip para (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
19
Favori
9.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep 50 liralık aldığım için sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige73

kart ücreti yok ancak karta bağlı bir hesap açacakları için hesabınızdan muhtemelen hesap işletim ücreti adı altında bir kesinti yapacaklardır
    Danıştay durdurmadı mı hesap işletim ücretini

• quote:

Orijinalden alıntı: destannn

Axess mobilde otomotiv-akaryakıt bölümünde kampanya mevcut
    tessekurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

Danıştay durdurmadı mı hesap işletim ücretini

Alıntıları Göster
    evet, kimse alamıyor ücret. şimdilik.

• 50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50+50

depo ya güzel kokteyl olur böle her yerden mazot alınca

7 gün içinde silinmesi kötü olmuş
  • Bayramda çocuklar bile burun kıvırıyor 5 tl ye, sanırım uğraşmayacağım, 20 kere ne benzin olur, ne giyim. Nakit kullanmak ta cabası

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    7 günde birikeni altungold da altın puana aktar.

• destannn kullanıcısına yanıt
    öle yapacağız artık altın artıyor :)yerinde durmuyor altın hesabına havale alsak nasıl olur?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben altın puan alarak bekliyorum. Altın düşünce biriktirdiklerimi gram altına çevirip havale yapıyorum

• adige73 A kullanıcısına yanıt
    Hesap işletim ücreti alınmıyor. Neo karta da aidat kesilmiyor
  • destannn kullanıcısına yanıt
    bide öyle deneyelim
  • bana özel 100 harca 10 chip kazan kampanyası da var, bir de flash kart var, iki kere 50 TL alıp 5+5+10+4 komboyu patlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 20 Haziran 2018; 19:20:36 >
  • kasaya bakan az-çok tanıdık olsa deopuyu fulleyip kartı bırakacaksın. her gün 50 - 50 çek diyeceksin. ya limit yok derse sen 50 - 50 çek. ben depoyu sonra fullerim de anlamı çıkar.

• neo karttaki chip paraları kredi kartına aktarımını sağlatsak yine 7 gün mü geçerli olur yoksa daha uzun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onureonure

neo karttaki chip paraları kredi kartına aktarımını sağlatsak yine 7 gün mü geçerli olur yoksa daha uzun mu?
    Axesse aktarınca süresiz yazmıştı biri ama inanmayın, palavra. Denenmiştir. Veri tabanıyla uğraşanlar bilir, field taşımıyor, row komple gidiyor

• Shell 4 tane 125 alınca 40 her alıma 5+5+5+5=20 birde ZUBİZU birleşir 300 e 15 gelir toplamda 500 e 75 yapar bu da bir seçenek

Ancak 50 katlarına 5 veriyorsa toplamda 500/95 yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 20 Haziran 2018; 22:5:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Shell 4 tane 125 alınca 40 her alıma 5+5+5+5=20 birde ZUBİZU birleşir 300 e 15 gelir toplamda 500 e 75 yapar bu da bir seçenek

Ancak 50 katlarına 5 veriyorsa toplamda 500/95 yapar
    4 tane 125 alınca 40 hangisinden geliyor? Şu an paraf 5x100 40 puan var o mantıklı duruyor.
  • Bu kampanyada posla alakalı bir durum var mı? Her posta geçerli olur mu? Gelen cevap mesajında posla ilgili bir bilgi yok sadece aynı gün aynı işyerinde ilk işlem geçerlidir diyor. Bilgisi olan söylerse sevinirim.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Pos ile alaka şöyle var pos akaryakıt giyim ve aksesuar olması yeterli üye iş yeri aramıyor

Ucuz mazot alıp chip ler ilede nitrolamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: adige73

kart ücreti yok ancak karta bağlı bir hesap açacakları için hesabınızdan muhtemelen hesap işletim ücreti adı altında bir kesinti yapacaklardır
    Arkadaş hesap işletim ücretini sormamış, kart aidatı sormuş. O da yasal mevzuat gereği hiçbir banka tarafından alınamaz.

Hesap işletim ücreti konusunda haklısınız ama o da Danıştay tarafından durdurulduğu için alınamaz şu anda. Ayrıca hesap işletim ücretinin banka kartları ile alakası yoktur. Hesaba bağlı banka kartınız olsun olmasın, alındığı zaman alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.