Şimdi Ara

Neo ile MTV Ödemelerine 20 TL Chippara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
9
Favori
11.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet yararlanırsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gib.gov.tr üzerinden bütün işlemleri düzgün yapmama rağmen 3d ödeme için bankaya bağlandığı anda sorun çıkıyor ve ödeme yapılamadı uyarısı veriyor. Firofox ve chrome ile denedim. Samsung telefondan denedim her seferinde bir arıza veriyor. Sebep ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

gib.gov.tr üzerinden bütün işlemleri düzgün yapmama rağmen 3d ödeme için bankaya bağlandığı anda sorun çıkıyor ve ödeme yapılamadı uyarısı veriyor. Firofox ve chrome ile denedim. Samsung telefondan denedim her seferinde bir arıza veriyor. Sebep ne olabilir ?

Masaüstü veya mobilde reklam engelleyiciyi devre dışı bırakıp denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

gib.gov.tr üzerinden bütün işlemleri düzgün yapmama rağmen 3d ödeme için bankaya bağlandığı anda sorun çıkıyor ve ödeme yapılamadı uyarısı veriyor. Firofox ve chrome ile denedim. Samsung telefondan denedim her seferinde bir arıza veriyor. Sebep ne olabilir ?

Masaüstü veya mobilde reklam engelleyiciyi devre dışı bırakıp denediniz mi

Masaüstünde reklam engelleyici açıktı, kapatıp denedim, yine olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

amma abarttınız yahu adam kendince bir uyarı yaptı ,isteyen dikkate alır istemeyen umursamaz
    üstelik sizin elinizi mi tutuyor ?
    sizin maaş kartınız olmayabilir ama misal bizdeki maaş kartı ,birisi ele geçirip boşaltsa artık uğraş dur

lakin bende kullanacak gibiyim ,kart benim risk benim :)

devletin sitesinden ödüyorsunuz diye sıfır risk diye bir şey yok , netice de sanal ortamdayız
    kartında az bir para olan için düşünmeye değmez ama birikimi de oradaysa düşünür ,hemde günlerce (bende olduğu gibi) :)

Neo kart internet alışverişlerine açılıp kapatılabiliyor. Mesela benimki hep kapalı olarak duruyor, alışveriş yapacağım sırada kısa süreliğine açıyorum sadece. İnternet alışverişine açıp kapatmak o kadar zor mu, alışverişe kapalıyken neden bir tehlike olsun? Asıl tehlike fiziki alışverişte ve ATM'lerde. Kartlar buralarda kopyalanıyor ve giden parayı geri almak daha zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün 98 model 1.4 aracımın MTV'sini 20 TL chip para ve kişiye özel 75 TL üzeri 5 TL chip para kombosuyla 76,50 den 51,50 ye düşürdüm. Mutlu muyum evet mutluyum :)

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz ama yine de insanın içinde bir korku oluyor ,belki banka kartını internette pek kullanmadığımız için olabilir
    dün neredeyse vazgeçiyordum ama şimdi siz aç-kapa işini hatırlattığınız için kartla ödeme kararı aldım
    bu gece ödeyip kurtulayım bari :)

lakin uyaran kişilere ben mizaç olarak büyük tepki gösterilmesini uygun görmüyorum ,tabi uygun bir lisanla olursa güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

amma abarttınız yahu adam kendince bir uyarı yaptı ,isteyen dikkate alır istemeyen umursamaz
    üstelik sizin elinizi mi tutuyor ?
    sizin maaş kartınız olmayabilir ama misal bizdeki maaş kartı ,birisi ele geçirip boşaltsa artık uğraş dur

lakin bende kullanacak gibiyim ,kart benim risk benim :)

devletin sitesinden ödüyorsunuz diye sıfır risk diye bir şey yok , netice de sanal ortamdayız
    kartında az bir para olan için düşünmeye değmez ama birikimi de oradaysa düşünür ,hemde günlerce (bende olduğu gibi) :)

Hocam sorun olan uyarması değilki. Gelip nezaketen uyarı yapsa hiçkimse birşey demez. İnternet üzerinden fiziki kartla alışveriş yapan herkese aptal akılsız diyor bu çok zeki arkadaş. Sorun olan kısım bu.

Bende neo kart bile yok konuya bakarken şaşırdım. Ne saçmalıyor burda diye. Risk diyorsa sokağa çıkmakda araca binmekte risk ne yapalım evdendemi çıkmayalım.

Neo kartım yok, sırf bu kampanya için başvurmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. 80 lira vergi 60a gelir chip parayı kullanır kapatırım sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtenplus -- 10 Ocak 2018; 23:38:35 >

• qtenplus kullanıcısına yanıt
    evet üslup pek hoş değildi ,lakin kullanma yada kullanmama tamamen kişinin kendisini ilgilendirecek bir konudur ve tedbirden zarar gelmez
    tabi paranoya şekline dönüşmeden :)
  • arkadaş tam ödeyim diyorum bu defa da bankalarla mutabakat nedeniyle sistemimiz kapalıdır diyor

sonunda başardım ,adguard kapatmayı unuttuğum için ilk denemede olmadı
    işin diğer ilginç yanı sitede 02-22 saatleri arasında dediği halde 03:00 da sistem açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 11 Ocak 2018; 4:33:15 >
  • Merhaba,

NEO karttaki Chip paralar Axess'e aktarılabiliyor mu?
  • 3 kez farklı zamanlar denedim ve şu hatayı alıyorum

005 RED-ONAYLANMADI

BAnkayı aradım. Önce mesai saatlerinde yapmadığınız için olmamıştır dendi. Sonra bu sabah iki farklı tarayıcıdan reklam engelleyicilerini devre dışı bırakarak denedim yine aynı hatayı aldım. Müşteri hizmetleri anlık bir hata bizle ilgisi yok gün içerisinde tekrar deneyin diyor.

Aracın vergi taksiti 485 tl ve hesapta tam o kadar var ve kart internetten alışverişe açık

Kartımı yeni almıştım şifreyi mesaj ile gelmişti. Şifreyi uygulamadan değiştirdim ve tekrar denememde işlem gerçekleşti ve kampanyadan 20 tl chip mesajı da geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 11 Ocak 2018; 8:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p503

Merhaba,

NEO karttaki Chip paralar Axess'e aktarılabiliyor mu?

müşteri hizmetlerini arayarak aktarabilirsiniz.
  • vcente70 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, söylediğiniz gibi akbank direktten müşteri hizmetleriyle yazıştım ve chipparayı kredi kartıma aktardılar
  • Ben hala hata alıyorum. Ödeme yapılamıyor gib internet sitesinden

• Gib uzerinden odeyemiyorum. Varmi hata alan? Ne alaka ya

• bilgisayarla 4 farklı tarayıcıdan denedim ben de ödeyemedim, en son telefondan yaptım ancak öyle ödeyebildim.
  • Peki 98 model arac kullandigin icin mutlu musun?

Bence bu ufak seylerden degil de, daha buyuk guzel seylerden keyif alabilmeliyiz ulkece, yirmi yasindaki arabayla

Dolasmaktaksa 2 yasindaki arabaya binebilmeliyiz, onunla havamizi atabilmeliyiz,75 liraya dusen vergiyle degil
  • kaç kere denedim pc den de telden de farklı tarayıcılardan da ak bank ödeme onay ekranı bir türlü gelmiyor..

• 1984 kullanıcısına yanıt
    Oyle diyorsun da sen Bentley'e biniyorsun herhalde. Herkes imkanina gore, kimin nasil neyle mutlu olacagi sana dusmez

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.