Bildirim
Neo ile MTV Ödemelerine 20 TL Chippara
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
645 tl mtv olunca bi kıymeti harbiyesi kalmadı:( -
Gelmiş gönlümün efendisi ::)
Kampanya şartlarında katılım akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisi gelince yapılmaktadır ifadesine dikkat etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-x -- 4 Ocak 2018; 20:24:59 > -
Görünmüyor uygulamada bi resim alsak. -
Ne varsa gene akbankta var -
-
aradım sımdı sıstemde gozukmuyor dıyor katıl dedım ama sms gelmedı napsam ödesemmı kı acaba gelırmı gelen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsosyalBilgisayar -- 2 Ocak 2018; 18:31:6 > -
Yap 3 taksit + 20 tl -
Kazandığın chip parayı axesse aktartabilyosun mh ile görüşünce yapıyolar -
Bi defamı her mtv ödemede veriyormu -
Konuyu açana teşekkürler.
Uygulamaya girdikten sonra sağ üstteki arama ikonuna tıklayıp mtv yazıp aradığınızda çıkıyor. -
Bende uygulamadan katıldım. mesaj gelmedi bana da. beklemedeyim. ilk gün diye sistem sorunları olabilir diye yarına kadar bekleyecem. mesqj gelmezse MH yi ararım. -
Neo normal debit card değil mi? -
Uugulamada kampanyalarda cikmiyor.mh yi aradim boyle bir kampabya yok diyor.uygulamada ust kosede arama yeride yok -
Mtv çok olmasına çokda hiç yoktan 20 TL iyidir genede -
Ne koparsak kardır -
Neo ya en hızlı nasıl başvurulur?
Kart gelmeden MTV ödenebilir mi? -
Şubeden hemen alabilirsiniz -
Axess mobil de çıkıyor kampanya. Direktte çıkmıyor katıl dedim mesaj gondermeye gerek yok heralde. Geçen sene de faydalandim. Mesaj atarak kampanyaya katılmıştım. -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neo kartımda yüklü çipparayı axess kartıma aktarır mısınız
|
Bence sen kullanma millete boyle sacma sacma akillar verme.
|
Peki 98 model arac kullandigin icin mutlu musun?
Bence bu ufak seylerden degil de, daha buyuk guzel seylerden keyif alabilmeliyiz ulkece, yirmi yasindaki arabayla Dolasmaktaksa 2 yasindaki arabaya binebilmeliyiz, onunla havamizi atabilmeliyiz,75 liraya dusen vergiyle degil |
Benzer içerikler
- algida ile kazan kod
- burger crush
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X