Şimdi Ara

Neo ile MTV Ödemelerine 20 TL Chippara (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
9
Favori
11.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dumanus

Oyle diyorsun da sen Bentley'e biniyorsun herhalde. Herkes imkanina gore, kimin nasil neyle mutlu olacagi sana dusmez

çocuk gibi alınganlık yapma kardeşim, ne bu hassasiyet?

ben burda senin neyden keyif alıp almayacağını söylemiyorum, milletçe bir uyuşukluğun içindeyiz ve neye tepki vereceğimizi neye sevineceğimizi bile şaşırmış durumdayız.

sen ve senin gibi herhangi bir kişi 20yıllık arabaya binmesine neden olan sistemi ve çalışmayan ekonomiyi sorgulamayıp 20 tl indirimle vergiyi ucuz ödemeyi sevinç kaynağı olarak görüyor.

neyse sen hassasiyetlerinle takıl, indirimli verginin de tadını çıkar...

ben de seninle aynı gemideyim, sen geminin kıç tarafına bakıyorsun sadece ben ise önüne... ve ön tarafı hiç de güzel bir yere gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmania

bilgisayarla 4 farklı tarayıcıdan denedim ben de ödeyemedim, en son telefondan yaptım ancak öyle ödeyebildim.

Mobil cihazdaki tarayiciyi mi kastediyorsunuz? Yoksa banka musteri hizmetlerini falanmi aradiniz? Ne buyuk cileymis bu. Zaten şartlara gidipte gib.gov.tr.den odeme sarti koymak sacmalik. Direktten yada int. Subeden odeyip gecelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neo kart ile odeme yapmak icin play store dan << gelirler idaresi baskanligi>> programini indirin ve program uzerinden odemeyi yapin... 2 saat once yaptim ve puani kazandim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hata aldigim ekran goruntusunu

mtvvd@gelirler.gov.tr mail adresine yollamistim. Donua yapmislar ve tescil tarihimin kayitlarnda farkli oldugunu belirtmisler. Bende onlarin kayitlarina gore odeme yaptim hemen kabul etti. Sizlerede tavsiyem mail atin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

kaç kere denedim pc den de telden de farklı tarayıcılardan da ak bank ödeme onay ekranı bir türlü gelmiyor..

REKLAM ENGELLEYİCİLER ENGELLER. EDGE VEYA İE İLE DENEYİN..

HOST DOSYASİ VARSA ONU SİLİP DENEYİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 23 Ocak 2018; 13:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

Neo kart ile odeme yapmak icin play store dan << gelirler idaresi baskanligi>> programini indirin ve program uzerinden odemeyi yapin... 2 saat once yaptim ve puani kazandim...

Ben de az önce ödedim bu uygulamadan hiç sorun olmadı. anında cippara geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

kaç kere denedim pc den de telden de farklı tarayıcılardan da ak bank ödeme onay ekranı bir türlü gelmiyor..

REKLAM ENGELLEYİCİLER ENGELLER. EDGE VEYA İE İLE DENEYİN..

HOST DOSYASİ VARSA ONU SİLİP DENEYİN..

reklam engelleyicidenmiş farkettim kapattım yaptım.. neresi reklamsa artık onuda anlamış değilim

• Ben de vadesiz hesap var akbank neo kartı yok. Kart çıkarasım da yok hiç.

• Arkadaşlar 096 ödeme gerçekleşmemiştir. Bankanızı arayın hatası alıyorum. Bankayı arıyorum bir problem yok diyorlar. Hesabımda yeterli bakiyede var neden böyle bir hata alıyorum. Benzeri durumla karşılan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar 096 ödeme gerçekleşmemiştir. Bankanızı arayın hatası alıyorum. Bankayı arıyorum bir problem yok diyorlar. Hesabımda yeterli bakiyede var neden böyle bir hata alıyorum. Benzeri durumla karşılan var mı?

bugün aynı hatayı sürekli aldım. 2 defa müşteri hizmetlerini aradım. ilkinde anlık hata, daha sonra deneyin diye söylendi. sonrasında gib.gov.tr den kaynaklanan akbank işlemlerinde geçici sorun olduğu söylendi. yarın denemek lazım
  • Akbank Direkt mobil uygulaması üzerinden ödeme yapınca da alabiliyor muyuz bu Chippara'yı? Sonuçta uygulamadan ödediğim hesap neo kart hesabı.
  • +20 daha. Allah bereket versin.
  • SlmKbr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Gib'in sitesinden yapılmalı.
  • cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Şubeye git veriyollar hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_uA

+20 daha. Allah bereket versin.

+20 daha derken hocam?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    limit düşürmek için 20 tl + neodan mtv ödeyince 20 tl daha kredi kartını kullanmadan 40 tl chip para geldi hocam, onu demek istedim :)
  • Arkadaşlar iki gündür deniyorum gib üzerinden vergi ödenmiyor. Hata veriyor ne yapıcaz

• 2 gündür kimsenin sahiplenmediği teknik sorun sürüyor. bırakın arkadaş kampanya yapmayın kaldıramayacaksanız yükü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çltlbk -- 17 Şubat 2018; 16:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çltlbk

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar 096 ödeme gerçekleşmemiştir. Bankanızı arayın hatası alıyorum. Bankayı arıyorum bir problem yok diyorlar. Hesabımda yeterli bakiyede var neden böyle bir hata alıyorum. Benzeri durumla karşılan var mı?

bugün aynı hatayı sürekli aldım. 2 defa müşteri hizmetlerini aradım. ilkinde anlık hata, daha sonra deneyin diye söylendi. sonrasında gib.gov.tr den kaynaklanan akbank işlemlerinde geçici sorun olduğu söylendi. yarın denemek lazım

vergi miktarınız ne kadardı. birde kartınız internet alışverişine açıkmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: çltlbk

2 gündür kimsenin sahiplenmediği teknik sorun sürüyor. bırakın arkadaş kampanya yapmayın kaldıramayacaksanız yükü..

Neo ile odeme yapmak icin play store dan gelirler idaresi baskanligi programini indir ve kur... Sonra program uzerinden mtv odemeni yap... Masaustunden neo odemesinden hata verir basuna ugrasma..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.