işte neo naziler matrik izleyenleri sevmiyolar normal nazilerde yahudileri sevmiyolar bi de bunun niyazi versiyonu falan varda hiç karıştırma oraları şimdilik bu kadar bilgi yeter sana ;))))))))))))))
İngilizce biliyorsan her ikisinin de en.wiki sayfalarını kontrol et. Çok daha açıklayıcı çok daha ayrıntılı inceleyebilirsin. Onun dışında 'neo' yeni anlamına gelir. Yani neo-nazizm yeni-naziler gibi şimdiki zamanın nazi grubunu betimlemek için kullanılır. Veya neo-classic müzik denince yeni-klasik anlamında klasik müzikteki ölçü ve kuralların yenilikçi olarak elektro gitarlar, bas gitar, bateri vesaire çağın müzik aletleriyle yapılması demek oluyor.
Yani nazizim ile neo-nazizim arasında ideoloji farkları çok olmamalı. İkisi de aynı şeyi savunmalı aynı amaç uğruna aynı kurallar üzerinde savaş vermelidir. neo yenilikçidir sadece. Mesela: o zamanlar tank tüfekle yapmaya çalıştıkları şeyi şimdi ekonomiyle yapmaya çalışmak aynı amaç uğruna atılan yenilikçi bir adım teşkil eder.
The blue one of the same shit...
neo-naziler galiba daha koyuları bunu savunurken tek yahudilige değil tüm ırklara düşmanlık besliyorlar
neo naziler daha koyu , yanlarinda silah tasirlar almanyadaki türk evlerine molotov atanlar, camiilere saldiranlar falan neo nazi dir.
İngilizce biliyorsan her ikisinin de en.wiki sayfalarını kontrol et. Çok daha açıklayıcı çok daha ayrıntılı inceleyebilirsin. Onun dışında 'neo' yeni anlamına gelir. Yani neo-nazizm yeni-naziler gibi şimdiki zamanın nazi grubunu betimlemek için kullanılır. Veya neo-classic müzik denince yeni-klasik anlamında klasik müzikteki ölçü ve kuralların yenilikçi olarak elektro gitarlar, bas gitar, bateri vesaire çağın müzik aletleriyle yapılması demek oluyor.
Yani nazizim ile neo-nazizim arasında ideoloji farkları çok olmamalı. İkisi de aynı şeyi savunmalı aynı amaç uğruna aynı kurallar üzerinde savaş vermelidir. neo yenilikçidir sadece. Mesela: o zamanlar tank tüfekle yapmaya çalıştıkları şeyi şimdi ekonomiyle yapmaya çalışmak aynı amaç uğruna atılan yenilikçi bir adım teşkil eder.
Yani neo kısmı rusyada ki naziler alman sanılmasın diye Rus nazileri gibi
Anladım teşekkürler.
Nihal Atsızcılar ile sokaktaki liseli ülkücüler arasında ne fark varsa işte o kadar fark var.
quote:
Orijinalden alıntı: kovadogs
Araştırdım bir şey anlayamadım
NAZI:NAZI NEO-NAZI:Yeni Nesil Nazi
abi tr wiki çok kötü be. türklere gelmiyor özgür ortam
quote:
Bu oluşumun içinde bulunan kimseler punkçu ve metalci yapıya sahiptirler
Çoğu Dazlaktır bu yüzden dazlaklarda denir ilk hedefleri Türklerdir an itibari ile.
rus nazilerle alakasi yok dostum . bunlar nazilerden daha koyu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme