Şimdi Ara

Neo V Status 7 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben telefona Rom yüklemek istiyorum.Telefonu sorunsuz bir şekilde rootladım ve CMW yükledim.Fakat Rom yüklerken en son kısımda instal dedikten sonra şu hatayı veriyor.

set_perm: some changes failed
    E:Error in /sdcard/jelybean5,5.zip
    ( Status 7 )
    İnstallation aborted.

NOT:Tüm forumlara baktım tek bi cevap vardı.O da şu linkteki gibihttp://www.androidgadgematic.com/2012/12/fix-custom-rom-installation-status-7.html
    ama işe yaramıyor.

Lütfen bi çözüm bulun kafayı yiyecem. Telefonda şu an İCS yüklü çok fazla yavaşladı.Kesin Rom yüklemem lazım.

• bootloader kilidi açık mı
  • forum donanımda verilen rootlama ve cmw yükleme işlemlerini falan yaptım sonrada yine başka bi forumdan rom yüklemenin aynısını yaptım.ama tam olarak booloader kilidinin açık olup olmadığını nasıl anlıyoruz bilmiyorum.Nasıl kontrol edecem onu ?
  • Arama kısmına gelip *#*#7378423#*#* tuşluyorsunuz.Açılan menüden service info>configuration, en allta rooting status'ta ne yazıyor buraya yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderx06

Arama kısmına gelip *#*#7378423#*#* tuşluyorsunuz.Açılan menüden service info>configuration, en allta rooting status'ta ne yazıyor buraya yazın.

quote:

Arama kısmına gelip *#*#7378423#*#* tuşluyorsunuz.Açılan menüden service info>configuration, en allta rooting status'ta ne yazıyor buraya yazın.

bootloader unlock allowed : Yes
    bu yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentgvn

quote:

quote:

bootloader unlock allowed : Yes
    bu yazıyor

açık değil o zaman
  • bootloader yaparsam geçermi bu hata veya ondanmı kaynaklanıyor acaba ?
  • Genel olarak rom yüklemek için bootloader kilidi açık olması gereklidir.Bootloader kilidi açılınca garanti gider.İlla yüklemek istiyorum diyorsanız en iyi rom Cyanogenmod romlarıdır.
  • Peki bu Rom yüklemeyi en başından anlatan bi konu yokmu ? ilk defa yükleyecem hangi sırayla bilmiyorum forumda hep ayrı ayrı buldum
  • Çok teşekkür ederim.
  • Kerneli yüklediyseniz ve buna rağmen bu hatayı alıyorsanız,rom dosyasını hafıza kartına hem adını update.zip yapıp hem de normal adıyla 2 kopya olarak tekrar atın.İlk olarak normal adıyla olanı deneyin.Olmazsa update.zip olanı deneyin.
  • olmuyor olmuyor kafayı yiyecem telefonun bootloader kilidinide kırdım yine olmuyor

Bu status 7 hatası neyse öldürecek beni inat ettim iyice...

Yardım edin lütfen.

• Yüklediğiniz rom'da hata olmasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.