Şimdi Ara

Neo V Suya Düştü. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 3-4 gün evvel telefonumu sağ olsun çocuğum suya attı. Hemen sudan aldım ve malesef forumlarda okuduğum kadarıyla yapılmamsı gereken birçok şeyi de yaptım. İlk olarak bataryasını çıkardım ve kuru bir bezle kutuladım , ardında saç kurutma makinasıyla kuruttum (malesef), ardından kaloriferin üzerine bir bez koydum ve üzerinde 1 gece beklettim. son defa saç kurutma makinesiyle kuruttuktan sonra telefonu açtım. Harhangi bir sıkıntısı görünmüyordu, gayet normal açıldı, tüm uygulamalar da şu an çalışıyor , kamerası normal, sd kartı okuyor, sim kartta sorun yok.Krşıdan gelen ses normal, sadece karşı tarafa sesim kısık ve cızırtılı gidiyor Şu an için tek sorun bu görünüyor, 3-4 defa şarj da ettim onda da bi sıkıntı yok. Su olayı garanti kapsamı dışında olduğu için servise hiç bulaşmadım. Birkaç telefoncuyla götürdüm, o tarz arızanın altına giremem dedi bi tanesi, bi tanesi de 30- 40 liraya hallederiz dedi. Kafam karıştı. Telefonu bu şekilde kullanma mı daha mantıklı kulaklıkla, yoksa riske girip bir telefoncuya vermek mi? İleride daha başka arızalar çıkartır mı? Ya da ses tamamen gidebilir mi? Tecrübeli ya da telefon tamircisi arkadaşların buradan görüşlerini almak istedim. Şimdiden teşekkürler, saygılar...

• içinde nemden dolayı ileriki zamanlarda oksitlenme olabilir ve anakart ölebilir bir kaç kişi suya düşen telefonunu pirincin içine koyup nemini alsın diye 1 hafta bekletiyorlar ne kadar faydası oluyor bilemem telefoncularda bazıları çok iyi yapıyor bazıları cihazı hurdaya çeviriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun mikrofonda sanırım.. rutubetten bozulmuştur.. Siz yine de telefonun kendi servisine götürün ucreti ile mikrofonunu değiştirilmesini isteyin.. Sorun büyük ihtlmalle çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.