Şimdi Ara

Neon hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazıları okumadım ama dijital center TAŞINDI yine mecidiyeköyde Ziraat Bankasının oradan giriyorsunuz direk karşınıza çıkıyor...
    Not:Ziraat Bankası Alisamiyen stadının karşı tarafındadır.... Otobüs duraklarından inince kime sorsanız gösterir... Bu arada ziraat bankasının yolu bitince karşımızdaki binada sağ tarafta kalıyor tam olarak konyalı camisinin karşısı... Nerden bildiğimi sorarsanız mecidiyeköyde oturuyorum...
  • bunu cevap yazıldığında haberdar olmak için yazdım... yanlış anlaşılmasın
  • Haberdar olmak için bir defa yazmak yeterli ... Neyse konumuz o değil . En son ne zaman baktın ? Ben yaklaşık 2 hafta önce baktım ve geri döndüm . Ben bankada çalışan birisine sordum . Yetmedi birde o sokaktaki bir bilgisayarcıya sordum . İnternet sitesine baktım ve Küçükköy yolu falan diyor bende bu yüzden taşındığı konusunda kesin konuşuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 20 Şubat 2006 15:47:39 >
  • valla kardes ben gördüğümden eminim ama onlara bağlı filan olabilir hatta şaşırdım dükkan yeri güzel ama küçük bir yer dijital center yazıyordu oraya yolum düşünce uğrar sorarım emin olmak için şimdi milletide boşa yormamak lazım
  • Bende bu yüzden kapanmış dedim . Yoksa ne DC'ye gıcığım var ne de başka bir sebebi . Benim gibi gidip yorulmasınlar diye dedim . O demek sonradan açıldı . Ben gittiğimde çok sordum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

Sese duyarlı hemde değil mi ?

o nasıl oluyor yasese duyarlı peki hangi sesle aktif oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitude

quote:

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

Sese duyarlı hemde değil mi ?

o nasıl oluyor yasese duyarlı peki hangi sesle aktif oluyor

O ses burada söylenmez . Yaw işte sesin yükselip alçalmasına göre ışık şiddetinin değişmesi . Diskolardaki gibi düşün .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.