Şimdi Ara

Neon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa için neon alıcam acaba istanbul içi nerde bulabilirim fiyatı uygun olan

• kadıköy yazıcıoğlu
  • avrupa yakasında isen mecidiyeköy dijitalcenter yada diğer pc ciler bahcelıevler dekı gold computer da her renk mevcut
  • Kadiköy - Yazıcıoğlu - Uygar veya SGY Computer
  • 10$ civarı cooler masterın
  • Almışken Coolermaster yada Thermaltake Al.Diğerleri çabuk bozuluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

avrupa yakasında isen mecidiyeköy dijitalcenter yada diğer pc ciler bahcelıevler dekı gold computer da her renk mevcut

İki hafta önce Mecidiyeköy'e gittim . Dijital Center taşınmış . Bilginiz olsun DC için mecidiyeköy'e gitmeyin .

quote:

Orjinalden alıntı: uzm@n

Almışken Coolermaster yada Thermaltake Al.Diğerleri çabuk bozuluyor

Tam adlarını yazar mısın ? Thermaltake almayı düşünüyorumda . Cooler Master Aura serisi var biliyorum o kaliteli midir ? 3 renk olanı vardı bizim burada tek mavi renk yoktu almadım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Şubat 2006 15:11:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED besleme hakkında...
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***@rmour***

quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

avrupa yakasında isen mecidiyeköy dijitalcenter yada diğer pc ciler bahcelıevler dekı gold computer da her renk mevcut

İki hafta önce Mecidiyeköy'e gittim . Dijital Center taşınmış . Bilginiz olsun DC için mecidiyeköy'e gitmeyin .

quote:

Orjinalden alıntı: uzm@n

Almışken Coolermaster yada Thermaltake Al.Diğerleri çabuk bozuluyor

Tam adlarını yazar mısın ? Thermaltake almayı düşünüyorumda . Cooler Master Aura serisi var biliyorum o kaliteli midir ? 3 renk olanı vardı bizim burada tek mavi renk yoktu almadım ...

dijital center taşınmadı kapandı

• quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

Bana Alibeyköy e taşındı dediler . Hatta site kapanmadan önce adres yazıyordu .
  • quote:

quote:

Bana Alibeyköy e taşındı dediler . Hatta site kapanmadan önce adres yazıyordu .

tamamen göçtü dostum artık dc diye birşey yok malesef

• quote:

Ben duruyo demedim . Zaten sitede yok . Ben zaten Alibeyköy'e taşındılar dediklerinde anlamıştım . Neden Mecidiyeköy'den Alibeyköy'e taşındılar diye merak etmiştim . Demek doğru tahmin etmişim ...
  • quote:

quote:

Ben duruyo demedim . Zaten sitede yok . Ben zaten Alibeyköy'e taşındılar dediklerinde anlamıştım . Neden Mecidiyeköy'den Alibeyköy'e taşındılar diye merak etmiştim . Demek doğru tahmin etmişim ...

evet kardeş ama asıl sorun ürün alan ve ürünü arızalanan arkadaşlara ne olacak ya da kim destekleyecek

• quote:

evet kardeş ama asıl sorun ürün alan ve ürünü arızalanan arkadaşlara ne olacak ya da kim destekleyecek

Evet kardeş bende bunu dicektim unuttum . Yani hiçbir iletişim aracı bırakmamışlar . Sanırım distribütörler ilgileniyor garanti işiyle , yoksa üretici ilgilenir sanırım . Yoksa kötü . Sen aldın mı hiç ?

• almıştım thermaltake psu patlamıştı değiştirmişlerdi..onun dışında birkaç belkin ürünü ve kasa almıştım ama hem fiyatlarda kazıklandığımı hem de ürün konusunda, satılan ürünlerin kaliteli olmadığını anlamıştım..65€ ya belkin kızıl ötesi klavye almıştım en son Toshiba Palm için, değil 1 metreden yazı yazmak, 5 cm den bile algılamıyordu, geri vermek istedim değil geri almak nerdeyse beni ürünü bilmemek, belkin dünyanın en kalitelisi vs vs.. ben de birdaha birşey almamıştım..
  • Valla bende oradan bişeler alacaktım bi baktım çökmüş . İyiki almamışım . Böyle sorunlar çıkarıyorlarsa kötü bir esnaflık anlayışları varmış . Teknorama'dan Aerocool Gatewatch gelecek . İnşallah onlar sorun çıkarsa ilgilenir . Gerçi sorun çıkmazda onların ilgilenmesine gerekde kalmaz İnşallah ?
  • Kardeş mecidiyeköyde gold pc nin sokağından içeri dal orda beyza bilgisayar var ben ordan aldım iki tane coolermasterin 16 ytl (15 e veriyo) çok iyi bi yer
  • quote:

Valla bende oradan bişeler alacaktım bi baktım çökmüş . İyiki almamışım . Böyle sorunlar çıkarıyorlarsa kötü bir esnaflık anlayışları varmış . Teknorama'dan Aerocool Gatewatch gelecek . İnşallah onlar sorun çıkarsa ilgilenir . Gerçi sorun çıkmazda onların ilgilenmesine gerekde kalmaz İnşallah ?

aerocool distribütörü fireball..onlardan sorun çıkmaz teknorama dağıtıcısı..ben fireball'un hiç yamuğunu görmedim şu ana kadar oldukça iyi gidiyor fireball

• quote:

Orjinalden alıntı: caner_y_86

Kardeş mecidiyeköyde gold pc nin sokağından içeri dal orda beyza bilgisayar var ben ordan aldım iki tane coolermasterin 16 ytl (15 e veriyo) çok iyi bi yer

Kardeş ben gold'un tam karşısına gelen sokaktan arabayla girmiştim . Trafik çok diye duramadım i gold'a musketeer sorup çıktım tam olarak nerede ? Beyza bilgisayar değil mi ?

quote:

quote:

Valla bende oradan bişeler alacaktım bi baktım çökmüş . İyiki almamışım . Böyle sorunlar çıkarıyorlarsa kötü bir esnaflık anlayışları varmış . Teknorama'dan Aerocool Gatewatch gelecek . İnşallah onlar sorun çıkarsa ilgilenir . Gerçi sorun çıkmazda onların ilgilenmesine gerekde kalmaz İnşallah ?

aerocool distribütörü fireball..onlardan sorun çıkmaz teknorama dağıtıcısı..ben fireball'un hiç yamuğunu görmedim şu ana kadar oldukça iyi gidiyor fireball

İnşallah ? Aman zaten ne sorun çıksın ne benimle ilgilensinler . Sorun çıkmadığı sürece ne ben onları tanırım ne de onlar beni tanısın ... Dediğin gibi sağlam olurlarsa daha yeni başladım modifiyeye ... Çok para harcayacağım , müşteri kazanırlar . Ama hala Gatewatch gelmedi . Cuma gelecekmiş diye özür dilediler bakalım ... Peki şimdi Cuma günü stoklara girecek ya Cuma kargoya vereceklermiş ne zaman elimde olur ? Cumartesi-Pazar kargo çalışır mı , getirir mi ? Bu zamana kadar kargo ile işim olmadıda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 16 Şubat 2006 19:51:08 >

• yazıcıoğlunun tam karşısında iki küçük dükkan var soldakinde cooler master'ın her rengi var 12 ytl ye 15 gün önce almıştım yada yazıcıoğlu kat 2 uygar bilgisayar
  • Sese duyarlı hemde değil mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.