Cooler master in neon nu aldım ama yarısı yanıyor sadece.Elimi değdirdiğim zamanda çok az diğer tarafı sorunu ne olabilir acaba
Sorun arama boşver yeni aldıysan git iade et :)
arızalıymış değiştirdim zaten
Pert
pardon ama neonu ne kadara aldınız bende laptop var aydınlatma icin masama koymayı düsünüyorum nasıl yapabilirim bide bu neonu nerelerde bulabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
pardon ama neonu ne kadara aldınız bende laptop var aydınlatma icin masama koymayı düsünüyorum nasıl yapabilirim bide bu neonu nerelerde bulabilirim
geçen hafta benim uv neonu bozdum leptopta kullanıcaksanız herhalde güç alabileceğiniz tek yer usb dir yanılmıyorsam neon 12v ile çalışıyordu usbden alabileceğiniz ise 5v leonun bağlantısını değiştirseniz bile işinize yaramaz usbye bağlayarak çalışan lambalar var onlardan alabilirsiniz
quote:
16hakan16
arkadaş o neonlar avize satan yerler yada küçük elektrikçilerde satılıyor dolarla satılıor ben aldğmda 13dolardı
arkadaş o neonlar avize satan yerler yada küçük elektrikçilerde satılıyor dolarla satılıor ben aldğmda 13dolardı
bahsettiğiniz neonu yanlış anlamadıysam burdaki neondan değil burdaki masa üstü pcler için yapılmış daha küçük bir neon ben 2lisini 20 liraya almıştım
bakalım elektirikcilere bakıcam adaptörle iki naon almayı düsünüyorum beslemeyle olmayacak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
Vatan bilgisayardan 13 liraya aldım, fan kablolarının ucuna takılıyor.Ama tavsiye etmem çok narin anlamadım sebepten dolayı 2 tane aldım ikiside bozuldu.
saolun
Floresan lampalar patlayınca yarı ışığı açık kalıyor.Hatta kırmıştım yarı ışığı halen yanıyordu.Kırılmış veya darbeye uğramış olabilir.
Bu neonlar nerde satılıyo??
bimeks vatan vs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme