Şimdi Ara

nerde ben iyi kasılırm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yenı basladım dıgımonada ben nerde ıyı kasılırım acba bı yardım edersenız sevınırım

• lvl 8
  • lan seni döveceğim lan artık adam gibi dur bir konu değil mübarek 500 konu küfür etcem ban yiyeceğim diye korkuyorum git buradan görmeyeyim yoksa seni şikayet etcem ona göreee

• evet ya herşeyi soruyorsun biraz bak ilosh oraya dev gibi bi rehber hazırlamış sormayın diye ama üyelik alın digimon nasıl yakalanır nerde iyi kasarım herşeyi soruyon biraz araştır hepsinin cevabı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

evet ya herşeyi soruyorsun biraz bak ilosh oraya dev gibi bi rehber hazırlamış sormayın diye ama üyelik alın digimon nasıl yakalanır nerde iyi kasarım herşeyi soruyon biraz araştır hepsinin cevabı var

ya aynen dünden beri en az 10 soru açtı ben o rehber için kaç saat uğraştımn insan bi bakar ya hazıra konma bu kadar ve gereksiz topic açama bıktım senden ya hadi bi soruya bi tane açsa yine ii 20 topic açıyo sana diorum başka bişi demiom

• tamam özur dılerım ne yapım cok sewıyorum ogrenmek ıstedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilosh

quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

evet ya herşeyi soruyorsun biraz bak ilosh oraya dev gibi bi rehber hazırlamış sormayın diye ama üyelik alın digimon nasıl yakalanır nerde iyi kasarım herşeyi soruyon biraz araştır hepsinin cevabı var

ya aynen dünden beri en az 10 soru açtı ben o rehber için kaç saat uğraştımn insan bi bakar ya hazıra konma bu kadar ve gereksiz topic açama bıktım senden ya hadi bi soruya bi tane açsa yine ii 20 topic açıyo sana diorum başka bişi demiom

e sizde cevap yazıp konusunu up lamayın o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.