Şimdi Ara

Nerde Eski Oyunlar...:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteli gençlik olarak şöyle güzelce oynanıcak paranın ilah olmadığı bir oyun var mı yeni çıkmış ya da yakınlarda çıkmış. Ben bir Knight oyuncusuyum yıllarımı verdim o oyuna onun benzeri birşeyler arıyorum desem yalan olmaz. (son zamanlarını bilmiyorum knightın ben 5 sene öncesinden bahsediyorum) Tera online a baktım biraz karışık geldi önerilerinizi söylerseniz sevinirim iyi forumlar.

• eski tarz klasik mmorpler artık kalmadı hocam yeni oyunlar tamamen grafik üstüne kurulu non target oyunlar belki bless online tatmin edici olabilir aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 20 Mart 2017; 17:34:6 >
  • Final Fantasy XIV. Şu anda oynuyorum, oynuyoruz. Non-Target da değil :)

NOT: Oyun severlere naçizane önerim, paranın düdüğü çalmadığı oyunlar istiyorsanız B2P ve P2P 'den vazgeçmemelisiniz. Dünyada, gezegenin 3/4'ünü oluşturan su da dahil olmak üzere hiçbirşey FREE değilken; milyon dolarlık yazılımlar olan MMORPG oyunlarını, birilerinin size baştan aşağı bedava oynatmasını beklemek, en nazik tabiri ile henüz daha adı konamamış bir saflıktır. :)

Aylık ödeyerek veya peşin ödeyerek yapımcıya ürün sorumluluğu yüklemek dururken; F(!)2P oyunların karşılama kokteylinde bedava kanepeleri mideye indirdim diye "ana salonda alakart ızagarayı da bedava yerim ben" hayallerine kapılmayın. Karşınızda, heyecanlarınızı hırslarınızı 1 ve 0 'lar ile kontrol edip; tamamen sanal olan birşey için cebinizden "bir aylık ödemeden çok daha fazlasını" alabilen yazılımcı dehalar bulacaksınız.

Benden söylemesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 20 Mart 2017; 19:50:25 >

• Totomushen kullanıcısına yanıt
    aylık 30-40 tl veremeyen kimse yoktur zaten, vermeyenlerde cimrilikten vermiyor. 3 paket sigara parasına 1 ay oyun oynuyorsun. Kaldıki f2p oyunların çoğu seni daha çok para harcamaya zorluyor.

ff ye gelirsek baya popüler baya oynayanı var. p2p mmorpgler arasında en çok oynanan oyunlardan birisi, wow dan sonra geliyor herhalde. Bu tarz oyunlarda ingilizce şart o sıkıntı olmasa bende başlardım :) Videolarını izledim gayet güzel oyun.

Knight gibi çöp bir oyunu bende küçükken oynadım, türk ortamı yüzünden oynardım o zamanlar wowa vercek paramızda yoktu liseliydik, zaten iyi pc de yoktu. Bakıyorum 20 li yaşları geçmiş kişiler hala knight oynuyor, bu kadar zevksiz olunmaz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mart 2017; 23:3:10 >
  • Katılıyorum. Bakkaldan bile 3 defa üst üste bedava bir paket sakız isteseniz dükkandan kovulursunuz; aylarca FREE oynama sevdası ile maalesef oyunseverler dolandırılıyor. Yani mantık basit, bir karting pistinde veya paintball müsabakasına bile gitseniz, orada "verilen hizmet" için para verirsiniz, mücadele eder ve eğlenirsiniz. Sizi bedava içeri alıp sonra da "haydi bakalım en çok parayı harcayan birinci olur" diyen birileri çıksa, eğlence ve yarışma kültürü bunun neresinde?...

Final Fantasy XIV 'e gelince, biz oyuna başlamak isteyen kişilerin yabancı terimler ve dil sorununu aşmasını sağlıyoruz. Zaten community Türk ve iletişim Türkçe. Oyunla ilgili kaynaklarda da yardımcı oluyoruz. Zaten oyun topluluklarının temel amaçlarından biri bu değil midir? Kapımız her tecrübe seviyesinden oyuncuya açık. Pek yakında sitemizi de yayına sokup orada da bir Türkçe bilgi veritabanı oluşturmayı planlıyoruz.

Konuya dönersek; benim oyunseverlerden ricam, lütfen paranızı ve değerli vaktinizi 2 pırıltılı görselle vaat üstüne vaat veren, karakter oluştururken burun deliğinin büyüklüğünü ayarlatan ama içeriği boş olan, size hergün 1345829 tane yengeç yakalatıp 3 tane zindanı, 2 tane Raid'i bir senede çıkaramayan oyunlara kaptırmayın. Firmaların yaşı, oyun serilerinin geçmişi, üye olma şekli; yapımcıların kapasitesi, niyeti ve istikameti konusunda size çokça ışık tutacaktır.

Keyifli oyunlar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Totomushen -- 21 Mart 2017; 0:25:52 >

• Tera online karışık değil aslında her mmorpg ilk başta insanın kafasını ütülüyor ama alışınca akıp gidiyorsun. Tera online'da optimizasyon sıkıntıları var Pve'si çok güzel çok aksiyonlu bir mmorpg yani yerinde dur skill at olayı yok.

Non target olmasından ötürü ve dungeon mekaniklerinin güzellikleri sayesinde sürekli bir aksiyondasın bu oldukça hareketli bir pve imkanı sağlıyor.

Bend fx6300 işlemci olduğundan yani dandik bir işlemcim olduğundan bazı dungeonlarda kasma sorunu yaşıyordum fakat özellikle iyi intel işlemcisi olanlar teranın pvesini mutlaka denemeli.

Ben 2 ay felan oynadım oldukça memnundum fakat arkadaşlarım bırakınca tek kaldım bende bıraktım. Pug partylerle pve bir yere gidiyor malum her mmorpg'de olduğu gibi ortam / muhabbet önemli.

Teradaki canımı sıkan 2 şey optimizasyon 1, silaha + basma olayının kanserliği 2. Pay 2 winlik bir durumu yok yalnız teranın hem free hem adaletli oynayabiliyorsun gayet. O konuda sorunu yok. Satılan çoğu şey kozmetik üzerine.

• teşekkürler öneriler için. Aslında f2pden vazgeçebilirim ancak kur farkları malum oyunlar 20 30 tl olmuyor ki. Önce FinalFantasy XVİ yi denicem sonra Tera online teşekkürler bilgilerinizi paylaştığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Wallpaper'lar Neden Yok?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.