Şimdi Ara

Nerde kasılabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (kusura bakmayım ben yeni başladım)

• Dragon Castle ve Highlands'ta 4-5 level sonra da Venom'da
  • highlands da maymun veya ayı kes 15 16 da renegade 18 19 dan sonra da 29 30 a kadar venom swamp sonrada spirit spire fln...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

highlands da maymun veya ayı kes 15 16 da renegade 18 19 dan sonra da 29 30 a kadar venom swamp sonrada spirit spire fln...
    kullandığı char spearsa lvl 14 müşsün spear kullanıosan git renegade kesmeye başla skill kullanarak eer swordsan arkadaşın dediği gibi yapcan ayrıca lvl 29-30 kadar wenom demiş büyük bi hata ben sword la lvl 23 de gidip panther kesiodum spirit spire ın girişinde ve lvl 25 olunca yeni skilller gelince akrep kesmeye başladım
  • de o şekilde seri ve maliyetsiz kasamassın bütün paran pota gider ve seri olmas 19dan ben 22 lvl e kadar red illusion larda kastım seri kesiodum çok seri yarım saatte bi lvl atlıodum... sonra toad kestim 25 te gittim toplu spider kesmeye başaldım ve çokta ii gelio giriom 5 6 tane spiderin arasına 2 tane seventh shadow çat hepsi yerde...

aynen bole yapıom aralarına girip skill aynen bole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nameless_ -- 14 Ekim 2006; 22:12:23 >

• ben 25 lvl oldum ve 40 lvl yaratiklarla ugrasiyorum aralarina girdigim zaman ewt pot cok harcanior ama iyi exp aliyorsun yani eger hizli lvl atlamak istersen git pot al ve harca herseyin bi karsiligi wardir :) yada seri kes ve para topla hangisi isine gelirse onu yap o kisisel tercihiniz bene swordum bu arada :) Nick faim genelde server 10dayim
  • pot parası zaten itemlerden karşılanıyor faim'e katılıyorum ve 29 level oldum.38-39 levelleri kesiyorum bende 36 stat ve 27 sp boşta :) hadi hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.