Arkadaşlar 21 lvl blood elf pala war. Sılvermoon bıttı ghostlands çok sıktı . Bende ayrıldım geldim Barrens a cross dakı questler bıttı ratchet flan da 15 lvl questlerı nerdeyse.. Ben nerye gidebilirim şimdi 21 lvl a uygun questler için ?
xroadstan sola git ordaki görevleri yap zaten çok görev yok. 1-2 lvl kas xroadsın alt yolunu takip et orda yerleşke var orda baya görev var bide questhelper diye addon var bölgedeki bütün qları gösteriyor onu indirmeni tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Leech King
xroadstan sola git ordaki görevleri yap zaten çok görev yok. 1-2 lvl kas xroadsın alt yolunu takip et orda yerleşke var orda baya görev var bide questhelper diye addon var bölgedeki bütün qları gösteriyor onu indirmeni tavsiye ederim
arkadaş yeni sanırım xroadsdan kasıt crossroads. barrensin göbegi
yok çoğu add on var cross a gıttım questlerı bıtırdım ratchet a gıttım bıttı camp taurajo ya gıttım sadece bnm şu an yapamacağım 1 quest kaldı.... yerleşke derken neresı oluyor o bölge görmedım daha önce tum harıtayı dolaştım nerdeyse ashandale e gıttım ordada hemen kesıyorlar moblar 20 lvl dan başlıyor.. Şu yerleşke nedır onu annamdım gıdeyım oraya
Thousand Needles.
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Thousand Needles.
Emınmısın mulgore dayım çıkıp oraya geçicem. Bırkere gıttım akadaşla bır mob bızı 6 kere kestı ama yınede gıdıcez bakalım sağol...
undercitynin altında tarren mill var orda 21den başlar olay ve bi sürü görew var
Size en yakın ve seviyenize uygun olan bölge The Barrens'ın kuzeybatısındaki Stonetalon Mountains'tir.
quote:
Orjinalden alıntı: Wequantez
Size en yakın ve seviyenize uygun olan bölge The Barrens'ın kuzeybatısındaki Stonetalon Mountains'tir.
Evet kesinlikle. Ne Thousand'i hiçbir şey yapamazsın orda.
Evet geç de olsa anladım şimdi stonetalon a gıdıcem:D
thousand needles 25 levelde başlar.. 25 level olunca great lift denilen yerdeki inek sizi free wind posta yönlendiren görevi verir ve aşağıdaki görevleri alabilecek seviyeye gelmiş olursunuz.. şimdi gidebileceginiz 2-3 yer var...
ben tarren milli tavsiye ederim.. bir süre orada takılıp low level görevleri yaptıktan sonra stonetalona gecer oradaki düsük level görevleri yaparsınız.. sonra level arttıkca bu bölgelerdeki zor görevleride yapar thousand needlesa gecebilirsiniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme