Şimdi Ara

Nerde o samsungun ömrü 6 ay diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün alalı tam 7 ay oldu. tek bi kere bile format atmadım. Ve tek bir gün bile kasma donma olmadı. Hani nerdesiniz samsung 2 ay sonra kasmaya başlar 5 ay sonra seni çıldırtır ve satmaya çalışıcaksın ama satamicaksın diyenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.5 senedir s3 mini kullanıyorum no problemo şuana kadar hiç arızası çıkmadı Allaha şükür
  • fakiravuntusu.com

• apple <3

• bi epıl kullanıcısının asla anlamayacağı cümle gurubu
  • 4 yildir galaxy young kullaniyorum bi iki yil daha gider gibime geliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezberden konuşanları fazla dinlememek lazım. Adam daha çıkmamış telefona 6 ay sonra kasar diyorsa o adamda problem vardır telefonda değil. En iyisi kullanıcı yorumları okumak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Al sana kullanıcı yorumu S3 mini aldığım güne lanet olsun telefon mala bağlamıştı en son telefonu sattığım gün whatsappa bile girmiyordu. Dersen ki kurcalamasaydın telefonu çok böyle olmazdı. E nerde kaldı androidde özgürlük ben bi rom atınca telefon çökücekse ne anlamı var bu imkanın? O bakımdan apple kesinlikle daha stabil. 2014'e girerken Iphone 5S aldım ilk günkü gibi kullanıyorum. Daha 4-5 yıl da kullanılır bu telefon fiziksel darbe olmazsa. İkisini de kullandım kesinlikle Iphone.

Para kısmına gelirsek herkes nasıl Porshe Bmw alamıyorsa Iphone da almayıversin bu kadar basit.

Dipnot: Telefonu çalışıp aldım gram baba parası yok içinde.

• Andrew Crysanthe kullanıcısına yanıt
    S3 mini kullanıp note 5 e s6 ya yorum yapanlardan bahsediyorum. Yoksa bende samsung kullanicisiyim fazlasiyla memnunum.

• ekim 2013 ten beri s3 mini kullanıyorum.18. ayda ömrünü tamamladı. Şu an niye kullanıyosun derseniz fakirim :)
  • aynen kardes bende 5 yildir s6 edge kullaniyorum bi sorun gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrew Crysanthe

Al sana kullanıcı yorumu S3 mini aldığım güne lanet olsun telefon mala bağlamıştı en son telefonu sattığım gün whatsappa bile girmiyordu. Dersen ki kurcalamasaydın telefonu çok böyle olmazdı. E nerde kaldı androidde özgürlük ben bi rom atınca telefon çökücekse ne anlamı var bu imkanın? O bakımdan apple kesinlikle daha stabil. 2014'e girerken Iphone 5S aldım ilk günkü gibi kullanıyorum. Daha 4-5 yıl da kullanılır bu telefon fiziksel darbe olmazsa. İkisini de kullandım kesinlikle Iphone.

Para kısmına gelirsek herkes nasıl Porshe Bmw alamıyorsa Iphone da almayıversin bu kadar basit.

Dipnot: Telefonu çalışıp aldım gram baba parası yok içinde.

Evet kardeş porche ile iphone 5s aynı fiyat dimi

• Apple kullanıcısıyım büyük güncellemelerde telefonu sıfırlıyarak geçiyorum onun haricinde sıfırlamıyorum bir dakika size güncellemede gelmiyordur şimdi.

• Züğürt tesellisi detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

bi epıl kullanıcısının asla anlamayacağı cümle gurubu

Hani htc candı birader

• Hocam gitmesine giderdir ancak kasası ne durumda dökülme yapıyor mu?
    Kuzenimin S4 Mini'si vardı kasası dökülüyor yani dökülüyor dediğim kenardaki boyaları falan. Yakın arkadaşımda da S3 Mini vardı onun da kasası dökülmüştü hep.

• Lopster kullanıcısına yanıt
    m7'nin kulaklığı iyiydi Onun dışında omlet pişirme derecesinde ısınıyordu aygıt. Kışın ayaklarıma tutuyordum üşümeyeyim diye
  • Galeri ve rehber kaç saniyede açılıyor ondan haber ver

• Note 5 alalı 2 ay dolacak haydi hayırlısı
  • Leğen :d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.