Şimdi Ara

nerdeee eski msı 560 ti kartım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Malcolmxccc1994

45 derece gayet iyi bir sıcaklık yazılımsal sorun var sanırım ...

heralde hocam , birde btf3 de çakışma olayı olsa sistem aynı zaten diğer kartta olurdu , en güzeli garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1756

Belkide ısınma problemi vardır kontrol ettinizmi ?

ısınma var hocam ama yazılımsalda olabilir bilmiyorum
  • arkadaşlar ne kadar bağlayıcı olur bilmiyorum ama monitörüm 106 cm etkisi olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Kart soğukdemişsiniz ama sorun ısıdan kaynaklanıyor sanırım. Bu kart zaten hız aşırtılmış model değil miydi?

Ayrıca bunu okuyunca moralim bozuldu bak :) Ben de bu kartı üşünüyordum DX11 oyunlar için. Umarım sorunlu bir karta denk gelmem :(

umarım denk gelmezsin hocam ben çekiyorum sen çekmen

Aynen hocam dikkat etmek lazım :)
  • Arkadaşlar, birsürü şey yazmışsınız takip edemedim ama bahsedilen sorunlar PSU dan dolayı olur. Ucuna yeten PSU larda ya kilitlenme yapması normal. Özellikle yüksek kaliteli bir PSU kullanmıyorsanız fazla yük bindiğinde gücü kesmeyecek, bu yüzden restart veya kapanma yapmayacak; ekran kartınız da yeterli enerjiyi alamadığı için hesaplama hatası yapıp kilitlenecektir. Çok normal bir sorun.

Daha güçlü bir PSU ile deneyin, emin olun kilitlenme sorunu ortadan kalkacaktır. Bir diğer çok küçük ihtimal ise driver sorunu; ASUS ekran kartları BIOS larına birkaç farklı emir kodu daha ekliyor, dolayısı ile firmanın sayfasından sürücüyü güncelleyip ayrıca deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi bu küçük bir ihtimal. Nvidia sürücüleri genelde hata algılar, sorun oluştuğunda sürücü duruyor normalde, dolayısı ile kilitlenme yapmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

Arkadaşlar, birsürü şey yazmışsınız takip edemedim ama bahsedilen sorunlar PSU dan dolayı olur. Ucuna yeten PSU larda ya kilitlenme yapması normal. Özellikle yüksek kaliteli bir PSU kullanmıyorsanız fazla yük bindiğinde gücü kesmeyecek, bu yüzden restart veya kapanma yapmayacak; ekran kartınız da yeterli enerjiyi alamadığı için hesaplama hatası yapıp kilitlenecektir. Çok normal bir sorun.

Daha güçlü bir PSU ile deneyin, emin olun kilitlenme sorunu ortadan kalkacaktır. Bir diğer çok küçük ihtimal ise driver sorunu; ASUS ekran kartları BIOS larına birkaç farklı emir kodu daha ekliyor, dolayısı ile firmanın sayfasından sürücüyü güncelleyip ayrıca deneyebilirsiniz. Ama dediğim gibi bu küçük bir ihtimal. Nvidia sürücüleri genelde hata algılar, sorun oluştuğunda sürücü duruyor normalde, dolayısı ile kilitlenme yapmaz...

Hocam psu mu yazmıştım cooler master 750 watt psu , ayrıca sistemimdede sıkıntı yok farklı ekran kartıyla denedim aynı oyun oynama süresindede sıkıntı olmadı.ekran kartım biosu güncellendi geldi yine olmadı bu hafta yine gönderdim bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar, birsürü şey yazmışsınız takip edemedim ama bahsedilen sorunlar PSU dan dolayı olur. Ucuna yeten PSU larda ya kilitlenme yapması normal. Özellikle yüksek kaliteli bir PSU kullanmıyorsanız fazla yük bindiğinde gücü kesmeyecek, bu yüzden restart veya kapanma yapmayacak; ekran kartınız da yeterli enerjiyi alamadığı için hesaplama hatası yapıp kilitlenecektir. Çok normal bir sorun.

Hocam psu mu yazmıştım cooler master 750 watt psu , ayrıca sistemimdede sıkıntı yok farklı ekran kartıyla denedim aynı oyun oynama süresindede sıkıntı olmadı.ekran kartım biosu güncellendi geldi yine olmadı bu hafta yine gönderdim bakalım ne olacak

Nasıl bir ekran kartı ile denedin? Eğer ki Mid profile bir kartla denediyse sen yine de başka bir PSU ile dene dostum Benim karşıma çok çıkıyor 700-800W lık PSU ların aslında bozulup tam yük altında dengesizleştiği.

OCCTPT adında bir program var, ücretsizdir. Ben test için çok kullanırım çok ta iyi fikirler verir. Bu programı indirip Power Supply testine sokar mısın makineni? Makineni tam yük altında çalıştırıp (Hem CPU hem ekran kartı) PSU değerlerini ölçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolindark -- 3 Şubat 2013; 0:40:07 >

• quote:

quote:

quote:

Nasıl bir ekran kartı ile denedin? Eğer ki Mid profile bir kartla denediyse sen yine de başka bir PSU ile dene dostum Benim karşıma çok çıkıyor 700-800W lık PSU ların aslında bozulup tam yük altında dengesizleştiği.

OCCTPT adında bir program var, ücretsizdir. Ben test için çok kullanırım çok ta iyi fikirler verir. Bu programı indirip Power Supply testine sokar mısın makineni? Makineni tam yük altında çalıştırıp (Hem CPU hem ekran kartı) PSU değerlerini ölçecektir.

denediğim ekran kartı hd 6850 idi etkisi ne olur bilemiyorum ama ekran kartım garantiden gelsin dediğiniz şekilde test yaparım

• 6850 İle gtx570 arasında inanılmaz fark var. Neyse kartın gelince herşey daha açık hale zaten gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

6850 İle gtx570 arasında inanılmaz fark var. Neyse kartın gelince herşey daha açık hale zaten gelir

benim ekran kartım 570 değil benim ekran kartım 560ti 448 cores
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.