Şimdi Ara

nerdeee eski msı 560 ti kartım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şükrü Uğurlutoprak

quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

quote:

Orijinalden alıntı: Şükrü Uğurlutoprak

quote:

arkadaşlar sorunu şimdi ekran kartına bağladınız değilmi ?

Ben emin değilim ama eskisinde sorun yoktu demişsin . Uzman arkadaşlardan yardım almak lazım

psu dan falan olabilirde diyorlar uzman arkadaşlar yardım etse çook iyi olacak duruma

PSU ile ilgisi olacağını sanmıyorum.PSU ile ilgisi olsa kitlenmez bilgisayar.

nasıl olacak bilmiyorum , bu ekran kartını kullanan birisi varsa onun görüşlerini duymak isterdim

• Battlefield 3 sorunlu bir oyun... bende de gtx260 var..işlemmcimi 3.0 ghzin üstünde kullanınca yalnızca battlefield 3de pc kitleniyor (zırrrrr diye ses çıkıyor.ne görev yöneticisi ne de başka birşeye erişemiyordum.mecburen reset tuşuyla, o da olmazsa power tuşuna basılı tutup kapatıyordum.) ben de geri çektim hızını..meğer yalnız ben değilmişim.yabancı forumlarda filan birçok kişide meydana geliyor bu battlefield 3 te donma sorunu.araştırırsan bulursun..yalnızca bu oyunda yapıyorsa merak etme ekran kartın sağlam...bir de far cry 3 dene sorun yoksa devammm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 10 Aralık 2012; 23:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

Battlefield 3 sorunlu bir oyun... bende de gtx260 var..işlemmcimi 3.0 ghzin üstünde kullanınca yalnızca battlefield 3de pc kitleniyor (zırrrrr diye ses çıkıyor.ne görev yöneticisi ne de başka birşeye erişemiyordum.mecburen reset tuşuyla, o da olmazsa power tuşuna basılı tutup kapatıyordum.) ben de geri çektim hızını..meğer yalnız ben değilmişim.yabancı forumlarda filan birçok kişide meydana geliyor bu battlefield 3 te donma sorunu.araştırırsan bulursun..yalnızca bu oyunda yapıyorsa merak etme ekran kartın sağlam...bir de far cry 3 dene sorun yoksa devammm...

işlemciden nasıl oluyor hocam zaten işlemcimin standartı 3.30 ghz , sende ne durumda btf 3 de şimdi ben onlıne oynuyorum

• benim işlemci standardı 2.5 ghz..bunu 3.0 yaptım bir problem yok onlineda..fakat 3.3 yapınca oyunun multiplayerında 15-20 dk sonra donma yapıyor..ben de tekrardan 3.0 değerine çektim şu an sorun yok..
  • quote:

benim işlemci standardı 2.5 ghz..bunu 3.0 yaptım bir problem yok onlineda..fakat 3.3 yapınca oyunun multiplayerında 15-20 dk sonra donma yapıyor..ben de tekrardan 3.0 değerine çektim şu an sorun yok..

oyunda sorun yok, sadece siz işlemcinizin stabil voltaj değerlerini bulamıyorsunuz.oyuna suç atmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

benim işlemci standardı 2.5 ghz..bunu 3.0 yaptım bir problem yok onlineda..fakat 3.3 yapınca oyunun multiplayerında 15-20 dk sonra donma yapıyor..ben de tekrardan 3.0 değerine çektim şu an sorun yok..

oyunda sorun yok, sadece siz işlemcinizin stabil voltaj değerlerini bulamıyorsunuz.oyuna suç atmayın...

arkadaş bulamıyor olabilirde benim ne suçum varda ktleniyor ben neyi bulamıyorum ?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş bulamıyor olabilirde benim ne suçum varda ktleniyor ben neyi bulamıyorum ?

sıcaklıkları düzenli olarak kontrol edin.ekran kartınızın sorunlu olma ihtimali de yüksek.bu sorunlar artarsa garantiye gönderirsiniz, yoksa sorun yok deyip yeterince test etmeden geri gönderirler.

• quote:

quote:

yalnız şunu belirtmeyi unuttum kardeşim.. ben sadece kendimde teşkil etmiş olan sorunu açıkladım.oyunda normal overclocksuz diğer tüm oyunlarda ve testlerde gayet stabil sisteme sahip olan birçok kişide de aynı sorun ortaya çıkmış..sende sorun olmaması oyunun tamamen sorunsuz bir oyun olmadığı anlama gelmiyor.(realtek ses chipseti ile punkbuster çakışması mesela...google'a "realtek punkbuster crash" yazın ilk sırada çıkan siteye bakınız..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 10 Aralık 2012; 23:51:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıcaklıkları düzenli olarak kontrol edin.ekran kartınızın sorunlu olma ihtimali de yüksek.bu sorunlar artarsa garantiye gönderirsiniz, yoksa sorun yok deyip yeterince test etmeden geri gönderirler.

valla ne diyim ah msı vah msı ...

• quote:

quote:

quote:

yalnız şunu belirtmeyi unuttum kardeşim.. ben sadece kendimde teşkil etmiş olan sorunu açıkladım.oyunda normal overclocksuz diğer tüm oyunlarda ve testlerde gayet stabil sisteme sahip olan birçok kişide de aynı sorun ortaya çıkmış..sende sorun olmaması oyunun tamamen sorunsuz bir oyun olmadığı anlama gelmiyor.(realtek ses chipseti ile punkbuster çakışması mesela...google'a "realtek punkbuster crash" yazın ilk sırada çıkan siteye bakınız..)

işimiz ALLAH'a kalmış desene kardeşim

• aynen bro...bir de oyunun çözünürlüğünü düşürüp dener misin?(1366x768 filan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyerli53_34 -- 11 Aralık 2012; 0:04:06 >
  • Yorumları okumadım ama bozuk kartı söküp yenisini takıp driver mı kurdun yoksa yenisini takıp format attın mı ?
  • İlk öyle yaptım sonra format attım lakin bi kaç saat sonra kitleniyor sonra aralık kapanıyor git gide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen bro...bir de oyunun çözünürlüğünü düşürüp dener misin?(1366x768 filan)

Tamam yarın akşam deniyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

olayı kısaca anlatayım arkadaşlar msı ekran kartım 560 ti hdm problemi yüzünden garantiye gitti yapamadıkları için vatan değişim teklif etti bende yerine asus 560 ti 448 cores ekran kartı aldım yanlız battlefiellda bir kaç saat oyun sonunda pc kitleniyor ve restart atmak zorunda kalıyorum acaba sorun ekran karttındamı çünkü msı da asla karşılaşmadım böyle bişeyle (sistemim msı p67 g45 anakart , 8gb ram,ıntel core i5 işlemci ) yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Büyük ihtimalle Psu'nun 12v kanalı yetmiyor. Yeni gelen gtx560ti 448cores = Gtx570 daha fazla watt çekiyor çünkü
    Kartın son güncel sürücülerini kur.

Isıdan olması ihtimali sıfır. Bilgisayarına MSI Afterburner yükle kartın çalışma hızlarını bir miktar düşür, kaydet ve oyuna tekrar gir kilitlenme olmazsa anlaki kullandığın psu'nun 12v kanalı yetmiyor.
    Dediğim gibi şu anda eski MSI gtx560ti dan kullanmıyorsun adı aynı gibi fakat aslında GTX570 kullanıyorsun ve eski kartına göre daha fazla güç çekiyor. İsimleri gtx560 ama birisi 448cores diğeri 386cores aradaki fark yüzünden hem performans hem watt tüketim değerleri artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

olayı kısaca anlatayım arkadaşlar msı ekran kartım 560 ti hdm problemi yüzünden garantiye gitti yapamadıkları için vatan değişim teklif etti bende yerine asus 560 ti 448 cores ekran kartı aldım yanlız battlefiellda bir kaç saat oyun sonunda pc kitleniyor ve restart atmak zorunda kalıyorum acaba sorun ekran karttındamı çünkü msı da asla karşılaşmadım böyle bişeyle (sistemim msı p67 g45 anakart , 8gb ram,ıntel core i5 işlemci ) yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Büyük ihtimalle Psu'nun 12v kanalı yetmiyor. Yeni gelen gtx560ti 448cores = Gtx570 daha fazla watt çekiyor çünkü
    Kartın son güncel sürücülerini kur.

Isıdan olması ihtimali sıfır. Bilgisayarına MSI Afterburner yükle kartın çalışma hızlarını bir miktar düşür, kaydet ve oyuna tekrar gir kilitlenme olmazsa anlaki kullandığın psu'nun 12v kanalı yetmiyor.
    Dediğim gibi şu anda eski MSI gtx560ti dan kullanmıyorsun adı aynı gibi fakat aslında GTX570 kullanıyorsun ve eski kartına göre daha fazla güç çekiyor. İsimleri gtx560 ama birisi 448cores diğeri 386cores aradaki fark yüzünden hem performans hem watt tüketim değerleri artıyor.

tam olarak bu yorumu yazmak için girmiştim

• bf3ün ses kartı yüzünden pcye reset atması olayı çözüldü mü?
    mikrofon yüzünden miydi neydi hatırlamıyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bf3ün ses kartı yüzünden pcye reset atması olayı çözüldü mü?
    mikrofon yüzünden miydi neydi hatırlamıyorum şimdi

realtek ile punkbuster uyumsuzluğu vardı bazı sistemlerde
  • psu yetmezliği gibi gözüküyor yada arkadaşın dediği gibi 12v kanalı tam 12 vermiyor olabilir yada single 12v kanalı düşük amper veriyor olabilir..ekran kartına yeterince güç gelmez ise bu gibi sorunlar olabileceğiini düşünüyorum psu'nuzun markası ve kaç watt oldugunu söylermisiniz yada ürünün linkini atın 12v değerlerine bakalım single 12v kanalı kaç amper veriyor..
  • quote:

7850 yle değiştir kart süper o kart tan memnun kalmayan yok hele 2gb lik olursa taş gibi olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.