Şimdi Ara

Nerede bulabilirim Seagate ST1000DM003 7200.14 Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elden gidip alabileceğim Bir yer biliyormusunuz bu üründen Nerede bulabilirim Seagate ST1000DM003 7200.14 Serisi seri no ilk üç harfi Z1D başlıyacak Menşei Thaıland olucak bu seriler sorunsuz ve performanslı elimde 1 adet var 1 adet daha almak istiyorum bilen arkadaşlar var ise sıfır garantili nereden temin edebilirim yazarlarsa çok sevinirim yada 2. el de ola bilir ama garantisi devam etmekte olması şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunki1919 -- 7 Şubat 2015; 13:46:25 >

• stnin farklı plaka sayılı modelleri bile zor bulunuyor . z1d ilk defa duydum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte z1d ile başlayan menşei ise thaıland olan bu ürün 7200.14 14.cü aileden gelen bir üründür yani açıkcası 2014 yılında üretimi yapılmış tek plaka da 1 tb 2 kafalı performanslı ve dayanıklı olmasıdır ısı problemi olmayan sessiz çalışan ve performansı ise max 210mb okuma yazma minimum ise 170 mb gören bir disk dir bazı yerlerde bunun konusu daha önce açılmış ama güncel değil şuanda sanalmarketim sitesinde var ama seri nosu z4d diye başlıyor buda demek oluyorki 4 plakadan oluşmuş bir hdd plaka başına 250gb düşmektdir buda ısı sorunu ve çabuk arızalanmaya yol açar bu sebepten ben z1d serisini aramaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunki1919 -- 7 Şubat 2015; 14:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunki1919

işte z1d ile başlayan menşei ise thaıland olan bu ürün 7200.14 14.cü aileden gelen bir üründür yani açıkcası 2014 yılında üretimi yapılmış tek plaka da 1 tb 2 kafalı performanslı ve dayanıklı olmasıdır ısı problemi olmayan sessiz çalışan ve performansı ise max 210mb okuma yazma minimum ise 170 mb gören bir disk dir bazı yerlerde bunun konusu daha önce açılmış ama güncel değil şuanda sanalmarketim sitesinde var ama seri nosu z4d diye başlıyor buda demek oluyorki 4 plakadan oluşmuş bir hdd plaka başına 250gb düşmektdir buda ısı sorunu ve çabuk arızalanmaya yol açar bu sebepten ben z1d serisini aramaktayım

bilgiler doğru . ulaşırsanız konuya link atın lütfen . takipteyim

• tamam doğru bilgiye ulaştığımda konuya link yada bilgi verilecektir.
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4851 ellerinde mevcut gösteriyor.İstanbul'da yaşıyorsan mağazadan satın alma imkanın da var.DM003 bu da 7200.14 olduğu bilgisi yok.Arayıp sorabilirsiniz.
  • bakıyorum şimdi duruma göre yazacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aradım telefonla açmıyorlar vede ürünün fiyatıda uygun olması lazım buradaki fiyat uygun gözüküyor 166,41 TL den göstermişler satış fiyatını eğer inventus.com.tr irtibata geçen olursa konuya bilgi veriniz aradığımız disk ellerinde varmıymış
  • quote:

aradım telefonla açmıyorlar vede ürünün fiyatıda uygun olması lazım buradaki fiyat uygun gözüküyor 166,41 TL den göstermişler satış fiyatını eğer inventus.com.tr irtibata geçen olursa konuya bilgi veriniz aradığımız disk ellerinde varmıymış

Hocam yakın zamanda sistem topladım inventustan o ürünü almıştım.Baktım da şimdi hangi ürün diye 7200.12 miş.Ama Ürün değişmiş olabilir bir sorun yine siz.

Nerede bulabilirim Seagate ST1000DM003 7200.14 Serisi

• bilginiz ve ilginiz için teşekürler
  • quote:

bilginiz ve ilginiz için teşekürler

vatan güncel ürün satıyor orada olabilir bakınız
  • vatanada bizzat gidip bakıcam varmı yokmu diye ama orada 184 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunki1919 -- 7 Şubat 2015; 16:00:38 >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    bu ürünü buldum ince hesap sitesinden st1000dm003 1tb 64mb cache 7200rpm nesil hdd.15 bu ürün güncel ürün 2015 üretim olduğunu tahmin ediyorum 1 adet sipariş verdim gelince test edicem
    http://www.incehesap.com/seagate-1-tb-harddisk-st1000dm003-fiyati-19527/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunki1919 -- 12 Şubat 2015; 14:45:04 >
  • quote:

bu ürünü buldum ince hesap sitesinden st1000dm003 1tb 64mb cache 7200rpm nesil hdd.15 bu ürün güncel ürün 2015 üretim olduğunu tahmin ediyorum 1 adet sipariş verdim gelince test edicem

Var hocam bu bende .2014 üretimi.Sessiz sarsıntısız çok iyi performans veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bilgilendirdiğin için sağol tşk ederim
    diye yazmıştım

ince hesap dan sipariş ettik den sonra birde kargo bölümüne yazı gönderdim bilgiler doğrumudur diye tesadüf ürün aşağıda gelen mesajdaki ürün çıktı yani bizim arayıpta bulamadığımız ürün çıktı gelince bakacağım tekrar bilgi veririm

sayın murat sa.......
    Bahsi geçen ürün özellikleri kısmında ki 15. nesil ibaresi yanlış girilmiş olmaktadır, bu durumdan ötürü tarafınızdan özür dileriz. Ürün 7200.14 nesil olarak seagate sitesinde görülmektedir. siparişiniz kargoya verildiğinden dolayı dilerseniz ürün tarafınıza ulaşır ulaşmaz iade için tekrar tarafımıza yönlendirebilirsiniz.

diye mesaj göndermişler ürün yarın elime ulaşacaktır eminim alınca test edicem 7200.14 aradığım ürün tesadüf karşıma çıktı bu sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunki1919 -- 12 Şubat 2015; 23:03:07 >

• quote:

diye yazmıştım

http://www.incehesap.co...1000dm003-fiyati-19527/

ince hesap dan sipariş ettik den sonra birde kargo bölümüne yazı gönderdim bilgiler doğrumudur diye tesadüf ürün aşağıda gelen mesajdaki ürün çıktı yani bizim arayıpta bulamadığımız ürün çıktı gelince bakacağım tekrar bilgi veririm

sayın murat sa.......
    Bahsi geçen ürün özellikleri kısmında ki 15. nesil ibaresi yanlış girilmiş olmaktadır, bu durumdan ötürü tarafınızdan özür dileriz. Ürün 7200.14 nesil olarak seagate sitesinde görülmektedir. siparişiniz kargoya verildiğinden dolayı dilerseniz ürün tarafınıza ulaşır ulaşmaz iade için tekrar tarafımıza yönlendirebilirsiniz.

diye mesaj göndermişler ürün yarın elime ulaşacaktır eminim alınca test edicem 7200.14 aradığım ürün tesadüf karşıma çıktı bu sitede

Ben 6 aydır kullanıyorum hocam .ne performans ne donanımsal bı sorun yasamadım

teşekür ederim bilginiz için sağolun
    merhaba arkadaşlar benim gibi bu segate st1000dm003 1tb 64mb cache 7200.14 menşei tayland diski sizde arıyorsanız ben aradığımı buldum bu 2 sitede bu ürün mevcut yalnız ürünü sipariş ederken önce destek bölümünden irtibata geçiniz satıcı firmayla ve ürünün istedğiniz ürün olup olmadığını sorunuz bide iyi bir paketleme yapılmasını isteyeniz kargo ile geliyor sonuçta disk taşıma esnasında zarar görmemeli bunu belirtirseniz hiç bir sorun yaşamassınız onun dışında performanslı güzel bir disk alına bilinicek en iyi hardisk diyebilirim.

http://www.sanalmarketim.com/seagate-st1000dm003-1tb-64mb-7200rpm-sata3-6gbs/p_37116/

ince hesap dan almanızı tavsiye ederim ücretsiz kargo ve hızlı kargo süreci + yurt içi kargo olması

• Bilgiler yanlis bende z3 lu var tek disk çift kafalı yanlış bilmiyorsam 7200.14 ailesinin hepsi böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.