Şimdi Ara

Nerede kaldı bu oyun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

11-1 arası gibi

bu arada premium geri alcazda ya hf nolcak 1 gün boşa gitti para veriyoz o kadar

salladı mı bildiğin için mi soluyıosun ?
  • herkes bişey söylüyor bi forumda gördüm 11-1 arası diye bende bilmiyorum
  • quote:

11-1 arası gibi

bu arada premium geri alcazda ya hf nolcak 1 gün boşa gitti para veriyoz o kadar

onuda heaven fire bonus gun verir
    yine yasadin hadi
  • onları geçte kerizin birine ionia da hb kakalamıştım bana gerimi gelecek şimdi onu düşünüyorum tam saati hatırlamıyorum
  • quote:

onları geçte kerizin birine ionia da hb kakalamıştım bana gerimi gelecek şimdi onu düşünüyorum tam saati hatırlamıyorum

sende hersey lehime olsun diyorsun
    yok arkadas
    kakaladigin hb yol su elektrik olarak geri sana donecek
  • adam uyanmadan hemen bulayım oyun gelince o zaman

+8 ii vermişti ya güzel bi takastı adamda memundu
  • quote:

onları geçte kerizin birine ionia da hb kakalamıştım bana gerimi gelecek şimdi onu düşünüyorum tam saati hatırlamıyorum

senin nick ırk ne?
  • vehhh bu ne yaa böyle bi premium çalışması dediler 7 saat oldu
  • nick söylemem çok keklediğim adam oldu burdan çıakrsa papaz oluruz ama orc um
  • pm den ulaş kardş.ben human base warrıorum.
  • ben 80 lwl im ama priest bp
  • Ne gelmez oyunmus baygınlık getirdi bari bozuk görevlerin birkaçını düzeltirler.
  • oyun tam 1 dk önce geldi girdim bir tek dies 1 e giriliyordu diğerleri fail veriyodu sonra tekrar start kapandı sanırım kısa bi zamanda açılır
  • su bugdakiler düzelsinde ben razıyım beklemeye :)
  • Bence halledemiyorlar bir türlü.Yeniden bir exp event yapıp olayı yatıştırabiliceklerini zannediyolar ama böyle olmaz yani,mesela ben o heppa bug'ın kasten yapıldığını düşünüyorum
  • Aynen bende bilerek yapılmıs gibi bir sorunları varki bizide alet ettiler. Ben sabah bi eziq çar açmıstım can sıkıntısına heppada birkaç görev var onları fln yapıyorum bakıyorum kasaya 100 küsür iron bar fln nereden geliyor dedima ama hiç farketmemistim nereden geldiğini bankaya atıyordum. Üzümü ye bağını sorma hesabı.xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Aynen bende bilerek yapılmıs gibi bir sorunları varki bizide alet ettiler. Ben sabah bi eziq çar açmıstım can sıkıntısına heppada birkaç görev var onları fln yapıyorum bakıyorum kasaya 100 küsür iron bar fln nereden geliyor dedima ama hiç farketmemistim nereden geldiğini bankaya atıyordum. Üzümü ye bağını sorma hesabı.xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 17 Şubat 2011; 13:01:53 >
  • kasten nasıl oluyor madem bilerek yapacak direkt gb verir adama.
  • bn hıc para bekletmeyıp bı 53k para kaldı krowaz ısıne yatırdm baklm nolak kısmet :)
  • 13:30 start yok cuma veya cumartesi gününü bulur gelmesi bu gidişle :S koskoca şirkette oyuna 2 kişimi bakıyor nedir :S
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.