Şimdi Ara

Nerede kaldı bu oyun? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aponur_tr

Bu dakika gelen yeni bir açıklama
    Değerli arkadaşlar, bakım çalışmamız bir müddet uzadı ancak en kısa zamanda tüm fonksiyonlarımız geri gelecektir. Sabır ve analyışınız için teşekkür ederiz.

nerde yazıo bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

quote:

Bu dakika gelen yeni bir açıklama
    Değerli arkadaşlar, bakım çalışmamız bir müddet uzadı ancak en kısa zamanda tüm fonksiyonlarımız geri gelecektir. Sabır ve analyışınız için teşekkür ederiz.

nerde yazıo bunlar

knight online facebook sayfasına bakınıyorum arada ordan gördüm
  • Maintenance has been extended an additional 1-2 hours. We should have everything back online soon!
  • 2 Gündür Oyun Oynanmıyor.o 2 Güne Deyecek Bi Çalışma Yaparlar İnş. Bu Sefer.
  • Beyler ko kapandı ortakları ayrılmıs tek basına yürütemez ko beklemeyin dün saat 8 den beri yok sabah 8 den beri gelmedi oyun bu zamana kadar bu zamandan sonrada gelmesi cok zor

face grupta adamın yazdıgı yorum :D
    arkadaş ne kadar cok kucuk dusunuyor mıllet ya :D
    dunden berı can sıkıntısı yazılanları okuyorum mıllet gercekten cok komık seyler yazıyor :D
  • geri zekalı herifler 1-2 saat diyorlar sonra gene uzadı diyorlar bizimle resmen bişey geçiyorlar geçende tam 3 kere uzattılar bu ne böyle yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Beyler ko kapandı ortakları ayrılmıs tek basına yürütemez ko beklemeyin dün saat 8 den beri yok sabah 8 den beri gelmedi oyun bu zamana kadar bu zamandan sonrada gelmesi cok zor

face grupta adamın yazdıgı yorum :D
    arkadaş ne kadar cok kucuk dusunuyor mıllet ya :D
    dunden berı can sıkıntısı yazılanları okuyorum mıllet gercekten cok komık seyler yazıyor :D

feci yorumlar var yaa yok işi bilen adama buranın asgari ücreti kadar ücret veriyolarmış adam parayı az bulmuş cıkmış yeni işe alınan adamlar da işi bilmiyomuş hatayı gideremiyomuş gül gül öl bi yandan da bu embesillerle aynı oyunu oynadığın için üzüle dur
  • azuha bi de moral düzeltme amaçlı taktik yapıyo cakallar

"the restore is still in progress. Once the restore has been fully completed, we will bring up the servers with EXP/Coin events."
  • %300 exp event yapmaları lazım..
  • quote:

azuha bi de moral düzeltme amaçlı taktik yapıyo cakallar

"the restore is still in progress. Once the restore has been fully completed, we will bring up the servers with EXP/Coin events."

bu demek oluyor ki oyalıyorlar adamı baya bi sürecek daha
  • exp event %20 olacakmış
  • bence biz usko yu bırakak japon yada malezya serverina gecek
    dunden beri arastırorom ama indiremedim bi turlu su japon serverini indirim bidaha tovbe edecem usko ya YARDIM BEKLİYORUM...
  • Bende yukarıda bir arkadaş yazmıştı bug ile ilgili yeni bir bug çıkacağını düşünüyorum.Halledemediler rollback olayını.Exp event Coin event göz boyamaca yapıcaklar.Neredeyse 20 saat gitti premiumdan.Ayıptır yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaJe5Te

bence biz usko yu bırakak japon yada malezya serverina gecek
    dunden beri arastırorom ama indiremedim bi turlu su japon serverini indirim bidaha tovbe edecem usko ya YARDIM BEKLİYORUM...

Evet evet bencede Myko veya Japko ya başlamalısın. Trilyonluk yatırımı evinin yatırı sanan Ulvi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merty.

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

yanılmıyorsam dün aksam saat 8 9 civarı server yoktu.. ama tam olarak emin değilim..

Bu akşamda olmaz oyun büyük ihtimal.

10 dk ya gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

quote:

quote:

yanılmıyorsam dün aksam saat 8 9 civarı server yoktu.. ama tam olarak emin değilim..

10 dk ya gelir

oyundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

quote:

Orijinalden alıntı: MultiHunter

quote:

quote:

10 dk ya gelir

oyundayım

Ben eve bi geldim oyun açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadker -- 17 Şubat 2011; 16:30:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maimelek

+30 ii mi şaka yaptın heralde sanırsam galiba :

http://forum.donanimhaber.com/m_46609771/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46609771
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.