Şimdi Ara

Nerede kaldı bu oyun? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönderen Aleenia | 02/16/2011
    Merhaba Şovalyeler,

Birçoğunuzun bildiği gibi, Geçen 8 saat içinde sunucularda bazı istikrar sorunları vardı. Bu sorun araştırıldıktan sonra sorunun, kullanıcıların devamlı olarak ödül veren özel görevi elde etmelerini sağlayan bir hatadan kaynaklandığını tespit ettik. NPC geçici olarak devredışı bırakılmış ve tüm karakter dataları 12AM PST (10AM EET) zamanına geri alınmaktadır. Bu, tüm karakter datalarınızın ve envanterinizin verilen zamana geri çekilmesi ile sonuçlanacaktır.

Bu zaman dilimi içerisinde alınmış Power Up Store eşyaları bugünün ilerleyen vakitlerinde iade edilecektir. Bakım saat 11-1’te (PM PST) (9-11 AM EET) tamamlanacaktır.

Bu durumun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür diliyor ve en kısa zamanda hepinizi tekrar oyunda görmeyi bekliyoruz.
  • Eğer oyun saatine göre ise verilen saatler 1 gün daha beklicez gibi görünüyor.
  • 13:45 Oyun Hala Yok
  • Oyun hala yok
  • 5 dk önce yapılan acıklamada bakımın 1-2 saat uzayacağı yazıldı
  • kesin tamır yapmaya calısırken bsylerı bozmuslar yenı bır bug yıne cıkıcak görürsünüz :)
  • inşallah tüm bugları kaldırırlar özellikle görev buglarını.. bunlar neden kalkmıyor acaba cok mu zor bu bugların kaldırılması.. kendileri yaptıkları hatayı farkedip heppa bugunu kaldırabiliyorlarsa bu buglarıda gayet güzel bir şekilde kaldırabilirler..
  • Server ne zamandan beri kapalı?
  • yanılmıyorsam dün aksam saat 8 9 civarı server yoktu.. ama tam olarak emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

yanılmıyorsam dün aksam saat 8 9 civarı server yoktu.. ama tam olarak emin değilim..

Bu akşamda olmaz oyun büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

kasten nasıl oluyor madem bilerek yapacak direkt gb verir adama.

Neden olmasın bazı işleri vardır ortaya apaçık bir bug koyarlar sonra rollback gelicek bekleyin derler saat kaç olmus hala oyun yok.
  • Valla ben dun saat 5 ten beri giremiyorum zaten ondan oncede yaksalık 20 sn lag vardı benim tahminin bu oyun bida acılmaz acılırsada ins. 1 ay oncesine alırlar gecen hafta phatos ta 75 gb caldılar item mitem bise kalmamıstı zaten dunde yeni chardan 1 +1 reb shar bide 4 gb caldılar anlamıyom nasıl calıyolarsa...
  • npclere satılan bug item kazançlarını bulup yapan kişileri banlasınlar.çok zor olduğunu düşünmüyorum.
  • 1-2 saate gelcek rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

quote:

Neden olmasın bazı işleri vardır ortaya apaçık bir bug koyarlar sonra rollback gelicek bekleyin derler saat kaç olmus hala oyun yok.

Fatura GameMaster'lara değil bug yapanlara kesilmiş oluyor yani, bug yapanlar yüzünden şu an bakım yapıyoruz gibisinden.
  • bozduracaklar agzımı dun hersey normaldi gm oyuna girdi lag basladı sonra coktu oyun 15 sonra girdim oyuna yuzde 70 ten yuzde 55 e dusmusum adamlar item calıyo yetmiyo bide chara lvl dusurecekler gm ye mesaj atıyoz tın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

quote:

Fatura GameMaster'lara değil bug yapanlara kesilmiş oluyor yani, bug yapanlar yüzünden şu an bakım yapıyoruz gibisinden.

bunu düşünemedim fakat sanmıyorum o kadar olacağını.gerçi ioniada +30 dragon set +30 ii ile gezen adamı gördükten sonra inanmıyorum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aponur_tr

5 dk önce yapılan acıklamada bakımın 1-2 saat uzayacağı yazıldı

uzarda uzar daha.bende izinliydim bugun ko takılıyım dedim şansıma bak yaa
  • +30 ii mi şaka yaptın heralde sanırsam galiba :
  • Bu dakika gelen yeni bir açıklama
    Değerli arkadaşlar, bakım çalışmamız bir müddet uzadı ancak en kısa zamanda tüm fonksiyonlarımız geri gelecektir. Sabır ve analyışınız için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.