Şimdi Ara

Nereden kasa alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar thermaltake kasa almak istiyorum fakat internetten o kadar az satan yer var ki. Ve hepsi de müşteriyi soyma peşinde. Çok pahalı anlayacağınız. Dijitalcenter ve eksenden başka nerede satılık bol çeşit kasa var acaba?

Teşekkür ederim.

• mavibilgisayarda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForzaBeşiktaş

Arkadaşlar thermaltake kasa almak istiyorum fakat internetten o kadar az satan yer var ki. Ve hepsi de müşteriyi soyma peşinde. Çok pahalı anlayacağınız. Dijitalcenter ve eksenden başka nerede satılık bol çeşit kasa var acaba?

Teşekkür ederim.

TT ler heryerde satılmıyor fiyatından dolayı.
    satılsa soyle rekabet artsa fiyatlar dusse oldukca iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

mavibilgisayarda var.

Orası heryerden beter. Uygun fiyata satan hiç mi biryer yok?
  • oncelikle kendine su soruyu sor neden TT
  • Sordum

Cevap şu çıktı: Standart bir kasa alıpta üzerine yapacağınız eklenti ile fiyat olarak alacağınız TTyi yakalıyor. Eeee o zaman neden Standart kasa alıyım ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

oncelikle kendine su soruyu sor neden TT

nasıl yani!?baslıkla ne ilgisi var ki bunun!?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForzaBeşiktaş

Sordum

Cevap şu çıktı: Standart bir kasa alıpta üzerine yapacağınız eklenti ile fiyat olarak alacağınız TTyi yakalıyor. Eeee o zaman neden Standart kasa alıyım ki.

nasıl yani
  • Arkadaşlar hiç kimse internetten alışveriş yapmıyor mu? Ya da Thermaltake kasa alan birisi yok mu?
  • Haydi yardım arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

ben bunda anlasilmicak birsey goremiyorum hem sorunun muhattapi uygun gormus cevaplamis sana ne oluyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

ben bunda anlasilmicak birsey goremiyorum hem sorunun muhattapi uygun gormus cevaplamis sana ne oluyor

gulecegim yoktu valla hahahahah bana birsey oldugu yoktur!
    iyi o zaman sen bundan sonra baslıkları hic ama hic okuma okusan da okumasan da pek degisen birsey olmuyo gibi cunku.kafana gore takılıp kafana gore cevaplar veriyosun.
    baslıkta nereden kasa alabilirim diyo arkadas.hangi kasayı almalıyım ya da TT almalı mıyım gibi ifade kullanmıyo.karar vermis ki almaya nereden alacagını soruyo.senin mantıkla düşünürsek o zaman şimdi de sana ne oluyo?Arkadas ne alacagına karar vermiş sen hala neden TT diye sorup duruyosun!
    ayrıca arkadas cevap vermis ancak o da gulmekten kendini alamamıs gordugum kadarıyla.
    insanalrı guldurecek mesajlar degilde bilgilendirici mesajlar atarsan daha yararlı olursun!

• Arkadaşlar lütfen kişisel tartışma yapmayın. İnternetten bulabileceğim uygun fiyata biryer yok mu?
  • genelde birkaç dolar fark eder daha düşük alman zor gibi

http://www.xbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?look_TYPE=1&Group_ID=Kasa&Brand_ID=&Page=3

buraya bir bak istersen eksenden birkaç dolar düşük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 30 Ocak 2005, 18:02:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.