Şimdi Ara

Nereden nasıl para bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
27.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir ise giriştim battım şuan bitik durumdayım toplam 135 bin tl borcum var ve şuan kredi kartları olsun hesapların hepsi son kuruşuna kadar ekside 1 kuruş çekebileceğim para kalmadı bankalar artık kredi vermiyor fatura üstünede telefon alıp sattım oda gitti aylık maaşım 4000 tl fakat ödemelerin 7000 tl ve artık bankalardan gecikmiş ödemeler icin aranmaya başladım gelirin 2 katı ödeme var suan ne yapacağım bilmiyorum beni en çok zorlayan kısım da eksideki hesaplar onları kapatabilsem ödemeler biraz olsun kolaylaşacak ne yapabilirim nereden para bulabilirim bankalar vermiyor telefon alıp satayim diyorum oda olmuyor birkere aldık çok acil para bulmam lazım nereden bulabilirim bir fikri olan varmı acaba bu duruma düşen illaki vardır bir önerisi olan varsa paylaşırsa memnun kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 12 Ekim 2018; 0:42:12 >

• axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    axiuşak53 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: axiuşak53

öncelikle geçmiş olsun hocam Allah insanlara taşıyamacağı derdi sıkıntıyı vermez bunu unutma ve borcunu nasıl temizlerim sorusuna gelince gördüğümü söylüyorum belki son zamanlarda duymuşsundur bitcoin altcoin borsa işleri vs filan ufak bi mebla ile parasını 5 bin yatırıp 20 bın tl alanlar lakin buda bir risk.
    Adam zaten bitcoin vs. ile parasını batırmış
  • kendı telefonunu sat
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Çok saol valla aklıma gelmemişti bu dahi fikiri nasıl buldunda bana tavsiye ettin tebrik ederim seni gerçekten
  • .
  • kardeşime hem up olsun hem de,
    acaba konkordato yapabiliyor musunuz siz de ?
  • Unknown Jack kullanıcısına yanıt
    Saol hocam

Konkordato olayını düşündüm fakat nasıl olacağı hakkında bir bilgiye internetten tam olarak sahip olamadım borcumu şöyle 2 sene öteleyebilsem konkordato ile rahat bir şekilde bitiririm borcumu ama nasıl olur bilmiyorum senin konkordato ile ilgili bir bilgin varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 12 Ekim 2018; 1:6:12 >
  • Banka soy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Nasıl arkadaş edinebilirim?
    5 yıl önce açıldı
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soluğu imamın kayığında alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3579

Saol hocam

Konkordato olayını düşündüm fakat nasıl olacağı hakkında bir bilgiye internetten tam olarak sahip olamadım borcumu şöyle 2 sene öteleyebilsem konkordato ile rahat bir şekilde bitiririm borcumu ama nasıl olur bilmiyorum senin konkordato ile ilgili bir bilgin varmi
    Konkordato için başvurabilmeniz için şirketin halen aktif olarak işliyor olabilmesi lazım anladığım kadarıyla siz şirketinizi kapatmışsınız ayrıca şirketinizin varlıkları incelenip bu borcu ödeyip ödeyemeyeceğinizde konkordato komiseri tarafından incelenir genelde küçük işletmeler red yer

Gerçekçi konuşmak gerekirse devlet şuan büyük şirketleri kurtarmanın peşinde şuan birçok büyük sirketin konkordato talepleri var sizin gibi küçük işletmelere sıra gelene kadar muhtemelem bankalar tepenize çöker öyle kolay değil küçük işletmelerin konkordato ilan etmesi.

• .
  • Bu borç peki nasıl oldu..?

Gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun..
  • Uzun hikaye hocam bitcoin aldım 20 bin doları gördüğünde yaklaşık 60 bin tl kadar kredi çekip bitcoin aldim sonra baktım düşmeye başlıyor korkup sattım başka coin al sat derken para eridi gitti onu kurtarayım derken iddaya bulaştım borsaya bulaştım derken baktım ucunu kaçırdım gidiyor kurtarayım derken iyice battım ve şuan bitik durumdayım 20 bin kadar eksi hesap var suan hesap ekşice olduğu icin hiçbirşey yapamıyorum aldığım para direk oraya gidiyor kredi kartının nakit avansları hepsi bitik bankalar tek kuruş vermiyor şuan ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ekşi hesabı kapatacak kadar bir para bulabilsem en azından sıkıntı biraz ortadan kalkar yaptık bir yanlış artık geride kurtaramıyorum hiçbirşekilde tıkandım kaldım bu ay öyle dönüp kalıyorum elden gelen bisey yok yapacak bisey yok bankalara gidiyorum bisey yapamayız diyorlar ulan gel yardımcı olalım diyen bir banka yok ama borcunuzu ödemediniz diye aramasını biliyorlar ozaman gel oturalim bir yola koyalım deyin yani anlayacağın sıkışıp kaldım gerekirse senetle borç veren yerler varsa ona bile raziyim şuan başka çarem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3579 -- 12 Ekim 2018; 10:45:22 >

• öncelikle geçmiş olsun hocam Allah insanlara taşıyamacağı derdi sıkıntıyı vermez bunu unutma ve borcunu nasıl temizlerim sorusuna gelince gördüğümü söylüyorum belki son zamanlarda duymuşsundur bitcoin altcoin borsa işleri vs filan ufak bi mebla ile parasını 5 bin yatırıp 20 bın tl alanlar lakin buda bir risk.
  • Tefeciden para alabilirsin
  • Saol hocam ama zaten bu yüzden battım işin başlangıcı zaten bu bitcoin oldu beni batıran bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiuşak53

öncelikle geçmiş olsun hocam Allah insanlara taşıyamacağı derdi sıkıntıyı vermez bunu unutma ve borcunu nasıl temizlerim sorusuna gelince gördüğümü söylüyorum belki son zamanlarda duymuşsundur bitcoin altcoin borsa işleri vs filan ufak bi mebla ile parasını 5 bin yatırıp 20 bın tl alanlar lakin buda bir risk.
    Adam zaten bitcoin vs. ile parasını batırmış
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Valla son çare düşünüyorum yapacak başka bişeyim yok bildiğin biyerler varmı
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    hold yapmamış demekki
  • Niye bulaştın ki hocam böyle ıvır zıvır işlere kurdu değilsen hep kaybedersin.

Boş zamanlarında taksiye falan çık derim şu an sen mucize arıyorsun nerden bulacaksın o kadar parayı. Kuyumcu falan soyman lazım anca.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hicam şuan acil olan para kısmi 20 bin tl o parati bulabilsem beni biraz da olsa sıkıntı dan kurtarır rahatlatır en azından ama işte senetle felan veren biyer bulsam onada raziyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.