Şimdi Ara

[b]Nereden villa alayım ? Milas ,Bodrum, Fethiye,İzmir ? İlgilenebilir misiniz?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 100000 Tl lik villa alacağım. Önerebilceğiniz tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır ? Kendim ankaradayım
    tavsiye edeceğiniz yer varsa gidip direkt bakacağım . Annem ve babam için istiyorum. Martta gidip ekime kadar orada kalacaklar . DENİZ ve havuz özelliği olması en büyük ayırt edici özelliği olacak havasının da ılıman olması .
    Çok teşekkürler yardımlarınız için , ilginelebilirseniz çok sevinirm.

• Bodrumdan biryerler bakmanızı tavsiye ederim ben hocam, bu arada hayırlı olsun.
  • bodrumda gümüşlük de çok villa ilanı var ama bodrumun neresi iyi bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim

buarada izmir dikili salihliler köyünde de 65 milyara güzel villa buldum
    yalnız nasıldır oralar iyi midir
    mesela fethiyede çalışı kimse tavsiye etmez hani dikili iyi midir ?
  • Eğer imkanınız varsa araç ile sizin veya babanızın gidip almak istediğiniz bölgeleri gezmenizi öneririm.En fazla 1 haftanızı alır.Alacağınız bölgenin size sinmesi lazım,yoksa tatil olarak oturulacak bölge olarak sizi tatmin etmez.

Örneğin Dikilinin sahili,denizi bana göre yok gibi birşey.Benim hoşuma gitmez.O bölgede Çandarlı örneğin daha deniz yönünden güzel.Ama başkası için Dikili daha iyidir.Altınova,Ayvalık gibi yerlere yakın zaten ben sürekli evimde oturmaktan hoşlanmam oralara giderim diyerek Dikiliyi seçer gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 12 Ağustos 2011; 12:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Eğer imkanınız varsa araç ile sizin veya babanızın gidip almak istediğiniz bölgeleri gezmenizi öneririm.En fazla 1 haftanızı alır.Alacağınız bölgenin size sinmesi lazım,yoksa tatil olarak oturulacak bölge olarak sizi tatmin etmez.

Örneğin Dikilinin sahili,denizi bana göre yok gibi birşey.Benim hoşuma gitmez.O bölgede Çandarlı örneğin daha deniz yönünden güzel.Ama başkası için Dikili daha iyidir.Altınova,Ayvalık gibi yerlere yakın zaten ben sürekli evimde oturmaktan hoşlanmam oralara giderim diyerek Dikiliyi seçer gibi.

Ben aslında fethiye hisarönüne bayıldım lakin 1000000 TL rakam
    dikili de 65 e bulunca kararsız kaldım ,rakam ve ev güzel. Dikiliyi tavsiye ediyor musunuz yani
    Ayvalık ve altınova da olur havası çok sıcak olmasın yeter ki

• Ben Dikiliyi tavsiye ediyorum veya etmiyorum diye birşey diyemem,çünkü yazlık villa biraz zevk işi.Kendiniz görmeniz lazım.Denizini,konumunu,yaşamını vs vs.Örneğin Ayvalık/Sarımsaklı diyeyim aslında güzel biryer ama gel gelelim ki yazın aşırı bir kalabalık bir de sivrisineği bol.Sivrisinek sorunu var.Belki sivrisinek sorunu ilerde çözülür bilemem ama kalabalık zor çözülmeyi bırak artar.Kalabalıktan hoşlanmayan birileri için sevmez örneğin orayı.O yüzden diyorum,mümkünse babanız ile düşündüğünüz noktaları gezin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Ben Dikiliyi tavsiye ediyorum veya etmiyorum diye birşey diyemem,çünkü yazlık villa biraz zevk işi.Kendiniz görmeniz lazım.Denizini,konumunu,yaşamını vs vs.Örneğin Ayvalık/Sarımsaklı diyeyim aslında güzel biryer ama gel gelelim ki yazın aşırı bir kalabalık bir de sivrisineği bol.Sivrisinek sorunu var.Belki sivrisinek sorunu ilerde çözülür bilemem ama kalabalık zor çözülmeyi bırak artar.Kalabalıktan hoşlanmayan birileri için sevmez örneğin orayı.O yüzden diyorum,mümkünse babanız ile düşündüğünüz noktaları gezin.

Hocam gezecem en son nokta o olacak ama burdan ön çalışma yapıyorum. Eğer siz yok aklınızdan çıkarın derseniz bende çıkartırım . Mesela çalış plajını görmeme rağmen 2-3 arkadşaım boşver orayı dedi hiç düşünmedim.
    İzmir dikiliyi de hiç görmedim , sarımsaklı meşhur bir yer ama dediğiniz kalalık ve fiyatları da yüksek zaten.
    Teşekkürler yardımınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuşadası mı Çeşme mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok aklından çıkarma,nedeni fiyatı uygun.Eğer güzel birşeyse 65 bine zor yazlık bulursun .Ben sahilini pek beğenmedim.Alanı dar, biraz taşlık, hafifte bulanıktı.

Fethiyeden başlayarak Ayvalık a kadar bir gezin Egede alacaksanız,ondan sonra görüşleriniz yazarsınız yine ona göre bazı şeyler deriz.Şimdi diyecek o kadar çok şey var ki ancak kafanız karışır.

Ama eğer uygun fiyata bulursanız Kalkan,Kaş,Finike ve Datça,Bozburun taraflarına da mutlaka bakın.Çok sakin,sessiz yerlerdir,tabi denizi,sahili heryeride tertemiz.
  • Tenekekutu söyleyeceklerimin özeti geçmiş.Bu işi yatırımdan ziade tamamen keyif olarak düşünün ve gezin.Gezdikten sonra bu konuyu tartışmak lokasyonuna ve bulduğunuz villaya göre pay piçmek daha doğru olur.Mümkünse bu geziye ekimden sonraya bırakın kışın birçok yeri en sakin halinle gezmeniz sizin için daha iyi tercihler sunar.Şuan her yer kalabalık ama kışın kimi yerler bataklıktan beter.Örnek dikili, sarımsaklı ama ayvalık bunlardan çok farklıdır yada fethiye.
  • dikili salihler altının neresinde bu bulduğunuz ev hangi sitede acaba bunları bildirirseniz size daha detaylı bilgi verebilirim.
    yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi tatil, yazlık vesaire gibi şeyler tamamen özneldir mesela ben yeşilliğin börtü böceğin içindeki bir yazlığa baylırım ama eşim nefret eder. veya ben sakinliği severim siz hareketi veya kimisi için deniz önemlidir kimisi için hava neyse uzatmayayım ben size salihler altını anlatayım sizde ona kendi kararınızı kendiniz verin.

Önce sitelerden başlayayım:
    salihler altı bence GÜLKENT tatil sitesi ve diğerleri diye ayrılır. gülkent sitesi ikiz villalardan oluşur her birinin kendine özel çevresi duvarlarla çevrili bahçesi vardır evlerin genişliği verandaları vesaire son derece yeterlidir site son derece buyuk bir sitedir (1000 den fazla konut parseli olduğunu biliyorum) bunun haricinde diğer siteler daha küçük sitelerdir bir çoğunun kendi önünde bahçesi vardır ama duvarlarla yrılmadığı için bahçede hareket alanınız tamamen serbest değildir ve evler bir çok sitede bitişikl nizam gider bu nedenle daha dar alana daha çok ev sığdırma çabası nedeniyle bazı siteler biraz daha gürültülü olabilirler ve yeni sitelerin alt yapı durumlarını iyi araştırmak lazım.
    Lokasyon özelikleri:
    salihler dikili ile ayvalık arası bir noktadadır dikiliye sürekli dolmuşları vardır ayvalığıda vardır ama ne sıklıkta onu bilmiyorum
    havası kesinlikle insanı bunaltmaz dünyanın en temiz havası bu bölgededir desem herhalde fazla abartmış olmam ayrıca etrafta çok fazla sayıda bostan, tarla olduğundan sürekli taze sebze meyveye ulaşabilirsiniz.
    gelelim denizine denizinden çok bir şey beklemeyin yani cam gibi bir deniz ipek gibi kumsalları yok ancak sonuçta kumsal var deniz aniden derinleşmiyor pırıl pırıl olmasada kirlide olmayan bir denizi vardır ancak sezon akdeniz gibi değildir suyu soğuk olduğundan kısa bir sezonu vardır.

sonuç: ben bir yazlık alacak olsam gülkenti listemde kıyaslanacak siteler arasına alırım onun haricinde fiyat fayda olarak çok çok artısı yoksa salihler altından bir yer düşünmem ancak emekli bir insansam yada huzur arayan biri isem temiz hava sebze meyve ve sakinlik önemliyse mutlaka bir inceleyim derim

• İzmir'de Urla ve Özdere arasında hangisini tavsiye edersiniz.
  • Urlayı pek önermiyorum artık, Özbek tarafına yapılacak gökdelenin ihalesi tamamlandı. Muhtemelen iş merkezlerinin artacağı gürültüden durulmayacak bir yer olacak
  • Urlayı gezme fırsatım oldu ve oldukça güzel yerler var. Urlanın hangi bölgesini tavsiye edersiniz arkadaşlar.
  • villa yerine bahçe katı dubleximiz var fethiye de ilgilenen bana ulaşabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.