Şimdi Ara

neresi yanlış söleyin türkiye üzerine bayrak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bladexile

Adamlarda onur yok haysiyet yok hala savunma peşindeler milli şeflerini .Dinimizi kurtarmışlar ülkeyi kırtarmışlar bıdı bıdı onurumuzu sattıktan sonra .Şu suriyeliler için yaptığımızın yüzde biri .Gerçi rus uçağı düştü diye ortalığı velveleye veren adamsınız pardon adam dedim

Haysiyet şereften bahseden müslüman kişi hazretleri.Almanları müslüman Türklerden kurduğu mavi alay sovyetlere karşı kaybedince bize sığındılar bizde iade etmek zorunda kaldık etmesek zaten savaş suçu bu kadar onur şereften bahsediyorsanız İran Irak savaşında savaştan kaçıp bize sığınan Türkmenleri neden Özalcığınız binlerce insanı ÇOLUK ÇOCUK demeden iade etti.Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ?Şeref Onur Haysiyet size 4 beden büyük gelir burada zırlama.Natoya girmek için kendi VATAN EVLATLARINI PEŞKEŞ çeken menderesin torunları sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 10 Nisan 2016; 12:32:51 >

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Öncelikle biz boraltandan bahsediyorduk .Boraltanda ismet azerileri ruslara iade etti .Mavi alay olayında gene ismet kırım türklerinin iade etti .Menderesin türkmen iade ettiğini duymamıştım kaynak atarsan okurum .Bu arada osmanlı en kötü zamanlarında bile mülteci teslim etmedi onur,haysiyet için harpten korkmayan atalarımız vardı bizim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 10 Nisan 2016; 12:47:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle biz boraltandan bahsediyorduk .Boraltanda ismet azerileri ruslara iade etti .Mavi alay olayında gene ismet kırım türklerinin iade etti .Menderesin türkmen iade ettiğini duymamıştım kaynak atarsan okurum .Bu arada osmanlı en kötü zamanlarında bile mülteci teslim etmedi onur,haysiyet için harpten korkmayan atalarımız vardı bizim .

Doğru ataların bir halttan korkmazdı kendileri saraylarında güvende oldukları için binlerce Türkün katledilmesine yol açacak olaylarda rahattılar çünkü İnsan hayatına değer yoktu.Atalarının artistliği yüzünden 93 harbinde kaç bin Türk öldürüldü katledildi haberin varmı senin ?

Azerbaycan o zamanlar Sovyetlerin toprağı değil mi öyle ne yapacaktık torunları askerden kaçan sizler için bütün milleti mi riske edecektik ?

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Ermeni milli şefinin türkleri korumasını beklemiyorum zaten onun için bıdı bıdı yapma .Rus korkusuna satmadığız adam kalmamış
    Lan kim askerden kaçıyor her fırsat ben askere gitmeö diyen chp li solcu gençlik var burda biz asker kaçağı olduk iyi mi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 10 Nisan 2016; 12:54:43 >
  • quote:

Ermeni milli şefinin türkleri korumasını beklemiyorum zaten onun için bıdı bıdı yapma .Rus korkusuna satmadığız adam kalmamış
    Lan kim askerden kaçıyor her fırsat ben askere gitmeö diyen chp li solcu gençlik var burda biz asker kaçağı olduk iyi mi .

Biz buna Rus korkusu demiyoruz savaş hukuku deriz tıpkı özalcığınızın İran korkusuna sattığı kadın çoluk çocuk on binlerce savaştan kaçan müslüman kardeşcikleriniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

Ah be kardeşim. Sen cehaletin insanda vücut bulmuş hali gibisin. Bu kadar bilgisiz olabilmeyi nasıl başarıyorsun?
    Azerbaycan Türk'lerini Rus'lara satan İsmet beyin Boraltan katliamından nasıl haberdar olmazsın? Uğruna ağıtlar bile yazılan katliamdan...

... Düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
    Can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni....

Olay yanlis veya olmadi demedim her dakika strareji degistiren dun Esad kaedesim diyen bugun Esed olan adama ne oldu dediginde eee ulkelerin politikasi degisebilir diyen adamlar hala Boraltan olayinda kalmis

Sanirsin ki komple Azerbaycan i satmisiz . Azerbaycan hala bizi sever insanlarina gidin sorun

Aynı adamlar 2009 yılında yapılan ermenistan-türkiye dostluk maçını da unutmuşlar. Lafa gelince azerbaycan bizim kardeşimiz ama maça azerbaycan bayraklarıyla gelen taraftarlar bile alınmadı, onu da fifa kararı diye yutturdular. dün suriye liderine esad deyip bugün esed diyen yeni dönmeler hatırlasınlar bunları bir zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Biz buna Rus korkusu demiyoruz savaş hukuku deriz tıpkı özalcığınızın İran korkusuna sattığı kadın çoluk çocuk on binlerce savaştan kaçan müslüman kardeşcikleriniz gibi.

Atatüek olsa iade eder miydi ismet gibi ?

• Allah allah yav. Karıştırmış olmayasın?

neresi yanlış söleyin türkiye üzerine bayrak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Allah allah yav. Karıştırmış olmayasın?

Ya kardeş dalga geçmede şuraya konu açsana askerlikle ilgili yorumları alalım ?Her fırsatta ben askere gitmem ,patates mi soyacam ,akp için mi savaşacam diyen adamlar hangi partiden bana ciddi ciddi söyler misin dürüstçe
  • quote:

quote:

Ya kardeş dalga geçmede şuraya konu açsana askerlikle ilgili yorumları alalım ?Her fırsatta ben askere gitmem ,patates mi soyacam ,akp için mi savaşacam diyen adamlar hangi partiden bana ciddi ciddi söyler misin dürüstçe

E istatistik ortada işte? Akpliler gitmek istemiyormuş askere?

Anketi yapan şirket de akitin şirketi yanlış bilmiyorsam. Cehapeli mehapeli falan da değil.

• quote:

quote:

quote:

Anketi yapan şirket de akitin şirketi yanlış bilmiyorsam. Cehapeli mehapeli falan da değil.

Bu istatistiği etkileyen o kadar çok şey var ki ,bir kere akpliler sayısal olarak fazla.Ayrıca adamın maddi durumu da söz konusu .Sana sorduğumun cevabını versene bana hangi partili onlar dürüstçe söylesene ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu istatistiği etkileyen o kadar çok şey var ki ,bir kere akpliler sayısal olarak fazla.Ayrıca adamın maddi durumu da söz konusu .Sana sorduğumun cevabını versene bana hangi partili onlar dürüstçe söylesene ?

Bilader boş yapmasana. Maddi durumsa hani cehapeli solcu gençlik elitti, üst tabakaydı?

"Bedelli isteyenlerin partiye göre dağılımı"

100 tane bedelli isteyen adam varsa 58i akpli, 17si cehapeli, 10 tanesi mehapeli.

Buradan anlaman gereken bu. Cehapeli solcu elit gençlik o kadar da istemiyormuş demek ki, gariban kandırılmış akpliler istiyormuş. Sosyal medyada profilime ampul koyup terör örgütü propagandası yapsam tüm akpliler böyle diyeceksiniz demek ki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilader boş yapmasana. Maddi durumsa hani cehapeli solcu gençlik elitti, üst tabakaydı?

"Bedelli isteyenlerin partiye göre dağılımı"

100 tane bedelli isteyen adam varsa 58i akpli, 17si cehapeli, 10 tanesi mehapeli.

Buradan anlaman gereken bu. Cehapeli solcu elit gençlik o kadar da istemiyormuş demek ki, gariban kandırılmış akpliler istiyormuş. Sosyal medyada profilime ampul koyup terör örgütü propagandası yapsam tüm akpliler böyle diyeceksiniz demek ki.

Tamam kardeş akpliler istiyor kabul ettim rahat et .Akpliler vatan haini bir daha burda askerlik konusu açıldığında istemeyenlere öyle yazacam.Kim olacaklarını az çok tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 10 Nisan 2016; 13:27:17 >

• Mark Valley kullanıcısına yanıt
    ah be kardeşim, yapma böyle şeyler,
    beyin sulanması geçirecekler şimdi
  • ya benim fikrimi hiç tartışmıyonuz bence inanılmaz mantıklı inanılmaz yararlı ülke ekonomisinede turizminede yararlı doslumuzada yararlı falan çok güzel bir fikir maliyeti sıfır
  • bu mantıklı fikri nasıl beyenemeyebilirsiniz
  • bu fikir mantıksız sa nasıl mantık sız oldunu bi açıklayın bakayım mantıklı ysa benc eçok işe yarar bi fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyeka

bu fikir mantıksız sa nasıl mantık sız oldunu bi açıklayın bakayım mantıklı ysa benc eçok işe yarar bi fikir

Kardeş beni niye etiketledin?

• pardon özür dilerim
  • ya şimdi cevap yazmayan arkadaşlara soruyom ya "da" bana destek olmayan kişilere soruyom askere git deseler gider misiniz koşa koşa gideniniz de olur bedelli yapanınızda kilodan muaf olanınızda olur yada soruyu düzelteyim çünkü askere mesela gitmeyen adamda muaf alacak bile olsa muaf alıyor o da bir emek yada ülke dışına kaçıyor o da bi emek neyse ülkeniz için bişiy yapmak isdiyosanız bana açıklayın bu nasıl saçma saçma ise nasıl saçma oldugunu bı acıoklayın da gideyim burlardan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.