Şimdi Ara

neresi yanlış söleyin türkiye üzerine bayrak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz secmece misiniz Neden her olayını yalana dolan sizin boraltan olayını eve gideyim arşivden atacağım işiniz gücünüz yalan boraltanda ölenler Azeri değil Kırım Türkü idi hayatınız palavra gerisini ben eve gideyim görüşürüz

1 ay oldu yahu.Eve hangi yoldan gidiyorsun Dreatlord bi konum at bea

neresi yanlış söleyin türkiye üzerine bayrak

Konu kapanmış gitmiş ilahi.

Yakıştı mı bu

Bak bu golü bugün çok attım ak yoldaşlara ama cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorlar bende dalga geçip gidiyorum.Tek atıyorum çıkıyorum.

İyi bakalım.Haklı isen vurduğun gol olsun ne diyeyim

Zaten aslında konunun kaynaklarını doğru yanlışlarını ben de sen de çok iyi biliyorsun.Sadece eğleniyoruz yanlış anlama.Malum insanlar artık birbirlerine saldırmaktan eğlenmeyi,latifeyi unutmuş.Capsler ile biraz ortalık neşelensin

Takmıyorum yeni mağaza açtım tıngır mıngır gidiyoruz yurt dışından akrabalar gelicek bir bakınıcam bakalım oralara gitme durumları nasıl

Hangi ülke?

İsveç benim çalıştığımın onda birini çalışıyorlar karılı kocalı memurlar villada yaşıyorlar.

Stockholm mu? Memur ise hayatlari elbette baska olur.Aslinda sana diyecegim odur ki Turkiye de bir duzenin varsa ve carki donderebiliyorsan yurtdisina cikma.
    Durust olmak gerekirse elinde bir zanaatin var mi? Mesela fayans ustasi,kaynakci,kalip baglama felan.Eger varsa cok iyi paralara calisabilirsin Avrupa da.Ama yoksa amelelik ile cok problem yasarsin.Ha para kazanmazsin demiyorum olur ama belli asamalari gecene kadar bayagi bir soylenirsin.
    Bunlar haricinde egitim veya is hayati icin olabilir.Baska da acikcasi sirf ulkedwn kurtulayim da mantigiyla hareket etmek cok yanlis.Avrupa da bir cok ulke de bir cok insanin hayatini gordum.Buna istinaden konusuyorum ve samimi bir sekilde soyluyorum.

Dışarıya iç giyim mağazası açmak derdim kardeşim.

Hmm.Uretimi siz mi yapiyorsunuz yoksa komisyoncu gibi bir sistem mi dusunuyorsun?

Komisyon Türkiyenin büyük markalarından alıyorum US POLO PİERRE CARDİN gibi gibi.

Marka urunlerde komisyon sistemi tam olarak nasil isler onu bilmiyorum.Ama Turkiye de tanesi 250gr toptan alim da 6-7 TL'ye dusen bir urunu(tekstil degil) Almanya da tanesi 15-20 Euro'ya satanlari biliyorum Tabi bu marka bir urun degil.Eger tutarsa gayet iyi paralar kazanabilirsin ama dedigim gibi marka urunler de sistem belki daha farklidir.

Ureticiden alacağım pek rakibim olacağını sanmam tekstilde Türkiye çok iyi durumda penti bayiligi bile gireceğim.

Umarim iyi olur.Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blok
  • ARKADAŞLAR BU FORUMUN KONUSU KONU DIŞI BAŞLIĞINDADA OLSA KONU ICINDE MAL MAL KONUSMAYIN BAKIN BENIM BIR ONERIM VAR VE GERCEKTEN COK IYI GUNDUZLERI INSAN BU FIKRIN DAHA MANTIKLI OLDUGUNU DUSUNUYOR SUAN SACMA GELEBİLİR AKSAM DİYE AMA GERCEKDEN COK MANTIKLI
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

Bir kere yahu bir kere şu CHP yi hele hele İsmet beyi eleştirin.
    Hala Azerbaycan bizi sever hede hödö. Tabiki sevecekler okuldan tanıdığım 4 tane Azerbaycan Türkü arkadaşım vardı hepsi de vatanperver idi sormaya gerek yok.
    Boraltan katliamı unutulmayacak bir hadisedir orası ayrı.
    Ben mesela İsmet beyin bizi 1947 de imf ye üye yapması, 1948 de Marshall yardımlarını kabul etmesi, Nuri Demirağ'ın uçak fabrikasını, pilot okulunu kapatması, arazisini istimlak etmesi ve Türk savunma sanayisini ABD nin insafına bırakmasında kaldım mesela.

Azerbaycan da okuyan bir akrabam var (4 yıl orada yaşadı)
    aksine bizi pek de sevmediklerini anlatıyordu
    lafa geldi mi kardeşimiz diyoruz ama acaba gerçek öyle mi ?
    merak ettiğimden soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Türkiyeye niye güvensinler ki adamları birkez sırtlarından vurmuşuz zaten ismet sağolsun

Ah be kardesim dalga gecsek de bir sey bilmiyorsun desek de icten icte uzuyorsun bizi . Bu kadar bilgisizlik zor degil mi be kardesim ?

Vallahi uzuldum bak gece gece ya

Onu da Adnan Menderes yaptı sanıyorsun herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.