Bildirim
neresi yanlış söleyin türkiye üzerine bayrak (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
blok -
ARKADAŞLAR BU FORUMUN KONUSU KONU DIŞI BAŞLIĞINDADA OLSA KONU ICINDE MAL MAL KONUSMAYIN BAKIN BENIM BIR ONERIM VAR VE GERCEKTEN COK IYI GUNDUZLERI INSAN BU FIKRIN DAHA MANTIKLI OLDUGUNU DUSUNUYOR SUAN SACMA GELEBİLİR AKSAM DİYE AMA GERCEKDEN COK MANTIKLI -
quote:
Orijinalden alıntı: aerosoldreams
Bir kere yahu bir kere şu CHP yi hele hele İsmet beyi eleştirin.
Hala Azerbaycan bizi sever hede hödö. Tabiki sevecekler okuldan tanıdığım 4 tane Azerbaycan Türkü arkadaşım vardı hepsi de vatanperver idi sormaya gerek yok.
Boraltan katliamı unutulmayacak bir hadisedir orası ayrı.
Ben mesela İsmet beyin bizi 1947 de imf ye üye yapması, 1948 de Marshall yardımlarını kabul etmesi, Nuri Demirağ'ın uçak fabrikasını, pilot okulunu kapatması, arazisini istimlak etmesi ve Türk savunma sanayisini ABD nin insafına bırakmasında kaldım mesela.
Azerbaycan da okuyan bir akrabam var (4 yıl orada yaşadı)
aksine bizi pek de sevmediklerini anlatıyordu
lafa geldi mi kardeşimiz diyoruz ama acaba gerçek öyle mi ?
merak ettiğimden soruyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
quote:
Orijinalden alıntı: Bladexile
Türkiyeye niye güvensinler ki adamları birkez sırtlarından vurmuşuz zaten ismet sağolsun
Ah be kardesim dalga gecsek de bir sey bilmiyorsun desek de icten icte uzuyorsun bizi . Bu kadar bilgisizlik zor degil mi be kardesim ?
Vallahi uzuldum bak gece gece ya
Onu da Adnan Menderes yaptı sanıyorsun herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X